Gonitwa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Karolina napracowałaś się jak mało kto dziś... Dogobranoc;* Quote
karolina1 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 ide spać, bo mi już normalnie oczycha się kleją..:sleep2: dobranocka wszystkim :loveu: Quote
natalia_aa Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Dzieki Karola za ogloszenia i uporzadkowanie. Pierwsza strona zaktualizowana, troche to uogolnilam, bo tak duzo miejsca zajmowalo. Quote
Tengusia Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 ktos ma jakis pomysl :roll: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110665 Quote
andzia69 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Metaxa na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=359391564 pomału porobię reszcie;) Quote
Alicja Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Bullowate na psacerek ... w Rybniku znow mamy 2 panów w wieku 3 lat ....i podobno w Jastrzębiu też nowy AST przyprowadzony przez właściciela .....zaczynają się wyjazdy , pieski będą teraz spływać do schronu jak kropelki :shake: Quote
natalia_aa Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 andzia69 napisał(a):Metaxa na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=359391564 pomału porobię reszcie;) Bóg zaplac dobra kobieto. Choc jak sie dzisiaj dowiedzialam jest szansa na domek dla niuni. Tylko cii, nie zapeszam. Quote
tattwa Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Lux, Donxa, Onyx wystawione znowu na tych samych aukcjach, wieczorem zmienię zdjęcia Xeny to też wystawię bo teraz coś mi net pada paskudnie...:shake: Quote
andzia69 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 tattwa napisał(a):Lux, Donxa, Onyx wystawione znowu na tych samych aukcjach, wieczorem zmienię zdjęcia Xeny to też wystawię bo teraz coś mi net pada paskudnie...:shake: Oki- czyli allegro im robić nie bedę;) Quote
Ada_ Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ojj tak ja wiem czemu zwiariowana! :D ale sxlejeczka dobrze bedzie miala bo babka byla super i te jej lapki na... :P ejj teraz pisze dopiero bo mi dogomania szwankuje i sie wlaczac nie chce! Quote
tattwa Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 andzia69 napisał(a):Oki- czyli allegro im robić nie bedę;) właśnie dlatego się odezwałam, szkoda tą samą robotę robić kilka razy (aukcje już od jakiegoś czasu są zrobione, wystawiane po kilka razy) skoro można innym psiakiem się zająć :) Quote
andzia69 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 mnie na aukcję o Neberku odpisał jakis palant, ze ma do oddania 9mies pitusia, bo nie ma czasu się nim zajmować:angryy: Quote
natalia_aa Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 andzia69 napisał(a):mnie na aukcję o Neberku odpisał jakis palant, ze ma do oddania 9mies pitusia, bo nie ma czasu się nim zajmować:angryy: Super, czyli zamiast adopcji dzięki allegro, jeszcze nowe sztuki bedziem mieć :roll: A może to Legion, który na niebieskim chce oddać 10 miesiecznego pitta. PS: Ciotka mozesz juz zmienic fotki w aukcji ;) Quote
natalia_aa Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 A ja dostałam fajnego SMS'A: "Czesc ja w sprawie Neber jak mi dowieziesz pieska do slupska to wezne pieska od ciebie bo ja jestem z miedzyrzecza ale jezdze na trase i bym mugl odebrac pieska z slupska albo szczecinka" Co myslicie? :roll: Powinnam chyba wziazc w samochod i go zawiezc nie? :evil_lol: Quote
Wola Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 jeszcze się pytasz? co Ty jeszcze robisz na dogo powinnaś być już w drodze :evil_lol: Quote
natalia_aa Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Metaxa 7 maja pojechała do nowego domku do Pucka. Quote
andzia69 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 natalia_aa napisał(a):Metaxa 7 maja pojechała do nowego domku do Pucka. Jedną bidulę mniej:multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts