Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nieciekawa sprawa:shake::shake::-(:-(:-( Tanitka trzymaj się i walcz! My jesteśmy z Tobą! Jakby była potrzebna pomoc - pisz śmiało! Trza ratowac wyżełke

Posted

tanitka napisał(a):
dziękuję i odliczam już dni, godziny..... już nie długo (mam nadzieję):roll:

Tanitko......już tuż tuż......będzie dobrze......:lol:

Posted

jak to się jutro uda, to na prawdę będę musiała iść do fryzjera zafarbować siwe włosy! to jest wielka paranoja i mi już sie śmiać chce z tej całej sytuacji.
Jestem w kontakcie z opiekunem suczki i wygląda na to, że ten Pan po prostu ją pokochał i dlatego nie che mi jej wydać. Inaczej nie potrafie sobie tego wytłumaczyć. jestem ewidentnie zniechęcana i każdy "normalny" człowiek, który chciałaby tego psa adoptować już dawno by zrezygnował.
Pan jednak nie wie na kogo trafił- na wiariatkę i psychopatkę!!!:angryy:
która mówi, ze nie ma znaczenia, ze suczka ma babesziozę, nosówkę i wiele innych jeszcze chorób, które Pan wymienia jako "wady" psa. On wymienia te wszystkie choroby, a ja z uporem maniaka odpwiadam - BIORĘ!!!

Posted

tanitka napisał(a):
wszystko na razie wyglada, ze jutro akcja zakończy sie jednak sukcesem, ale mimo wszystko prosze jeszcze o kciuki do jutra 17.30!:razz:

Trzymamy z całych sił :cool2:
Będzie dobrze.......chyba żona zadziałała :evil_lol:

Posted

Qrwa :flaming: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :mad:

Więcej nic nie napiszę bo takich słów nie wypada używać kobiecie....i zostałabym od razu zbanowana ........ Tanitka zapewne się wypowie.....Ja już nie mam siły :mad:

Posted

tanitka napisał(a):
ja sie nie wypowiem, bo nic nie mam cenzuralnego do powiedzenia w tej sprawie.
Po rozmowie z Oktawią obawiam sie, że suni już nie ma....

:-(:-(:-( to pewnie i pekinek, labek i astka są juz "niewidzialne":placz:
biedne psiaki:placz::placz::placz: ludzie to sk..e:angryy:

Posted

nie wiem co sie stało, suczki mi nie wydano. Dziś są na razie domysły i nie chcę nikogo oskarżać bezpodstawnie. Mam nadzieję, ze dowiem sie prawdy. Nie będe wtedy miała żadnej litości, żeby Wam tu wszystko opisać w szczegółach. Wierzę mimo wszystko, że sunia żyje i czeka na mnie, tylko ja nie mogę do niej dotrzeć!!:placz:

Pekina właśnie już NIE MA!!!

Posted

tanitka napisał(a):
nie wiem co sie stało, suczki mi nie wydano. Dziś są na razie domysły i nie chcę nikogo oskarżać bezpodstawnie. Mam nadzieję, ze dowiem sie prawdy. Nie będe wtedy miała żadnej litości, żeby Wam tu wszystko opisać w szczegółach. Wierzę mimo wszystko, że sunia żyje i czeka na mnie, tylko ja nie mogę do niej dotrzeć!!:placz:

Tanitko. od zawsze kibicuję Ci w wyżłowych adopcjach. Trzymam kciuki. Mocno. Tym razem - jeszcze mocniej !

lamia2 napisał(a):
Bardzo mi przykro, mam nadzieję, że wszystko się jeszcze wyjaśni .... może to faktycznie miłość ....

Ale dobrej miłości się nie ukrywa ... :shake:

Posted

tanitka napisał(a):
ja sie nie wypowiem, bo nic nie mam cenzuralnego do powiedzenia w tej sprawie.
Po rozmowie z Oktawią obawiam sie, że suni już nie ma....

tanitka napisał(a):

Katcherine napisał(a):
Szczerze mowiac zaniemowilam- mam zle przeczucia od poczatku.

....aaaaaaaaaaaaa............:angryy::angryy::angryy: