Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bullowate na psacerek ...

w Rybniku znow mamy 2 panów w wieku 3 lat ....i podobno w Jastrzębiu też nowy AST przyprowadzony przez właściciela .....zaczynają się wyjazdy , pieski będą teraz spływać do schronu jak kropelki :shake:

Posted

Lux, Donxa, Onyx wystawione znowu na tych samych aukcjach, wieczorem zmienię zdjęcia Xeny to też wystawię bo teraz coś mi net pada paskudnie...:shake:

Posted

tattwa napisał(a):
Lux, Donxa, Onyx wystawione znowu na tych samych aukcjach, wieczorem zmienię zdjęcia Xeny to też wystawię bo teraz coś mi net pada paskudnie...:shake:

Oki- czyli allegro im robić nie bedę;)

Posted

ojj tak ja wiem czemu zwiariowana! :D ale sxlejeczka dobrze bedzie miala bo babka byla super i te jej lapki na... :P ejj teraz pisze dopiero bo mi dogomania szwankuje i sie wlaczac nie chce!

Posted

andzia69 napisał(a):
Oki- czyli allegro im robić nie bedę;)

właśnie dlatego się odezwałam, szkoda tą samą robotę robić kilka razy (aukcje już od jakiegoś czasu są zrobione, wystawiane po kilka razy) skoro można innym psiakiem się zająć :)

Posted

andzia69 napisał(a):
mnie na aukcję o Neberku odpisał jakis palant, ze ma do oddania 9mies pitusia, bo nie ma czasu się nim zajmować:angryy:

Super, czyli zamiast adopcji dzięki allegro, jeszcze nowe sztuki bedziem mieć :roll:
A może to Legion, który na niebieskim chce oddać 10 miesiecznego pitta.

PS: Ciotka mozesz juz zmienic fotki w aukcji ;)

Posted

A ja dostałam fajnego SMS'A:
"Czesc ja w sprawie Neber jak mi dowieziesz pieska do slupska to wezne pieska od ciebie bo ja jestem z miedzyrzecza ale jezdze na trase i bym mugl odebrac pieska z slupska albo szczecinka"

Co myslicie? :roll:
Powinnam chyba wziazc w samochod i go zawiezc nie? :evil_lol: