sacred PIRANHA Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 super sie jej ulozylo:) agility....wyzelki sie rozkrecaja na tym oj rozkrecaja... Quote
lamia2 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ależ ma piękną postawę .... zupełnie jak mój pit bull :lol::lol::lol: Quote
tanitka Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Ależ ma piękną postawę .... zupełnie jak mój pit bull :lol::lol::lol: pewnie jak pittbull:smhair2: chciałabyś!!!;) Quote
desi Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Raja jest juz z nami 8 miesięcy.Miesiąc temu została wysterylizowana.Zniosła to bardzo dzielnie. Jest w super formie.Bardzo grzeczna,wesoła i nie odstępuje nas na krok. Okazało się,że nasza pierwsza sunia (Wenus)ma padaczkę.Raja bardzo szybko nauczyła się,że w czasie ataku szybko wybiega do ogrodu.Sama biegnie pod drzwi.Potem opiekuje się Wenus,liżą się po mordkach. To cudowny pies.Bardzo się cieszę,że jest z nami. Quote
tanitka Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 kochani jesteście, bardzo, bardzo dziękuję za Wasze wielkie serca!:kiss_2::kiss_2: Quote
desi Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Raja jest już z nami rok i 2 miesiące.Wszystko super.Z weimarką się dogadały bez problemu.Życzę wszystkim takiego psa jak nasza Raja.I wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Raję czeka teraz nowe wyzwanie,moze być trudno takiemu zazdrośnikowi.Za kilka dni pojawi się nowy członek rodziny(mały człowieczek).Trzymajcie kciuki,żeby się wszystko udało. Quote
tanitka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Desi jak ten czas szybko leci!:roll: Wszystkiego co najlepsze dla Całej Waszej Rodziny, w szczególności dla oczekiwanego potomka- gratulacje!:loveu: Quote
desi Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Witam. Dawno mnie nie było na forum.Może jeszcze ktoś pamieta historię naszej Raji. Raja jest z nami ponad 3 lata.Wszystko się super ułożyło.Sunie zyją w zgodzie.Nie umiem niestety wkleić zdjęć.Nasza córeczka (2 lata)uwielbia Raję.Nam wszystkim się poszczęściło.Pozdrawiam Quote
tanitka Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 oj super, że zajrzałaś :) miło czytać takie dobre wiadomości. Quote
Recommended Posts