weszka Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Żeby nie było tak strasznie smutno to wkleję akurat dzisiaj zrobione fotki kwiatków... dla Szamira... pachnąca ale dość marnie wyglądająca maciejka Quote
eria Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 hmmm to żółte to słoneczniki ?? :loveu: kurcze czasem psiocze na moje lenistwo :evil_lol:mam kawałek ogrodu, totalnie zapuszczony, już zakrawa pod rezerwat dzikiej przyrody:evil_lol: a marzą mi się krzaki pysznych malin i słoneczniki:loveu: muszę się kiedyś za to zabrać bo szkoda tego miejsca :lol: Quote
weszka Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 eria napisał(a):hmmm to żółte to słoneczniki ?? :loveu: kurcze czasem psiocze na moje lenistwo :evil_lol:mam kawałek ogrodu, totalnie zapuszczony, już zakrawa pod rezerwat dzikiej przyrody:evil_lol: a marzą mi się krzaki pysznych malin i słoneczniki:loveu: muszę się kiedyś za to zabrać bo szkoda tego miejsca :lol: Tak to miniaturowe słoneczniki :) Ze mnie ogrodnik marny, nie mam do tego zacięcia ale lubię jak są jakieś roślinki. W tym roku zachorowałam na słoneczniki :p Niestety mam tylko balkon i to niewielki. Nie wiedziałam że Ty masz ogródek :-o Quote
weszka Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Bunia znów się zesikała... już drugi raz w ciągu niecałych 2 godz. :shake: Jakaś taka jest biednawa, ziapie, kręci się, kładzie ciężko... ehhh :shake: Quote
madziamn Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Smutno z powodu Szamirka:-( Buniulko ty kochana się trzymaj a kwiaty przepiękne Weszko. Quote
weszka Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Witamy w leniwy sobotni poranek :) Nareszcie nie dzwonił o świcie wróg ludzkości czyli budzik i spałyśmy do oporu :multi: Pierwszy raz od wielu dni spuściłam Dirulca ze smyczy (cieczka zakończona!) i myślałam że ziemię rozniesie tak goniła :-o Quote
Ka-Vanga Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Czesc kochane! strasznie mi przykro z powodu dzieciaczka Buniowego :placz: a Bunia niech sie nie daje!!!!! Bardzo mocno trzymamy za nia kciuki!!!!!!! fotki sliczne - wiecej poprosimy! Quote
Doginka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Bunia, żebyś się nie poddawała:loveu: Dla Szamirka Quote
weszka Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Skoro niektórzy chcą więcej fotek to voila - będzie ich całkiem sporo. Jeszcze ciepłe - z popołudniowego spaceru po naszych okolicznych łąkach. tu odbywało się polowanie na Bunię :D Quote
weszka Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 sportretowana baBunia i zasapany Dirulec Quote
weszka Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Anetta a to specjalnie dla Ciebie :) Kiedyś obiecałam że przy niezłej widoczności zrobię fotkę jaki mamy widok na góry. Wprawdzie dzisiaj jeszcze nie jest tak jak czasem bywa ale widać w miarę nieźle tu poza trawą i sianem w tle majaczy Wawel :) a tu górskie widoczki Quote
Ka-Vanga Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 woooow ile foteczek :multi: :multi: :multi: :loveu: [quote name='weszka']http://img365.imageshack.us/img365/8643/dsc0878zd5.jpg uwielbiam takie "szalone" ujecia :multi:, strasznie tesknie za takimi spacerami, ale mam nadzieje, ze i my niedlugo poszalejemy :cool3: Quote
weszka Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Miło mi że się podobają :) No a teraz niestety muszę się wziąć za mniej miłą część soboty. Niestety mam pewną robotę pracowniczą do zrobienia :angryy: Mam nadzieję że szybko pójdzie i będę miała z bani. Quote
Ka-Vanga Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 weszka napisał(a):No a teraz niestety muszę się wziąć za mniej miłą część soboty. Niestety mam pewną robotę pracowniczą do zrobienia :angryy: Mam nadzieję że szybko pójdzie i będę miała z bani. Oj tam, robota nie zajac, nie ucieknie :evil_lol:. Quote
eria Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ile fotek!!!! nareszcie Dirkulec się mógł wyszaleć ! :loveu::loveu::multi: Quote
malawaszka Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 http://img365.imageshack.us/img365/9836/dsc0922nx7.jpg baBunia niby w nienajlepszej formie, ale sznupkowy błysk w oku jest :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Ka-Vanga Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Weszko, czy Ty wiesz o tym, ze w Krakowie bedzie sie wystawiala Dirkowa siostra miotowa - bedzie spotkanko rodzinne :multi:! Quote
weszka Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 .............dubel przez wariactwa dgm............. Quote
weszka Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='Ka-Vanga']Oj tam, robota nie zajac, nie ucieknie :evil_lol:. ta by właśnie mogła uciec, ale właśnie skończyłam i mam z głowy [quote name='eria']ile fotek!!!! nareszcie Dirkulec się mógł wyszaleć ! :loveu::loveu::multi: Oj tak brakowało jej tego. [quote name='malawaszka']http://img365.imageshack.us/img365/9836/dsc0922nx7.jpg baBunia niby w nienajlepszej formie, ale sznupkowy błysk w oku jest :loveu::loveu::loveu::multi: Tak Bunia jakoś daje radę i jest nie do zarypania ;) [quote name='Ka-Vanga']Weszko, czy Ty wiesz o tym, ze w Krakowie bedzie sie wystawiala Dirkowa siostra miotowa - bedzie spotkanko rodzinne :multi:! Tak wiedziałam że planuje przyjazd i fajnie że jest zgłoszona. Mieszka w Rumunii więc mają kawałek :cool3: Olu a Ty spryciara jesteś że wyszpiegowałaś już katalog :evil_lol: Parę godz. temu jeszcze nie było jak patrzyłam, a tu proszę pojawił się i od razu wszyscy wszystko wiedzą :evil_lol::eviltong: W ogóle jak na pieprzaki to będzie tłum - jeszcze pies i jedna suczka w otwartej. Fajnie :) Quote
madziamn Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Weszko ale fajny spacerek miałyście. Świetne te zdjęcia. Quote
weszka Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 madziamn napisał(a):Weszko ale fajny spacerek miałyście. Świetne te zdjęcia. My tu mamy takie fajne tereny więc i spacerki są fajne :) To ogromny plus tego miejsca. Quote
Recommended Posts