weszka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Nie mam ale można zobaczyć tutaj to DREAM OF WORLD --> http://www.silver-senator.hu/showdetails.php?id=39&lang=en Quote
eria Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 nie podobuje mi się jej zakręcony ogonek ;) za to braciszek Danny Boy ładny, choć kopiowany i nie wiadomo jaki miałby ogonek:evil_lol: Quote
weszka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Tak ogonek troszkę świnkowaty. Braciszek owszem ładny - też uważam że bez sensu że kopiowany ale na Węgrzech chyba takie lubią. Quote
Ka-Vanga Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 BRY! weszka napisał(a):Tak wiedziałam że planuje przyjazd i fajnie że jest zgłoszona. Mieszka w Rumunii więc mają kawałek :cool3: Olu a Ty spryciara jesteś że wyszpiegowałaś już katalog :evil_lol: Parę godz. temu jeszcze nie było jak patrzyłam, a tu proszę pojawił się i od razu wszyscy wszystko wiedzą :evil_lol::eviltong: W ogóle jak na pieprzaki to będzie tłum - jeszcze pies i jedna suczka w otwartej. Fajnie :) Widzisz jaki ze mnie detektyw :cool3: :evil_lol:, ja to w ogole uwilbiam takie rodzinne spotkanka, szkoda tylko troche, ze dziewczyny sa w jednej klasie ;). W ogole strasznie spadla ilosc sznaucerow na wystawach, pamietam jak biagalam z Naf, to bylo i po 9 suk w klasie, a teraz pojedyncze sztuki :roll:. Jak z Bangi startowalam to tez miala sporo, czasem 6, czasem 11 w klasie, oczywiscie zdazaly sie wystawy gdzie byly pojedyncze sztuki w klasach, ale to na malych wystawach, a teraz tych minikow coraz mniej :roll:. Juz nie mowie o czasach jak suk w jednej klasie na warszawskiej krajowce potrafilo byc 20 - 30. Wtedy zaczynalam z pierwszym olbrzymem. Quote
weszka Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Też właśnie jestem zdumiona że tak mało czarnych olbrzymów. To że pieprzaków jest kilka albo jeden lub żaden to normalne ale czarnuchów zawsze było zatrzęsienie. Hmmm... nie wiem czy świadczy to o tym że przestały być takie popularne czy że są gorsze i mniej się w związku z tym wystawia czy o co chodzi...? Quote
eria Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 weszka napisał(a):Też właśnie jestem zdumiona że tak mało czarnych olbrzymów. To że pieprzaków jest kilka albo jeden lub żaden to normalne ale czarnuchów zawsze było zatrzęsienie. Hmmm... nie wiem czy świadczy to o tym że przestały być takie popularne czy że są gorsze i mniej się w związku z tym wystawia czy o co chodzi...? jeśli to ten pierwszy powód, że przestały być popularne, to dla rasy tylko lepiej :lol: Quote
weszka Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 eria napisał(a):jeśli to ten pierwszy powód, że przestały być popularne, to dla rasy tylko lepiej :lol: No ja też tak myślę :) Quote
malawaszka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 hmmm to jest rzeczywiście dziwna kwestia z tą popularnością - bo niestety cała masa ogłoszeń o szczeniętach bezpapierowych więc jakby popularne są nadal bo skoro jest podaż to widocznie jest i popyt bo by nie rozmnażali na potęgę :mad: może ludziom się wystawianie znudziło - wg mnie potrzebna w ZK potężna reforma - co najmniej jak w Służbie Zdrowia czy edukacji :diabloti: Quote
madziamn Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 może ludziom się poprostu nie chce wystawiac ale powiem szczerze że ja coraz mniej olbrzymów widzę w swojej okolicy Quote
anetta Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='weszka']Anetta a to specjalnie dla Ciebie :) Kiedyś obiecałam że przy niezłej widoczności zrobię fotkę jaki mamy widok na góry. Wprawdzie dzisiaj jeszcze nie jest tak jak czasem bywa ale widać w miarę nieźle http://img258.imageshack.us/img258/5214/dsc0954vz7.jpg a tu górskie widoczki http://img56.imageshack.us/img56/7681/dsc0951hx5.jpg http://img247.imageshack.us/img247/344/dsc0953dp1.jpg http://img146.imageshack.us/img146/5435/dsc0952oh9.jpg http://img365.imageshack.us/img365/2918/dsc0946rk0.jpg :multi::multi::loveu::loveu::loveu: Dzięki wielkie :multi: Piękne. Dobrze jest, góry widać :loveu: http://img365.imageshack.us/img365/9836/dsc0922nx7.jpg :loveu: Quote
