eria Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 weszka napisał(a):Bardzo śmieszne :mad::diabloti: Nie mam właśnie pomysłu :shake: Na dole stoi to plastikowe wiadro a na nim beczka metalowa która się zamyka tak że nie da się zrobić włamu. Ale Dirki opanowała że jak się zwali z góry puszkę to pojemnik na dole da się otworzyć strącając wieczko. To jest praktykowane jak obydwa pojemniki nie są pełne - bo tak to ciężko je odsunąć z kąta w którym stoją, przesunąć na środek pokoju i tam dokonać włamania. Więc chyba jedyną metodą jest dbać żeby były zawsze full :roll: a może zamknąć po prostu tą karmę w łazience albo gdzieś w innym pokoju.....:roll: ciężka spprawa:evil_lol: Quote
weszka Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Z innego pokoju to mam jeszcze tylko niewielką sypialenkę więc może niekoniecznie. A łazienkę też rozważałam i chyba tak właśnie zrobię ;) Quote
malawaszka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 hehe no a może wystarczy karmić panienki :eviltong:;) Weszko muszę Ci powiedzieć, że ostatnio Śloozaki rosną jak na drożdżach :mdleje: codziennie większe! i kolorów nabierają :loveu: Quote
weszka Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Tiaaa karmić... :eviltong: suki jedne :angryy: No mój maluszek też przybiera i kolorków nabiera :p aż miło patrzeć. Choć taki słodziak jak jest mały a jak urośnie jak tamte 3 potffory to chyba już muszę zacząć na większe terra zbierać :evil_lol: Quote
madziamn Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 łazienka to dobry pomysł jeśli sunie tam nie wejdą a jak nie to szafka na kluczyk i już. Ja tak mam ze swoją bo ona by i tak nie zjadła tylko po domu poroznosiła a tak micha pełna a reszta jedzonka spokojnie czeka w szafce.:eviltong:Trzeba je przechytrzyc nie ma innego sposobu:diabloti: Quote
weszka Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 W szafkach nie mam miejsca, bo ich pojemniki są duże na 15 kg karmy. Nawet jakbym dała w mniejsze to nie upchnę, a poza tym do mniejszych co chwilę bym musiała dosypywać to mi się nie chce :eviltong: Ale zrobiłam wczoraj przemeblowanie i pojemniki wylądowały w łazience, a obydwa stojaki z miskami tam gdzie stały beczki. I jest ok chociaż wolałabym tych beczek jednak nie mieć w łazience :roll: ale trudno. Przynajmniej w lecie mogą stać bo na sezon grzewczy w łazience jest grzana podłoga :cool3: Quote
eria Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 ta to ma luksysy skubana!!! podgrzewana podłoga!:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 można jajecznice na podłodze robić :evil_lol: Quote
weszka Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 eria napisał(a):ta to ma luksysy skubana!!! podgrzewana podłoga!:evil_lol: tiaaa facet od którego kupowałam mieszkanie dobrze to wymyślił :eviltong: Od-Nowa napisał(a):można jajecznice na podłodze robić :evil_lol: tego nie próbowałam ale na odmrażanie zakulkowanych śniegowych sznaucerzych łap jest idealna :cool3: Zaraz będą foty i opowieść... Quote
weszka Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 A więc muszę stwierdzić że pracowniczo to był goowniany weekend i Dirki postanowiła go również tak podsumować. Dzisiaj po pracy wzięłam france jedną i drugą na łąkę i na samym początku Dirki znalazła urocze ludzkie gówno i nie omieszkała się wytarzać. Więc właśnie z gównem na plecach występuje na fotach :diabloti: Quote
weszka Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 i baBunia która od wczoraj strasznie mi daje popalić swoja demencją starczą :/ Quote
weszka Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 No a teraz idę coś zjeść choć po tym gównie to lekko mi odjęło apetyt ;) Jeszcze mnie czeka sprzątanie łazienki, pranie smyczy i obroży :angryy: Ale za to wieczorem idę do kina na premierę kinowej wersji "Sex w wielkim mieście" :multi: Quote
eria Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 http://img57.imageshack.us/img57/5938/csc1134hv9.jpg używasz glisskura na codzien ??? Dirkulec ma coraz fajniejszą brodę:loveu: Quote
weszka Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='eria']http://img57.imageshack.us/img57/5938/csc1134hv9.jpg używasz glisskura na codzien ??? Dirkulec ma coraz fajniejszą brodę:loveu: Jak sobie przypomnę :oops: ale staram się przynajmniej parę razy w tygodniu ją opryskać czego nie cierpi :evil_lol: Quote
AnkaG Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Jaka piękna , świeża koopa na pleckach. :evil_lol: Wyrazy współczucia. Moje się nie tarzają tylko jedzą ... Quote
anetta Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Ale perfumy sobie znalazła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Wiecie co???!!! Dopiero przed chwila do mnie dotarło :crazyeye: Dirulec tarza mi się przed każdą wystawą :crazyeye::-o Akurat jak zamierzam się wziąć za przygotowanie to jest tarzanie, kąpanie i wygląda jak debil później i sierść taka kiepska do obróbki. Czyżby wiedziała co ją czeka??? A że raczej nie jest fanką wystaw to wycina takie numery :diabloti::crazyeye:???? Quote
malawaszka Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 o fuuuu ale, że tak powiem... obrzydliwe zdjęcia :evil_lol: http://img512.imageshack.us/img512/2290/csc1135zy8.jpg a to jest piękne :loveu::loveu::loveu: Quote
weszka Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Rzeczywiście dość udane no i wiadomo-czego nie widać ;) Quote
weszka Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 A teraz już piszemy dobranoc bo oczęta się kleją, a suki już śpią jak zabite :) Quote
Dada Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Kapitalna galeria!! Super sznaucerki. Babcia :loveu: Moje na szczęście tfutfu nie tarzają się w kupach, chociaż młodemu się zdarza w jakimkolwiek smrodzie, jak olej palmowy ma na sobie, czego nie cierpi Możesz zdradzić którym gliss kurem pryskasz? Ja mam żółty (wcześniej pomarańczowy) w sprayu, ale pryskałam dotąd na mokre włosy.. A Ty pryskasz na suche? Quote
Od-Nowa Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 fuuuuu :roll: ale atrakcje wynajdują :cool1: a zadowolona z premiery ? też byłam :cool3: Quote
weszka Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='Dada']Kapitalna galeria!! Super sznaucerki. Babcia :loveu: Moje na szczęście tfutfu nie tarzają się w kupach, chociaż młodemu się zdarza w jakimkolwiek smrodzie, jak olej palmowy ma na sobie, czego nie cierpi Możesz zdradzić którym gliss kurem pryskasz? Ja mam żółty (wcześniej pomarańczowy) w sprayu, ale pryskałam dotąd na mokre włosy.. A Ty pryskasz na suche? Witam nowego gościa :multi: Bardzo się cieszymy z miłych słów :) Za radą erii pryskam różowym gliss kurem z jedwabiem - na suche włosy i rozczesuję. Rzeczywiście fajnie działa :cool1: [quote name='Od-Nowa'] a zadowolona z premiery ? też byłam :cool3: Zadowolona :multi: Zawsze byłam fanką tego filmu. Wersja kinowa bardzo fajna, trochę do śmiechu, trochę do refleksji. Całe kino kobitek było, naliczyłam na dużej sali 3 facetów :cool3::evil_lol: Quote
weszka Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Jeszcze trochę fotek z wczorajszego gooownianego ;) spacerku próba odgryzienia gałązki od pieńka Quote
Recommended Posts