weszka Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 malawaszka napisał(a):ależ zazdroszczę takich zabaw - moje to takie sobki snobki :placz: a jak się czuje kochana baBunia?:loveu: Tylko Dirki się nadaje do zabaw bo mamusia z córeczką to jedna z drugiej i tylko siebie tolerują. Zwłaszcza Sympa jest wrogiem wszelkiego obcego stworzenia :diabloti: bo Bunia w sumie olewa, cos tam poburczy i daje spokój. Skoro o Buni mowa to miewa się ok choć to niestety zasługa sterydu a nie sił jej organizmu :shake: ale daje radę i popalić też :cool3: Od-Nowa napisał(a):witam w przelocie działania dogo ;) Junka napisał(a):hej wam. po długiej nieobecności wreszcie wpadłam się przywitać :) I my witamy. Dogo działa jak chce :mad: Będzie trochę fotek z dzisiaj :) Dirki i Sympa wśród traw co za figura :D Sympulańska cdn... o ile Fotosik pozwoli (następny fiksuje) :angryy::mad: Quote
Od-Nowa Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 bardzo ładne te zdjęcia ale i z goldenami również , pomimo że troszke rozmyte ;) widać całą radość Quote
weszka Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Dziękuję Od-Nowa :) A to kolejna porcja szaleńców :loveu: :loveu: :loveu::diabloti: Quote
malawaszka Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 haha ale super Dirulec roześmiany :loveu::loveu: Quote
eria Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Dirki koniecznie musi dostać czerwoną obrożę!!! jak ona się pięknie w tej czerwieni prezentuje!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 ACH JAKI BUZIAK:loveu::loveu::loveu: http://images27.fotosik.pl/213/831c22182f1f06b5.jpg Quote
weszka Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 malawaszka napisał(a):haha ale super Dirulec roześmiany :loveu::loveu: Pełnia suczego szczęścia :p eria napisał(a):Dirki koniecznie musi dostać czerwoną obrożę!!! jak ona się pięknie w tej czerwieni prezentuje!!!!!:loveu::loveu::loveu: Póki co ma czerwoną smycz. A obrożę owszem dostała nową ale szaro-żółtą i do kompletu będzie żółta smycz :cool1: Doginka napisał(a):ACH JAKI BUZIAK:loveu::loveu::loveu: http://images27.fotosik.pl/213/831c22182f1f06b5.jpg całuśna dziewczynka :loveu: Quote
weszka Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Pozdrowienia od Gluciorów :) dzieciaczek :loveu: i dorosłe :cool1: Quote
Od-Nowa Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 wow, hodujesz ślimki??!! to jakieś rasowe czy podmalowane winniczki :cool3: Quote
weszka Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Od-Nowa napisał(a):wow, hodujesz ślimki??!! to jakieś rasowe czy podmalowane winniczki :cool3: Hoduję to raczej nie - mam :eviltong: a przy okazji niestety się mnożą bo się wysterylizować nie da :evil_lol: To achatiny - ślimaki afrykańskie :p Quote
Doginka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 http://img185.imageshack.us/img185/6537/dsc1668ek8.jpg Ale śliczny młodziutki dogomaniaczek:loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Oj tak będzie z niego pociecha :) Już go widzę w młodym prezenterze! Quote
malawaszka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 :loveu:fantastyczny rozrabiaka :loveu: czego Ci szukał między zębami? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: powiedz mi, czy Twoje Gluciory też prowadzą nocny tryb życia???? :razz::lol: Quote
weszka Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Wyciągał mi resztki dmuchawca ;) A ślimaki owszem są nocolubne :) Quote
weszka Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Dzisiaj zaliczyłyśmy spacer z PyZulą. Dziewczynka śliczna i słodka jak zawsze :) A oto foty :) Więcej fotek PyZuli wkleję na jej wątku żeby było sprawiedliwie. Quote
eria Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 ojej ile fot ! :loveu: Szaro-żółta obróżka ładna,ale ja i tak obstaję za czerwienią dla pieprzastej:eviltong::loveu: Quote
weszka Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Matusz napisał(a):fajne zdjęcia weszka :loveu: spacer udany;) a dziękuję dziękuję :) Spacer bardzo sympatyczny i nawet suki wróciły czyste co nie zawsze im się zdarza :diabloti: eria napisał(a):ojej ile fot ! :loveu: Szaro-żółta obróżka ładna,ale ja i tak obstaję za czerwienią dla pieprzastej:eviltong::loveu: Rozpieszczam fotami w ten weekend :) Może na urodziny (11 lipca w moje imieniny zresztą) pomyślę nad czerwienią dla Dirulca... Quote
Recommended Posts