ariss Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 i ja jestem,przeczytałam kilka smutnych wieści:-( [*]:-(ale przyjaciele na zawsze zostają w naszych serduchach i czekają na nas na dzikich łąkach:lol: a w Krakowie będę na 90%coprawda nocleg przez to wszystko nie zarezerwowany,więc nie wiem jak będzie:shake:ale damy radę!Musimy dać! Quote
Doginka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 gassira napisał(a):i ja jestem,przeczytałam kilka smutnych wieści:-( :-(ale przyjaciele na zawsze zostają w naszych serduchach i czekają na nas na dzikich łąkach:lol: a w Krakowie będę na 90%coprawda nocleg przez to wszystko nie zarezerwowany,więc nie wiem jak będzie:shake:ale damy radę!Musimy dać! Bez noclegu? My też bez noclegu, bo jedziemy bezpośrednio na wystawę. Wyjazd o 4-5 rano i na 9.15 będziemy:diabloti:Zawsze tak jedziemy;)Ale J nie spuszcza prawie nogi z gazu:razz: Quote
weszka Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Cioteczki czekamy na Was :) Nie możecie nam sprawić zawodu! Quote
weszka Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 kanapowiec i... wspólna drzemka na kanapie Quote
eria Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 kanapowce dwa:evil_lol::loveu: edit. czy Twoje lusterko też robi fote z opóźnieniem? w sensie że pstrykniesz a dopiero za chwile zrobi się zdjęcie? Quote
weszka Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Pstryka od razu chyba że są takie ustawienia na długą migawkę, słabe światło, nocne itp. to wtedy tak. Może musisz poszperać i posprawdzać - w normalnym trybie powinna chyba pstrykać od razu. edit - a tak w ogóle to gratuluję sprzętu i witam w sznaucerowo-lustrznkowo-dogomaniackim gronie ;) Quote
eria Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 jutro na spokojnie na porannym spacerku to będę badać, bo dziś to tylko odganiałam Kreona od pachnącej cieczką Halszki :evil_lol::shake: Quote
weszka Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Ja pierwszy raz złapałam się za instrukcję żeby rozgryźć o co chodzi choć w części. I nadal baaardzo mało wiem bo nie mam czasu na dokształcanie i ćwiczenia :shake: Quote
AnkaG Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Słodko dziewczynki posypiacie - takie aniołki ... Quote
madziamn Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ale przytulaśne zdjęcia, ślicznie sobie spałyście. Quote
Doginka Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ale piękne foty - dziepsinka pilnuje śpiącej dziewczynki:loveu: Quote
weszka Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Taka to właśnie przylepa z tej mojej olbrzymki :loveu: A dzisiaj myślałam że zabiję jedną i drugą. Przychodzę z pracy, od drzwi zwala mnie z nóg smród :crazyeye: Wchodzę dalej i co widzę - otworzona beczka z karmą (dawno tego nie było!), wyżarte dobrych parę kg, pod balkonem kupsko i nasikane :angryy::mad: Nie wiem która to narobiła ale mniejsza z tym :mad: No więc szybko na spacer, a później sprzątanie. Brzuchy oczywiście pękate, piją jak smoki, Bunia nie może sobie znaleźć miejsca :mad: Wziąć i zabić :angryy: Quote
eria Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 musisz jakoś lepiej zabezbieczać ten pojemnik z karmą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
weszka Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 eria napisał(a):musisz jakoś lepiej zabezbieczać ten pojemnik z karmą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bardzo śmieszne :mad::diabloti: Nie mam właśnie pomysłu :shake: Na dole stoi to plastikowe wiadro a na nim beczka metalowa która się zamyka tak że nie da się zrobić włamu. Ale Dirki opanowała że jak się zwali z góry puszkę to pojemnik na dole da się otworzyć strącając wieczko. To jest praktykowane jak obydwa pojemniki nie są pełne - bo tak to ciężko je odsunąć z kąta w którym stoją, przesunąć na środek pokoju i tam dokonać włamania. Więc chyba jedyną metodą jest dbać żeby były zawsze full :roll: Quote
Recommended Posts