Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Żeby nie było tak strasznie smutno to wkleję akurat dzisiaj zrobione fotki kwiatków... dla Szamira...

pachnąca ale dość marnie wyglądająca maciejka

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmmm to żółte to słoneczniki ?? :loveu:

kurcze czasem psiocze na moje lenistwo :evil_lol:mam kawałek ogrodu, totalnie zapuszczony, już zakrawa pod rezerwat dzikiej przyrody:evil_lol: a marzą mi się krzaki pysznych malin i słoneczniki:loveu: muszę się kiedyś za to zabrać bo szkoda tego miejsca :lol:

Posted

eria napisał(a):
hmmm to żółte to słoneczniki ?? :loveu:

kurcze czasem psiocze na moje lenistwo :evil_lol:mam kawałek ogrodu, totalnie zapuszczony, już zakrawa pod rezerwat dzikiej przyrody:evil_lol: a marzą mi się krzaki pysznych malin i słoneczniki:loveu: muszę się kiedyś za to zabrać bo szkoda tego miejsca :lol:

Tak to miniaturowe słoneczniki :)
Ze mnie ogrodnik marny, nie mam do tego zacięcia ale lubię jak są jakieś roślinki. W tym roku zachorowałam na słoneczniki :p Niestety mam tylko balkon i to niewielki. Nie wiedziałam że Ty masz ogródek :-o

Posted

Bunia znów się zesikała... już drugi raz w ciągu niecałych 2 godz. :shake: Jakaś taka jest biednawa, ziapie, kręci się, kładzie ciężko... ehhh :shake:

Posted

Witamy w leniwy sobotni poranek :) Nareszcie nie dzwonił o świcie wróg ludzkości czyli budzik i spałyśmy do oporu :multi:
Pierwszy raz od wielu dni spuściłam Dirulca ze smyczy (cieczka zakończona!) i myślałam że ziemię rozniesie tak goniła :-o

Posted

Czesc kochane!

strasznie mi przykro z powodu dzieciaczka Buniowego :placz:

a Bunia niech sie nie daje!!!!! Bardzo mocno trzymamy za nia kciuki!!!!!!!

fotki sliczne - wiecej poprosimy!

Posted

Skoro niektórzy chcą więcej fotek to voila - będzie ich całkiem sporo. Jeszcze ciepłe - z popołudniowego spaceru po naszych okolicznych łąkach.

tu odbywało się polowanie na Bunię :D

Posted

Anetta a to specjalnie dla Ciebie :) Kiedyś obiecałam że przy niezłej widoczności zrobię fotkę jaki mamy widok na góry. Wprawdzie dzisiaj jeszcze nie jest tak jak czasem bywa ale widać w miarę nieźle

tu poza trawą i sianem w tle majaczy Wawel :)

a tu górskie widoczki

Posted

Miło mi że się podobają :)

No a teraz niestety muszę się wziąć za mniej miłą część soboty. Niestety mam pewną robotę pracowniczą do zrobienia :angryy: Mam nadzieję że szybko pójdzie i będę miała z bani.

Posted

weszka napisał(a):
No a teraz niestety muszę się wziąć za mniej miłą część soboty. Niestety mam pewną robotę pracowniczą do zrobienia :angryy: Mam nadzieję że szybko pójdzie i będę miała z bani.

Oj tam, robota nie zajac, nie ucieknie :evil_lol:.

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Oj tam, robota nie zajac, nie ucieknie :evil_lol:.

ta by właśnie mogła uciec, ale właśnie skończyłam i mam z głowy

[quote name='eria']ile fotek!!!! nareszcie Dirkulec się mógł wyszaleć ! :loveu::loveu::multi:

Oj tak brakowało jej tego.

[quote name='malawaszka']http://img365.imageshack.us/img365/9836/dsc0922nx7.jpg

baBunia niby w nienajlepszej formie, ale sznupkowy błysk w oku jest :loveu::loveu::loveu::multi:

Tak Bunia jakoś daje radę i jest nie do zarypania ;)

[quote name='Ka-Vanga']Weszko, czy Ty wiesz o tym, ze w Krakowie bedzie sie wystawiala Dirkowa siostra miotowa - bedzie spotkanko rodzinne :multi:!

Tak wiedziałam że planuje przyjazd i fajnie że jest zgłoszona. Mieszka w Rumunii więc mają kawałek :cool3:
Olu a Ty spryciara jesteś że wyszpiegowałaś już katalog :evil_lol: Parę godz. temu jeszcze nie było jak patrzyłam, a tu proszę pojawił się i od razu wszyscy wszystko wiedzą :evil_lol::eviltong:

W ogóle jak na pieprzaki to będzie tłum - jeszcze pies i jedna suczka w otwartej. Fajnie :)

Posted

madziamn napisał(a):
Weszko ale fajny spacerek miałyście. Świetne te zdjęcia.

My tu mamy takie fajne tereny więc i spacerki są fajne :) To ogromny plus tego miejsca.