Jump to content
Dogomania

Nela-od szczeniaka w schronisku-POGRYZIONA-nareszcie ma dom..!

Recommended Posts

Posted

Ja oczywiście dalej potwierdzam, choć najbardziej bym się cieszyła, gdyby Moria napisała, że strasznie żałuje, że od nas dla Nelki nie dostanie już siana, bo NELKA jedzie do domku. :evil_lol::diabloti:.
Ale chyba jeszcze przyjdzie mi poczekać na tę wiadomość :placz:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bambino no przykro mi chociaz za Nelke przyszłaby inna sierota i tez bym chciala, żeby Nela miala juz dobry domek, bo jej sie to nalezy, ale cóż.
W tej chwili na stanie mam Kore Alfika i Gufisia, z ktorym była cala historia.

Posted

Moria napisał(a):
Bambino no przykro mi chociaz za Nelke przyszłaby inna sierota i tez bym chciala, żeby Nela miala juz dobry domek, bo jej sie to nalezy, ale cóż.
W tej chwili na stanie mam Kore Alfika i Gufisia, z ktorym była cala historia.

nie wiem czy rozmawialas juz z vitka. generalnie nie ma objekcji zabrac szostego psa do swiatowidu czyli Nele. Prosze skontaktuj sie z nia

sorli za brak znakow, ale uzywam "obcego" kompa

Posted

Negri_2008 napisał(a):
wysyłam dopiero dzisiaj. Czasami tyle się dzieje, że nie wyrabiam :crazyeye::evil_lol:

Nie szkodzi -ja i tak wyślę zaraz po świetach ...dostaję te " nadprogramowe" -psie :p

Posted

:crazyeye::crazyeye:

agata51 napisał(a):
Dzięki, dziewczyny! :loveu: Ale ja tak ogólnie, nie mam fotek Nelki! :shake:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A nasza Agatka wcale nie śpi...i cicho siedzi na kubusiowym wątku...???:roll::roll:

Posted

Płynął pieniążki dla Neli :multi:

Bambino - 30 zł
Mysza1 - 50 zł (ale to chyba jeszcze marcowe) ciociu Mysza potwierdź proszę :oops: bo nie chciałabym jakiegoś bawoła strzelić :evil_lol:

Kurcze, miały być jakieś dobre i miłe wiadomości. Ja tam nie chce nic mówić ale ja się spodziewam tych najlepszych, o nowym domku :roll:

Posted

AdaK napisał(a):
Agata coś ty to się zwie urok ososbisty :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A co, Neli uroku osobistego brak? Daj Boże każdemu! Domek ma jak w banku!