rotek_ Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 dzisiaj po egzaminie...jutro kolejny..... boshe kiedy skończy się ten tydzień:shake: przypominajcie mi poźniej jak się nazywam bo i z tym bywają już problemy:diabloti: Yogi już czuje się lepiej..... chwilowe zatrucie..... ktoś musiał go czymś podkarmić Quote
MagYa^^ Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 uff... rotus.. a wiec kosciolowo wychodzi, ze niedziela jest pierwszym dniem tygodnia.. czyli ostati jest dzis.. a normalnie to dopiero jutro :p powodzenia na egzaminach!!! Quote
uxmal Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 rotek_ napisał(a):dzisiaj po egzaminie...jutro kolejny..... boshe kiedy skończy się ten tydzień:shake: przypominajcie mi poźniej jak się nazywam bo i z tym bywają już problemy:diabloti: Yogi już czuje się lepiej..... chwilowe zatrucie..... ktoś musiał go czymś podkarmić Rotku, a nie był przypadkiem odrobaczany Yogi. Mój Dyzio żygał robił rzadkie koo a na koncu krwią poszło. Koszmar. Najadłam sie strachu. No i powodzenia na egzaminach:) Quote
MagYa^^ Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 No pokaz sie chlopczyku wieczorowa pora. Quote
MagYa^^ Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 rotek_ napisał(a):jogi pogryzł swoje szelki:-( szalony? jemu sie juz ewidetnie nudzi.. zaczyna sie buntowac.. Dlaczego taki piekny pies ma taki problem ze znalezieniem ODPOWIEDNIEGO domku? :shake: Quote
rotek_ Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 na szczęście Yogiego psiak jest w małym schronisku... zawsze ktoś może wejść do boksu i zająć się nim.... Yogi jest wrażliwym psem... i tak ciężko znosi samotność w boksie..... pilnie potrzebny domek zanim psiak się zmarnuje Quote
justynavege Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 ale sie wystraszyłąm ze Jogi chory , chyba juz lepiej sie czuje, jutro to sprawdze Quote
rotek_ Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 jutro wszystkie nasze psy ogłaszamy w gazecie wrocławskiej;) tylko dzisiaj dostałam az dwa telefony w sprawie adopcji pieska.....:multi::loveu: Quote
rotek_ Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 wczoraj były łącznie trzy tel deklarujace adopcję psa..... SZOK:-o odkąd pamietam żaden z naszych psow nie miał takiego zainteresowania:shake: a dodatkowo dzisiaj rano dostałam zapytanie o Yogiego..... /kiedyś wystawiałam go w dziale przygarnę psa/ dziewczyny no może Yogusiowi domek wypali:multi: Quote
uxmal Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 To odpukajmy w niemalowane drewno ;) Trzymam kciuki. A na allegro Yogi ma oglądacza Quote
justynavege Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 ja tez trzymam kciuki Jogi czuje sie doskonale :multi: Quote
rotek_ Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 nie spodziewałam się takiego zainteresowania małym.... justyna i robert też sa mile zaskoczeni robert nawet przeczuwa ze w tym tyg jogi może znaleźć dom:multi: Quote
MagYa^^ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 :razz: to ja nic nie powiem.. tylko trzymac kciuki bede!!! Quote
rotek_ Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 widząc tytuł już chyba wiecie o co chodzi:evil_lol:;):loveu::multi: Mały o 15 jedzie do domku. małżeństwo bez dzieci... Z drugiej strony był też bardzo fajny domek we wrocławiu. Spróbujemy zaproponowac sarnę.... Szkoda żeby taka rodzinka się zmarnowała:loveu: Quote
wanda szostek Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 A co będzie jak pojawią się dzieci. Oddałam identycznego do adopcji i zabrałam (pomimo, że Pani nie bardzo chciała oddać) , bo dziabnął dziewczynkę trzyletnią w buzię a było jeszcze dziecko półtoraroczne Quote
MagYa^^ Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 radosc wielka, ale podzielam obawy Wandy... z drugiej strony zalezy od ludzi.. jesli ponad wszystko kochaja i potrafia wychowac zwierzeta (psa) to powinni dac rade! allee bedzie jakis kontakt z ludzmi? zdjecia... mailingi itepe...? (wiecie co..czasami tak sobie mysle, ze my dogomaniacy - ale ci prawdziwi maniacy- to jestesmy upierdliwi :diabloti:) Quote
rotek_ Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 nie było warunku że dom musi być bez dzieci... tylko stwierdziłam fakt Rodzinka została uprzedzona że pies niechętnie bawi się z małymi dziećmi nie przejęli się tym.....:multi: MagYa cały czas myślę zeby założyć na naszej stronie dział "dobre wieści" podobny ma EMIR na swojej stronie..... wszystko w fazie przygotowań najelpsza będzie kontrolka...ale napewno po jakimś czasie zadzwonimy i upewnimy się jak tam z małym Quote
uxmal Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ale fajnie :) Narazie sie do konca nie ciesze zeby nie zapeszać. UWAGA!!!! mam wolne allegro!!! jeszcze 5 dni- i dodatkowo obserwator na aukcji. Mogę go zszokować inna aukcją.:cool3: Quote
rotek_ Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 u nas chyba wszystkie psiaki mają allegro.... uxmal..a może wystawiłabyś tego psa ...taki kremowy... chyba od Izoldas] no ja tez nie zapeszam... wiem narazie tylko tyle że małżeństwo już wcześniej planowąo adopcję psa ze schroniska. Quote
Recommended Posts