Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

Posted (edited)

No i stało się :cool3:
Powstaje nasza pieprzno-ekstrawagancka galeryja :multi:
Pieprzna bo pieprzaste są moje ukochane suczydła :iloveyou: , a może i jakieś pikantne szczególiki się trafią :eviltong:, no i ekstrawagancka bo moja „hodowla” ma przydomek Ekstrawagancja FCI.
Będą oczywiście zdjęcia – bo w końcu to galeria.
Ale będzie też o życiu, o tym co nam w duszy gra itd. itp.
Będzie o mnie, o moich psicach – tych które mam teraz i siłą rzeczy będzie o tej, której od roku już ze mną nie ma. O moim Psim Aniołku :angel:, o mojej Forsie – o psie idealnym, o spełnieniu moich marzeń pod każdym względem. O Forsie na która tak długo czekałam, a która była ze mną tak krótko :placz:

Tak idziemy razem przez życie :loveu:

I Was też zapraszamy!

13.10.2008 za TM odeszła Bunia

• :placz: była ze mną prawie 14 lat :placz: Teraz przez życie idę z jedną smyczą...:placz:

12.2008
    Dołączył szary koteczek z lubelskiej ulicy. Miał być James Bond a jest Pan Kot - czyli kotek-Totek :loveu:

31.05.2009
    Do stadka dołączyła kolejna pieprzaczka - 9 tyg. Silver Senator VESPER :loveu:
    Znów będą na stałe dwie smycze :multi:

24.02.2010
    Sympa pobiegła Tęczowym Mostem :( do naszych zwierzaków, które odeszły już wcześniej. Kochamy Cię na zawsze, Symp

• Edited by weszka
    zmiana tytułu
    • Replies 12.9k
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzień dobry :cool3: jeszcze nie ma nowych fotek? :evil_lol:

mam foty Dirki z tegorocznej Katowickiej wystawy :razz: później odszukam, i wkleję tu,jeśli pozwolisz:eviltong: robiąc zdjęcia podejrzewałam że to Wy,ale żem nieśmiała:evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
    dzień dobry :cool3: jeszcze nie ma nowych fotek? :evil_lol:

mam foty Dirki z tegorocznej Katowickiej wystawy :razz: później odszukam, i wkleję tu,jeśli pozwolisz:eviltong: robiąc zdjęcia podejrzewałam że to Wy,ale żem nieśmiała:evil_lol:

No pewnie że wklej!!! Aż wstyd że dopiero teraz się przyznajesz!!! Pewnie wyglądamy na nich komicznie - Dirki jeszcze jako szczeniak, a w dodatku totalnie onieśmielona salą, no i ja w nerwach razem z nią choć to pewnie moja dwusetna wystawa :cool3:

Posted

I pomyśleć że jeszcze 4 października było tak ciepło i razem z moją siostrą zwaną Małym (Mały&Sympa na dogo ;)) wybrałyśmy się na spacer... Towarzyszył nam oczywiście synek Małego czyli Kijuś (zdrobnienie od Kijanka, oczywiście ma też imię - Bartek ale chyba nikt go nie używa :razz:), Sympa - córka Buni, no i Dirki

Seria z dzieckiem :p
    Mały, Kijuś i Sympa

Ja, Kijuś i Sympa + Dirki na drugim planie

Cioteczka Weszka ze swoim siostrzeńcem :loveu:

Sympulec i Kijuś :loveu:

Posted

Dziś taki dzień na wspomnienia...
    Te zdjęcia zostały zrobione 25 grudnia 2004 r. Niezła była pogoda jak na Boże Narodzenie. Na zdjęciach jest mój Aniołek... Forsa

• no i Bunia i Sympa

a to jedne z moich ulubionych :loveu:

• Posted

Super rodzinka - a obok Ciebie to Twoja siostra?:razz: - myślę że tak, bo podobne jesteście do siebie:p
    Miło jest widzieć twarze i wiedzieć z kim się klika a nie tylko po nicku się rozpoznawać:razz:;)

Posted

[quote name='eria']http://images27.fotosik.pl/105/d44dad2b008e98e0.jpg
    super te fotki :loveu: nie ma to jak trzy brodate mordy na jednej focie:cool3::loveu: u nas też tak bywa jak przyjeżdża na spacerek sznaucerka p&s Kora :loveu: a na codzień spotykamy się z czarną sznupką -Figą :lol:
    więc gorsi nie jesteśmy jeśli chodzi o sznaucerze towarzystwo :diabloti:

Im więcej brodatych tym lepiej :) A co powiesz na takie ilości :cool3:? Hodowla Silver Senator na Węgrzech skąd przywiozłam Dirki :loveu: