Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted

Weszka, trzymam mocno kciuki za Bunię - kilka dni temu na animalu oglądałam weterynarzy i tam był przypadek wyewu - (starsza suczka) i ta sunia prawie całkowicie powróciła do zdrowia, tzn. zaczęła chodzić i nawet wolniutko podbiegała i przynosiła patyczek, więc i Bunia sobie poradzi - SŁYSZYSZ BUNIA? MUSISZ WSTAĆ:Dog_run::razz:
:thumbs::thumbs::thumbs:

[quote name='malawaszka']pozazdrościć - u mnie to niewykonalne - od razu jest wojna :shake::mad:

A moje burki nieraz jedzą z jednego talerza:p:multi:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeeestem :) Bardzo Wam dziękuję za pamieć :loveu: i troskę o Bunię :loveu: Bunia jest jednak co tu dużo mówić nie do zarypania :diabloti: Ma chyba 45 życie :evil_lol: Jedzie wprawdzie na sterydach ale właściwie po wylewie nie ma śladu :multi: Jutro idziemy na kontrolną wizytę i okaże się co dalej.

madziamm - zaraz patrzę na PW. Mam straszne zaległości :roll: bo w tygodniu czasu tyle co nic, a jak parę razy chciałam zajrzeć to dogo nie działało.

Posted

Weekendowe witanko :) Nareszcie nie trzeba było wstawać o świcie co nie jest fajne ani dla mnie ani dla suk, które też lubią pospać ;)
Od dzisiaj będziemy mieć na przechowaniu Sympę więc będzie wesoło hehe

Posted

Na dobry początek wkleję zaległe fotki ze spaceru w niedzielę tydzień temu.

Dirki & friends :) golden i labrador napotkane na łące. Fotki jakościowo kiepskie bo nie dość że ja w ruchu focić nie umiem :placz::angryy: to jeszcze przemieszczały się w takim tempie że już masakra to połapać

i dostojna Sympa