Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tanitka napisał(a):
jest wiadomość dobra- "Nasz człowiek" bohaterkę tego wątku widział dziś na własne oczy żywą.

I pekiniusia też "Nasz człowiek" widział - żywego :razz:

Posted

Tati - a czy Ten człowiek wie, kim jesteś z zawodu?
Bo dobrze by było, gdyby się ew. dowiedział, że jesteś dziennikarką, która nie zostawi ot tak sprawy nie załatwionej pozytywnie dla siebie ;)

PS1. Wg prawa ( Rozporządzenie Min. Spr. Wewn. i Admin. z 26.08.1998 r. w sprawie zasad i warunków wyłapywania bezdomnych zwierząt ) podmiot wyłapujący psy na terenie gminy ma obowiązek przewiezienia złapanego zwierzęcia do schroniska (dla Ożarowa są to Krzyczki)

PS2. Wg danych gminnych i schroniskowych zgromadzonych przez Psiego Anioła w 2005 r. na terenie gminy Ożarów wyłapano 47 psów, co kosztowało gminę 39 000 zł (co daje kwotę 829 zł za psa!) - więc mnie osobiście nie dziwi, że osoba wyłapująca nie będzie skłonna wydać złapanego psa nawet... właścicielowi... :cool3:

Posted

[quote name='Marka']podmiot wyłapujący psy na terenie gminy ma obowiązek przewiezienia złapanego zwierzęcia do schroniska (dla Ożarowa są to Krzyczki)

PS2. Wg danych gminnych i schroniskowych zgromadzonych przez Psiego Anioła w 2005 r. na terenie gminy Ożarów wyłapano 47 psów, co kosztowało gminę 39 000 zł (co daje kwotę 829 zł za psa!) - więc mnie osobiście nie dziwi, że osoba wyłapująca nie będzie skłonna wydać złapanego psa nawet... właścicielowi... :cool3:

i oto właśnie w tym chodzi.....:shake:

Posted

Rozmawiałam z Tati przed godziną 20-stą.
Suczka już była w drodze do Tatiany (pekińczyk w drodze do Oktawii)

To teraz (kiedy już jest bezpieczna u Tati) mogę Wam pokazać zdjęcia suni sprzed prawie 4 tygodni jak wyglądała - dzisiaj jak wygląda tego nie wiemy :shake:

Czekamy na wieści od samej T.

Właśnie dzwoniła Tatianka.
Sunia już u niej w samochodzie :multi: i śmigają sobie do domku....

Posted

kochani to jest miód nie pies:loveu:. Raja jest wystraszona, ale szybko nawiązuje kontakt i zaufanie. Jest przecudna (mimo chudości), merda czasem ogonkiem już do mnie, z apetytem zjadła dwie puszki mięsne, jest ciekawska ....... no i jest WIELKIM PIESZCZOCHEM. :loveu::loveu::loveu:

Posted

tanitka napisał(a):
No więc nasza biedusia -piękniusia wybiera sie jutro do swego domu do Olsztyna!!!:multi::multi::multi:

Ty to jesteś błyskawica - szczęściara :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

gratulacje :multi::multi::multi: