dagusiek Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Dzieńdoberek Ile zdjęć!:crazyeye: wszystkie super!:loveu: Quote
eria Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 weszka napisał(a): Może na urodziny (11 lipca w moje imieniny zresztą) pomyślę nad czerwienią dla Dirulca... to w lipcu wielkie świętowanie!! 3 lipca miną równiutkie 2 lata (kiedy to minęło????:crazyeye:) jak Kreoś jest ze mną:loveu: chyba mu normalnie jakiś torcik zmajstruję:evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Eria co Ty?? to już 2 lata??!! :crazyeye: :mdleje: Weszko fotki super!!!!! :loveu: i ten bajgielek przy Dirki taki maluśki :lol::loveu: Quote
ariss Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 ale piękne fotki:loveu:i pyZulka:loveu::loveu::loveu:jest przekochana:loveu::loveu::loveu: Quote
monita Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 weszka napisał(a): Spacer bardzo sympatyczny i nawet suki wróciły czyste co nie zawsze im się zdarza :diabloti: Może na urodziny (11 lipca w moje imieniny zresztą) pomyślę nad czerwienią dla Dirulca... Moja wróciła trochę mokra :p Może z Nobby ;) dagusiek napisał(a):Dzieńdoberek Ile zdjęć!:crazyeye: wszystkie super!:loveu: Nie ma to jak porządny aparat :razz: gassira napisał(a):ale piękne fotki:loveu:i pyZulka:loveu::loveu::loveu:jest przekochana:loveu::loveu::loveu: I tutaj nas chwalą :oops: :loveu: :diabloti: Quote
weszka Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Cieszę się że tyle radochy z fotek :) A dzisiaj już mniej fajnie - siedzę w robocie, za oknem szaro, deszczowo, spać się chce a nie pracować :/ Quote
monita Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Pomyśl o ... jak to było w piosence "a niedziela będzie dla nas" ;) jeszcze 3 dni i wolne :razz: Quote
weszka Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Zawsze to jakaś pociecha... ale zanim będzie to wolne to mam przesrane w robocie. Quote
weszka Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Ktoś musi pracować na obróżki, smyczki, karmy, wystawy :eviltong: A suki tam śpią i się lenią :mad: Quote
eria Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 weszka napisał(a):Ktoś musi pracować na obróżki, smyczki, karmy, wystawy :eviltong: A suki tam śpią i się lenią :mad: nooo ja to głównie na ...brodę pracuję :evil_lol::shake: Quote
eria Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 monita napisał(a):Jak na brodę ?? bo mam obsesję na tym punkcie i się dorobiłam 3 odżywek plys szamponu ,nie wspominając o tabletach wzmacniających od środka:loveu::evil_lol: a kosztuje toto.... Quote
monita Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 hahaha tzn ja się tylko uśmiecham ;) PS : Jakie masz te preparaty ?? Quote
monita Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 yyyyy ... to ja chyba zbyt mało dbam o psy :???: :hmmmm: ;) Quote
eria Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 monita napisał(a):hahaha tzn ja się tylko uśmiecham ;) PS : Jakie masz te preparaty ?? Dr Lucy odżywka Vital olej palmowy ludzki gliss kur (płynny jedwab):loveu: szampon dr Lucy do czarnej sierści tabletki Dermanorm z Biowetu oo nie wspominając o tymże coat king chcę kupić Quote
eria Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 monita napisał(a):yyyyy ... to ja chyba zbyt mało dbam o psy :???: :hmmmm: ;) spoko, ja mam po prostu obsesję na punkcie brody i ogólnie sierści łosia:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 dobre dobre!! pracować na brode :evil_lol: a jak kłaki lecą cały rok to co można zrobić? badanie krwi pomoże wyjaśnić przyczynę? Quote
eria Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Od-Nowa napisał(a):dobre dobre!! pracować na brode :evil_lol: a jak kłaki lecą cały rok to co można zrobić? badanie krwi pomoże wyjaśnić przyczynę? Foksikowi też kłaki lecą cały rok a poza chorobą serca zdrowa jak ryba;) Quote
Doginka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 A ja chcę qpić biotynkę na brodę, ale nie wiem jaką:oops: Quote
weszka Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Cześć cioteczki :) Miło że tu tyle Was! eria - niezła kolekcja! Ja mam tylko gliss kura, szampon do szorstkiej sierści i odżywkę Ives San Bernard której używam przed wystawą na łapy i brodę :) Quote
weszka Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Tanie to te nasze sznauce nie są ;) Ale jakie kochane! Quote
malawaszka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 eria napisał(a):bo mam obsesję na tym punkcie i się dorobiłam 3 odżywek plys szamponu ,nie wspominając o tabletach wzmacniających od środka:loveu::evil_lol: a kosztuje toto.... hahaha ja na początku jak miałam Lunę to też cudowałam, ale już mi przeszło - pojawiły się ważniejsze wydatki :placz: no i te witaminy co masz dla Łośka to kosztują sporo faktycznie :shake: Quote
eria Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 te tabletki to na sierść-to jedno a drugie -Kreon miewa problemy ze skórą co jakiś czas , miał już grzyba kiedyś i raz na jakiś czas gdzieś się jakieś zmiany pojawiają :roll: Quote
Recommended Posts