Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

właśnie dostałam maila, ze w okolicach Warszawy wyrzucono z okna bloku katowaną suczkę wyżla niemieckiego:placz:

Ludzie, ja już nie mogę!!!! to jest ponad moje siły!!! :sadCyber:

mogę ją tylko wziac jutro do garażu, mam cztery psy, błagam o pomoc, o dom tymczasowy i stały!!!!
[email protected]

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jestem załamana, mam trzy psy + suczka gończego polskiego na tymczasie do 10 listopada. Mam tylko miejsce w garażu, ale musi wystarczyć póki co. :-(Ona wymaga zbadania przez weta, to jest straszne, co te skur.....robią!!!:scream7:

Posted

nie mogę spać, jeść, żyć bo cały czas myślę o niej:-( jest taka sama jak moja Baba, i taka przerażona i nieszczęśliwa:shake::shake:

Posted

podobno sunia jest obolała, poobijana, ale nie połamana chyba??:-(
jadę po nią dzisiaj o do weta. Dom tymczasowy sie tez zgłosił z forum wyżłowego, zobaczymy...

Posted

tanitka napisał(a):
podobno sunia jest obolała, poobijana, ale nie połamana chyba??:-(
jadę po nią dzisiaj o do weta. Dom tymczasowy sie tez zgłosił z forum wyżłowego, zobaczymy...

To super wieści, gdyby coś nie wypaliło to daj znać szybciutko ;)

Posted

Boże, co za biedactwo :placz::placz::placz:. Niewyobrażalne okrucieństwo. Czy jest jakaś szansa na pociągnięcie tych skur... do odpowiedzialności karnej? Tego nie można tak zostawić.

Tanitko, daj znać, jak sie czuje sunia i co powiedział wet.

Suniu, powodzenia. Myślę od tobie i mam nadzieję, że wszystko się jakoś ułoży.

Posted

pojechałam, ale psa nie dostałam:shake: , nawet nie widziałam... nie pomogły zapewnienia, błagania i... ehhhh.... szkoda gadać.

Może jutro, a może kiedy indziej, może kiedyś..... a czas płynie, płynie....:-(

Posted

tanitka napisał(a):
pojechałam, ale psa nie dostałam:shake: , nawet nie widziałam... nie pomogły zapewnienia, błagania i... ehhhh.... szkoda gadać.

Może jutro, a może kiedy indziej, może kiedyś..... a czas płynie, płynie....:-(

jak to!!!! ??????:shake:

Posted

jak zwykle "w naszej branży" nie mogę napisać gdzie jest teraz- DLA DOBRA SPRAWY, nie dla psa!!

sytuacja jest paranoiczna:-(. wiele osób mi pomaga, za co im serdecznie dziękuję,
mam zadzwonić .....