eurydyka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Tati, teraz rozumiem Twoj wpis, ze dzien do d... trzymaj sie Quote
tanitka Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 jest wiadomość dobra- "Nasz człowiek" bohaterkę tego wątku widział dziś na własne oczy żywą. Padł też kolejny terminy odbioru suczki - za tydzień:-(. Quote
Katcherine Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 o co w tym wszystkim chodzi??? Tanisia- a jak sunka sie zachowywala? Quote
Ziutka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 tanitka napisał(a):jest wiadomość dobra- "Nasz człowiek" bohaterkę tego wątku widział dziś na własne oczy żywą. I pekiniusia też "Nasz człowiek" widział - żywego :razz: Quote
Marka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Tati - a czy Ten człowiek wie, kim jesteś z zawodu? Bo dobrze by było, gdyby się ew. dowiedział, że jesteś dziennikarką, która nie zostawi ot tak sprawy nie załatwionej pozytywnie dla siebie ;) **************** PS1. Wg prawa ( Rozporządzenie Min. Spr. Wewn. i Admin. z 26.08.1998 r. w sprawie zasad i warunków wyłapywania bezdomnych zwierząt ) podmiot wyłapujący psy na terenie gminy ma obowiązek przewiezienia złapanego zwierzęcia do schroniska (dla Ożarowa są to Krzyczki) PS2. Wg danych gminnych i schroniskowych zgromadzonych przez Psiego Anioła w 2005 r. na terenie gminy Ożarów wyłapano 47 psów, co kosztowało gminę 39 000 zł (co daje kwotę 829 zł za psa!) - więc mnie osobiście nie dziwi, że osoba wyłapująca nie będzie skłonna wydać złapanego psa nawet... właścicielowi... :cool3: Quote
GoniaP Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
malagos Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Dopóki wyżełka zyje, trzeba mieć nadzieję :cool1: Quote
andzia69 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Marka']podmiot wyłapujący psy na terenie gminy ma obowiązek przewiezienia złapanego zwierzęcia do schroniska (dla Ożarowa są to Krzyczki) PS2. Wg danych gminnych i schroniskowych zgromadzonych przez Psiego Anioła w 2005 r. na terenie gminy Ożarów wyłapano 47 psów, co kosztowało gminę 39 000 zł (co daje kwotę 829 zł za psa!) - więc mnie osobiście nie dziwi, że osoba wyłapująca nie będzie skłonna wydać złapanego psa nawet... właścicielowi... :cool3: i oto właśnie w tym chodzi.....:shake: Quote
Ziutka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Rozmawiałam z Tati przed godziną 20-stą. Suczka już była w drodze do Tatiany (pekińczyk w drodze do Oktawii) To teraz (kiedy już jest bezpieczna u Tati) mogę Wam pokazać zdjęcia suni sprzed prawie 4 tygodni jak wyglądała - dzisiaj jak wygląda tego nie wiemy :shake: Czekamy na wieści od samej T. Właśnie dzwoniła Tatianka. Sunia już u niej w samochodzie :multi: i śmigają sobie do domku.... Quote
malagos Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Aż sie nie chce wierzyć.... Bardzo sie cieszę... Quote
lamia2 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Wielkie brawa dla Tanitki za odwagę, upór i determinację :klacz: :sweetCyb: :klacz: :sweetCyb: :klacz: :sweetCyb: Quote
tanitka Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 kochani to jest miód nie pies:loveu:. Raja jest wystraszona, ale szybko nawiązuje kontakt i zaufanie. Jest przecudna (mimo chudości), merda czasem ogonkiem już do mnie, z apetytem zjadła dwie puszki mięsne, jest ciekawska ....... no i jest WIELKIM PIESZCZOCHEM. :loveu::loveu::loveu: Quote
lamia2 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ale śliczna, tylko żebrka widać :-( Jak ją ocenasz, jest zdrowa, nie połamana, nic ją nie boli przy dotyku? Dobrze, że ma apetyt :multi: Quote
sacred PIRANHA Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 matko!!!!!!!!!!!!! to jest sobotwor mojego Tima!!!!!!!!!!! Quote
tanitka Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 czyli, ze Raja jedzie do Zamościa???:razz: Quote
sacred PIRANHA Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 tanitka napisał(a):czyli, ze Raja jedzie do Zamościa???:razz: jak wezmiesz Frania i Szczotke vel Fryzjera to ja wezme Raje:eviltong::eviltong: ...alez ja jestem podla:diabloti: Quote
tanitka Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 ale ja nie mówię na tymczas, na stałe!!!:razz: Raja nie wygląda na połamaną ani obolałą, raczej jest struchlała ze strachu. Quote
sacred PIRANHA Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 tanitka napisał(a):ale ja nie mówię na tymczas, na stałe!!!:razz: na razie to ja mam pobitą Pestke:eviltong: Raja na stale...hmm...Tim by sie napewno ucieszyl:evil_lol: gorzej z moimi rodzicami:diabloti: Quote
Ziutka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 TATIANKO WIELKIE DZIĘKI ZA WYTRWAŁOŚĆ I DETERMINACJĘ.... Quote
Katcherine Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 ale slicznosci.....i jaka chudzineczka.... cuda jest:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Katcherine Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 dogo dziala- nareszcie! tanisia co u niunieczki? Slodzinka :loveu: ps. Dropusio dzis pokazal najwyzsza klase- napisze w jego topicu wieczorem co i jak :loveu:- nie ma jak schroniskowce:diabloti: Quote
tanitka Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 No więc nasza biedusia -piękniusia wybiera sie jutro do swego domu do Olsztyna!!!:multi::multi::multi: Quote
lamia2 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 tanitka napisał(a):No więc nasza biedusia -piękniusia wybiera sie jutro do swego domu do Olsztyna!!!:multi::multi::multi: Ty to jesteś błyskawica - szczęściara :evil_lol::evil_lol::evil_lol: gratulacje :multi::multi::multi: Quote
GoniaP Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Tanitko, skąd ty wyczarowujesz te domki???:crazyeye: Wszystkiego najlepszego dla niuni!!! Quote
Recommended Posts