Moria Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Nie bedę nic mowic ani pisac,tylko tyle by trzymac za Nele mocno kciuki. Quote
Rybc!a Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Moria napisał(a):Nie bedę nic mowic ani pisac,tylko tyle by trzymac za Nele mocno kciuki. Trzymam z całej siły ! :multi::multi::multi: Quote
zulugula Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jutro przedstawię Śnieżkę jednej Pani z Łapy, pod B-S. Chcą mojego Dramka, ale może ze względu na odległość zgodzą się na białą. POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!! PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: Apel o pomoc dla pieska ze schroniska w Mysłowicach. Mogę zabrać do Wawy. Trzeba jakoś mu pomóc, bo bardzo cierpi, a wet go nie leczy. Psiak drapie oko (zakażenie = TM) rozrywając dalej ranę: Schronisko MYSŁOWICE /pilne DT i ogł/ oraz psy z Jaworzna odłowione przez SM!! Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 1200x1600, rozmiar 187KB. Quote
_ogonek_ Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='Moria']Nie bedę nic mowic ani pisac,tylko tyle by trzymac za Nele mocno kciuki. Trzyamam trzymam b. mocno :thumbs::hand: Quote
agata51 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 No to lecimy na świąteczny spacerek, Nelku! Z zaciśniętymi kciukami, bo nikt nie odwoływał! :lol: Quote
Negri_2008 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 I co? I co? :crazyeye::multi: Czyżby?????...........nic nie napiszę, żeby nie zapeszyć, trzymam kciuki Quote
gonia66 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Oj...jajuż też nie mogę wytrzymać z ciekawości....bardzo nie mogę....:cool3::cool3::cool3: Quote
Moria Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Powiem tak, że juz w kwietniu na Nele nie wezme pieniążków. Na reszte szczegołów czekajcie dalej. Quote
Rybc!a Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Moria napisał(a):Powiem tak, że juz w kwietniu na Nele nie wezme pieniążków. Na reszte szczegołów czekajcie dalej. Moria,ależ ty tajemnicza.. :evil_lol: Ale rozumiem, że to pewne? uff.. :multi: Quote
Charly Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Moria napisał(a):Powiem tak, że juz w kwietniu na Nele nie wezme pieniążków. Na reszte szczegołów czekajcie dalej. aaaaaaaaaaaaa Quote
koss Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::lol:CZYLI NIE WPŁACAĆ???? Quote
Kocurek Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ja tez umieram z ciekawosci i moooocno trzymam kciuki,az mi kostki zbieleja:evil_lol: Quote
Rybc!a Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Dziewczyny, ja nieśmiało zapytam.. Moria, czy istnieje możliwość, że jeśli (mamy nadzieję) wszystko pójdzie zgodnie z planem i Nela znajdzie nowy dom, " oddamy " Ci inną, równie potrzebującą sunię- która jest w schronisku od szczeniaka, która potrzebuje kontaktu z człowiekiem? Dogomaniaczki, czy Wasze deklaracje utrzymałyby się? Zdaję sobie sprawę z tego, że część z Was może się wycofać, ale spójrzcie na Zuzę.. Od szczeniaka w schronisku, bardzo niepewna, często dominowana, uległa. Nie zna życia, tylko dwa razy była poza boksem, wiem, że wystarczy chwila pracy z nią, a efekty będą nieziemskie.. Ona chce, ale nie może się przełamać.. Jeśli mogę na Was liczyć.. Byłabym ogromnie wdzięczna! Quote
gonia66 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ja się absolutnie ZGADZAM na przeniesienie opłaty:lol::lol::lol:Tylko nieśmaiło proszę Negri, coby mi regularnie przypominała kiedy mam wpłacać swoją dolę, bo ja kompletnie pogubiona jestem z tymi opłatami, czego bardzo sie wstydze... A jeśli chodzi o Nelę to....jeszcze boję się cieszyć i skakać wysoko, narazie sobie podtuptuję..i czekam na konkretne wieści...ale jak już wszystko będzie pewne, to nie ręczę za siebie i swoje zachowanie:roll::roll::roll: Quote
Vitka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Rybcia ma genialny pomysł. ;) Zuza jest piękna, ale bardzo się boi. Moria świetnie zajmuje się psami. Jest to dla nich ogromna szansa na lepsze jutro. W schronisku jest stres, psy szczekają, gdy próbujemy czegoś Zuzę nauczyć ona się boi. Same widziałyście postępy Neli. Może uda wam się pomóc również Zuzie? PROSIMY z całego serca!!! Quote
agata51 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Przecież wiecie, że mam słabość do elbląskich psów. :loveu: Ale prywata tu odchodzi! ;) Quote
Bambino Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ha, Moria czyli mam nadzieję, że w odpowiednim momencie napisałam, żebyś już nie chciała siana na Nelkę :diabloti:. Wiesz, że jesteś the best? Rybc!a, ja potwierdzam, choć zeszłabym do 20 zł. - jeśli można :oops:. Trochę budżet mi sie nie dopina w tym roku, a co m-c brakuje na hotelik staruszka Olafka ze schronu we Wrocławiu ( i tam bym dała te 10 zł). A powiedz Rybcia, jak ty to robisz, że co miesiąc wydajemy mniej 400-325-300? :loveu:. Może i moim budżetem byś zarządzała ? :cool3: Negri - ja tylko raz wpłaciłam w kwietniu - a widnieję w Twoich postach 2/04 i 8/04. Czy już nie kontroluję swojego konta ? :crazyeye: Quote
Recommended Posts