Jump to content
Dogomania

Nela-od szczeniaka w schronisku-POGRYZIONA-nareszcie ma dom..!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jutro przedstawię Śnieżkę jednej Pani z Łapy, pod B-S. Chcą mojego Dramka, ale może ze względu na odległość zgodzą się na białą.

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!! PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:
Apel o pomoc dla pieska ze schroniska w Mysłowicach. Mogę zabrać do Wawy. Trzeba jakoś mu pomóc, bo bardzo cierpi, a wet go nie leczy. Psiak drapie oko (zakażenie = TM) rozrywając dalej ranę:

Schronisko MYSŁOWICE /pilne DT i ogł/ oraz psy z Jaworzna odłowione przez SM!!

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 1200x1600, rozmiar 187KB.

Posted

Moria napisał(a):
Powiem tak, że juz w kwietniu na Nele nie wezme pieniążków. Na reszte szczegołów czekajcie dalej.

Moria,ależ ty tajemnicza.. :evil_lol:
Ale rozumiem, że to pewne? uff.. :multi:

Posted

Dziewczyny, ja nieśmiało zapytam..
Moria, czy istnieje możliwość, że jeśli (mamy nadzieję) wszystko pójdzie zgodnie z planem i Nela znajdzie nowy dom, " oddamy " Ci inną, równie potrzebującą sunię- która jest w schronisku od szczeniaka, która potrzebuje kontaktu z człowiekiem?
Dogomaniaczki, czy Wasze deklaracje utrzymałyby się? Zdaję sobie sprawę z tego, że część z Was może się wycofać, ale spójrzcie na Zuzę..

Od szczeniaka w schronisku, bardzo niepewna, często dominowana, uległa.
Nie zna życia, tylko dwa razy była poza boksem,
wiem, że wystarczy chwila pracy z nią, a efekty będą nieziemskie..
Ona chce, ale nie może się przełamać..
Jeśli mogę na Was liczyć..
Byłabym ogromnie wdzięczna!

Posted

Ja się absolutnie ZGADZAM na przeniesienie opłaty:lol::lol::lol:Tylko nieśmaiło proszę Negri, coby mi regularnie przypominała kiedy mam wpłacać swoją dolę, bo ja kompletnie pogubiona jestem z tymi opłatami, czego bardzo sie wstydze...
A jeśli chodzi o Nelę to....jeszcze boję się cieszyć i skakać wysoko, narazie sobie podtuptuję..i czekam na konkretne wieści...ale jak już wszystko będzie pewne, to nie ręczę za siebie i swoje zachowanie:roll::roll::roll:

Posted

Rybcia ma genialny pomysł. ;) Zuza jest piękna, ale bardzo się boi. Moria świetnie zajmuje się psami. Jest to dla nich ogromna szansa na lepsze jutro. W schronisku jest stres, psy szczekają, gdy próbujemy czegoś Zuzę nauczyć ona się boi.
Same widziałyście postępy Neli. Może uda wam się pomóc również Zuzie? PROSIMY z całego serca!!!

Posted

Ha, Moria czyli mam nadzieję, że w odpowiednim momencie napisałam, żebyś już nie chciała siana na Nelkę :diabloti:. Wiesz, że jesteś the best?
Rybc!a, ja potwierdzam, choć zeszłabym do 20 zł. - jeśli można :oops:. Trochę budżet mi sie nie dopina w tym roku, a co m-c brakuje na hotelik staruszka Olafka ze schronu we Wrocławiu ( i tam bym dała te 10 zł). A powiedz Rybcia, jak ty to robisz, że co miesiąc wydajemy mniej 400-325-300? :loveu:. Może i moim budżetem byś zarządzała ? :cool3:
Negri - ja tylko raz wpłaciłam w kwietniu - a widnieję w Twoich postach 2/04 i 8/04. Czy już nie kontroluję swojego konta ? :crazyeye: