Doginka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Weszka, trzymam mocno kciuki za Bunię - kilka dni temu na animalu oglądałam weterynarzy i tam był przypadek wyewu - (starsza suczka) i ta sunia prawie całkowicie powróciła do zdrowia, tzn. zaczęła chodzić i nawet wolniutko podbiegała i przynosiła patyczek, więc i Bunia sobie poradzi - SŁYSZYSZ BUNIA? MUSISZ WSTAĆ:Dog_run::razz: :thumbs::thumbs::thumbs: [quote name='malawaszka']pozazdrościć - u mnie to niewykonalne - od razu jest wojna :shake::mad: A moje burki nieraz jedzą z jednego talerza:p:multi: Quote
madziamn Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Tak BUNIECZKO musisz wyzdrowiec. Myzianko dla suniulek. Quote
Doginka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Czy z Bunieczką już lepiej?:hmmmm:Duże mizianko dla Niej:calus: Quote
madziamn Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Weszko jesteś mi potrzebna. Pisałam na pw o co chodzi. A jak BUNIECZKA?? Quote
weszka Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Jeeestem :) Bardzo Wam dziękuję za pamieć :loveu: i troskę o Bunię :loveu: Bunia jest jednak co tu dużo mówić nie do zarypania :diabloti: Ma chyba 45 życie :evil_lol: Jedzie wprawdzie na sterydach ale właściwie po wylewie nie ma śladu :multi: Jutro idziemy na kontrolną wizytę i okaże się co dalej. madziamm - zaraz patrzę na PW. Mam straszne zaległości :roll: bo w tygodniu czasu tyle co nic, a jak parę razy chciałam zajrzeć to dogo nie działało. Quote
weszka Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Sezon balkonowy w pełni :) Dirki obserwatorka na stanowisku, a tle widać Bunię :) portrecik ujęcie tylne ;) Quote
weszka Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Oj tak uffff :) Zapodam jeszcze trochę bieszczadzkich fotek. Dzisiaj głównie pt. Dirki & Solina :) cdn... Quote
malawaszka Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 hahahha Dirki mokra jak na szczudłach :evil_lol: Quote
eria Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 :diabloti:http://images32.fotosik.pl/248/482b2a6e20c9092f.jpg piesek się topi a Ty mu zdjęcia robisz :mad::diabloti::diabloti: Cieszę się że z Bunią lepiej :lol: Quote
Doginka Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ufffff, jak to dobrze, że z baBUNIĄ już jest lepiej :multi::multi::multi: A foteczki śliczniusie są:loveu: DOBRANOC:p Quote
ariss Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Bunia całus dla Ciebie za twoją siłę:multi: a fotki fajniutkie:loveu: Quote
AnkaG Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Mokry sznup wygląda ... no sami wiecie :evil_lol: Quote
weszka Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Weekendowe witanko :) Nareszcie nie trzeba było wstawać o świcie co nie jest fajne ani dla mnie ani dla suk, które też lubią pospać ;) Od dzisiaj będziemy mieć na przechowaniu Sympę więc będzie wesoło hehe Quote
weszka Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 Na dobry początek wkleję zaległe fotki ze spaceru w niedzielę tydzień temu. Dirki & friends :) golden i labrador napotkane na łące. Fotki jakościowo kiepskie bo nie dość że ja w ruchu focić nie umiem :placz::angryy: to jeszcze przemieszczały się w takim tempie że już masakra to połapać i dostojna Sympa Quote
malawaszka Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 ależ zazdroszczę takich zabaw - moje to takie sobki snobki :placz: a jak się czuje kochana baBunia?:loveu: Quote
Junka Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 hej wam. po długiej nieobecności wreszcie wpadłam się przywitać :) Quote
Recommended Posts