Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

weszka napisał(a):
Bardzo śmieszne :mad::diabloti: Nie mam właśnie pomysłu :shake:
Na dole stoi to plastikowe wiadro a na nim beczka metalowa która się zamyka tak że nie da się zrobić włamu. Ale Dirki opanowała że jak się zwali z góry puszkę to pojemnik na dole da się otworzyć strącając wieczko.
To jest praktykowane jak obydwa pojemniki nie są pełne - bo tak to ciężko je odsunąć z kąta w którym stoją, przesunąć na środek pokoju i tam dokonać włamania. Więc chyba jedyną metodą jest dbać żeby były zawsze full :roll:

a może zamknąć po prostu tą karmę w łazience albo gdzieś w innym pokoju.....:roll: ciężka spprawa:evil_lol:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z innego pokoju to mam jeszcze tylko niewielką sypialenkę więc może niekoniecznie. A łazienkę też rozważałam i chyba tak właśnie zrobię ;)

Posted

hehe no a może wystarczy karmić panienki :eviltong:;)

Weszko muszę Ci powiedzieć, że ostatnio Śloozaki rosną jak na drożdżach :mdleje: codziennie większe! i kolorów nabierają :loveu:

Posted

Tiaaa karmić... :eviltong: suki jedne :angryy:

No mój maluszek też przybiera i kolorków nabiera :p aż miło patrzeć. Choć taki słodziak jak jest mały a jak urośnie jak tamte 3 potffory to chyba już muszę zacząć na większe terra zbierać :evil_lol:

Posted

łazienka to dobry pomysł jeśli sunie tam nie wejdą a jak nie to szafka na kluczyk i już. Ja tak mam ze swoją bo ona by i tak nie zjadła tylko po domu poroznosiła a tak micha pełna a reszta jedzonka spokojnie czeka w szafce.:eviltong:Trzeba je przechytrzyc nie ma innego sposobu:diabloti:

Posted

W szafkach nie mam miejsca, bo ich pojemniki są duże na 15 kg karmy. Nawet jakbym dała w mniejsze to nie upchnę, a poza tym do mniejszych co chwilę bym musiała dosypywać to mi się nie chce :eviltong:
Ale zrobiłam wczoraj przemeblowanie i pojemniki wylądowały w łazience, a obydwa stojaki z miskami tam gdzie stały beczki. I jest ok chociaż wolałabym tych beczek jednak nie mieć w łazience :roll: ale trudno. Przynajmniej w lecie mogą stać bo na sezon grzewczy w łazience jest grzana podłoga :cool3:

Posted

eria napisał(a):
ta to ma luksysy skubana!!! podgrzewana podłoga!:evil_lol:

tiaaa facet od którego kupowałam mieszkanie dobrze to wymyślił :eviltong:

Od-Nowa napisał(a):
można jajecznice na podłodze robić :evil_lol:

tego nie próbowałam ale na odmrażanie zakulkowanych śniegowych sznaucerzych łap jest idealna :cool3:

Zaraz będą foty i opowieść...

Posted

A więc muszę stwierdzić że pracowniczo to był goowniany weekend i Dirki postanowiła go również tak podsumować. Dzisiaj po pracy wzięłam france jedną i drugą na łąkę i na samym początku Dirki znalazła urocze ludzkie gówno i nie omieszkała się wytarzać. Więc właśnie z gównem na plecach występuje na fotach :diabloti:

Posted

No a teraz idę coś zjeść choć po tym gównie to lekko mi odjęło apetyt ;) Jeszcze mnie czeka sprzątanie łazienki, pranie smyczy i obroży :angryy:

Ale za to wieczorem idę do kina na premierę kinowej wersji "Sex w wielkim mieście" :multi:

Posted

Wiecie co???!!! Dopiero przed chwila do mnie dotarło :crazyeye: Dirulec tarza mi się przed każdą wystawą :crazyeye::-o Akurat jak zamierzam się wziąć za przygotowanie to jest tarzanie, kąpanie i wygląda jak debil później i sierść taka kiepska do obróbki. Czyżby wiedziała co ją czeka??? A że raczej nie jest fanką wystaw to wycina takie numery :diabloti::crazyeye:????

Posted

Kapitalna galeria!! Super sznaucerki. Babcia :loveu:
Moje na szczęście tfutfu nie tarzają się w kupach, chociaż młodemu się zdarza w jakimkolwiek smrodzie, jak olej palmowy ma na sobie, czego nie cierpi
Możesz zdradzić którym gliss kurem pryskasz? Ja mam żółty (wcześniej pomarańczowy) w sprayu, ale pryskałam dotąd na mokre włosy.. A Ty pryskasz na suche?

Posted

[quote name='Dada']Kapitalna galeria!! Super sznaucerki. Babcia :loveu:
Moje na szczęście tfutfu nie tarzają się w kupach, chociaż młodemu się zdarza w jakimkolwiek smrodzie, jak olej palmowy ma na sobie, czego nie cierpi
Możesz zdradzić którym gliss kurem pryskasz? Ja mam żółty (wcześniej pomarańczowy) w sprayu, ale pryskałam dotąd na mokre włosy.. A Ty pryskasz na suche?

Witam nowego gościa :multi: Bardzo się cieszymy z miłych słów :)
Za radą erii pryskam różowym gliss kurem z jedwabiem - na suche włosy i rozczesuję. Rzeczywiście fajnie działa :cool1:

[quote name='Od-Nowa']
a zadowolona z premiery ? też byłam :cool3:

Zadowolona :multi: Zawsze byłam fanką tego filmu. Wersja kinowa bardzo fajna, trochę do śmiechu, trochę do refleksji. Całe kino kobitek było, naliczyłam na dużej sali 3 facetów :cool3::evil_lol: