Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

weszka napisał(a):

Może na urodziny (11 lipca w moje imieniny zresztą) pomyślę nad czerwienią dla Dirulca...

to w lipcu wielkie świętowanie!! 3 lipca miną równiutkie 2 lata (kiedy to minęło????:crazyeye:) jak Kreoś jest ze mną:loveu: chyba mu normalnie jakiś torcik zmajstruję:evil_lol:

Posted

weszka napisał(a):
Spacer bardzo sympatyczny i nawet suki wróciły czyste co nie zawsze im się zdarza :diabloti:

Może na urodziny (11 lipca w moje imieniny zresztą) pomyślę nad czerwienią dla Dirulca...

Moja wróciła trochę mokra :p

Może z Nobby ;)

dagusiek napisał(a):
Dzieńdoberek
Ile zdjęć!:crazyeye: wszystkie super!:loveu:

Nie ma to jak porządny aparat :razz:

gassira napisał(a):
ale piękne fotki:loveu:i pyZulka:loveu::loveu::loveu:jest przekochana:loveu::loveu::loveu:

I tutaj nas chwalą :oops: :loveu: :diabloti:

Posted

Cieszę się że tyle radochy z fotek :)
A dzisiaj już mniej fajnie - siedzę w robocie, za oknem szaro, deszczowo, spać się chce a nie pracować :/

Posted

weszka napisał(a):
Ktoś musi pracować na obróżki, smyczki, karmy, wystawy :eviltong: A suki tam śpią i się lenią :mad:

nooo ja to głównie na ...brodę pracuję :evil_lol::shake:

Posted

monita napisał(a):
Jak na brodę ??

bo mam obsesję na tym punkcie i się dorobiłam 3 odżywek plys szamponu ,nie wspominając o tabletach wzmacniających od środka:loveu::evil_lol: a kosztuje toto....

Posted

monita napisał(a):
hahaha tzn ja się tylko uśmiecham ;)

PS : Jakie masz te preparaty ??

Dr Lucy odżywka Vital
olej palmowy
ludzki gliss kur (płynny jedwab):loveu:
szampon dr Lucy do czarnej sierści
tabletki Dermanorm z Biowetu
oo nie wspominając o tymże coat king chcę kupić

Posted

monita napisał(a):
yyyyy ... to ja chyba zbyt mało dbam o psy :???: :hmmmm: ;)

spoko, ja mam po prostu obsesję na punkcie brody i ogólnie sierści łosia:evil_lol:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
dobre dobre!!
pracować na brode :evil_lol:

a jak kłaki lecą cały rok to co można zrobić? badanie krwi pomoże wyjaśnić przyczynę?

Foksikowi też kłaki lecą cały rok a poza chorobą serca zdrowa jak ryba;)

Posted

Cześć cioteczki :) Miło że tu tyle Was!
eria - niezła kolekcja! Ja mam tylko gliss kura, szampon do szorstkiej sierści i odżywkę Ives San Bernard której używam przed wystawą na łapy i brodę :)

Posted

eria napisał(a):
bo mam obsesję na tym punkcie i się dorobiłam 3 odżywek plys szamponu ,nie wspominając o tabletach wzmacniających od środka:loveu::evil_lol: a kosztuje toto....

hahaha ja na początku jak miałam Lunę to też cudowałam, ale już mi przeszło - pojawiły się ważniejsze wydatki :placz: no i te witaminy co masz dla Łośka to kosztują sporo faktycznie :shake:

Posted

te tabletki to na sierść-to jedno a drugie -Kreon miewa problemy ze skórą co jakiś czas , miał już grzyba kiedyś i raz na jakiś czas gdzieś się jakieś zmiany pojawiają :roll: