Bambino Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ja oczywiście dalej potwierdzam, choć najbardziej bym się cieszyła, gdyby Moria napisała, że strasznie żałuje, że od nas dla Nelki nie dostanie już siana, bo NELKA jedzie do domku. :evil_lol::diabloti:. Ale chyba jeszcze przyjdzie mi poczekać na tę wiadomość :placz: Quote
Moria Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Bambino no przykro mi chociaz za Nelke przyszłaby inna sierota i tez bym chciala, żeby Nela miala juz dobry domek, bo jej sie to nalezy, ale cóż. W tej chwili na stanie mam Kore Alfika i Gufisia, z ktorym była cala historia. Quote
agata51 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Nelku, a może już byś do swojego domku prysnęła, co? Quote
Kocurek Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Nelciu,nie martw sie,na pewno domek sie znajdzie.Ktos wypatrzy taka slicznote jak Ty:loveu: Quote
Charly Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Moria napisał(a):Bambino no przykro mi chociaz za Nelke przyszłaby inna sierota i tez bym chciala, żeby Nela miala juz dobry domek, bo jej sie to nalezy, ale cóż. W tej chwili na stanie mam Kore Alfika i Gufisia, z ktorym była cala historia. nie wiem czy rozmawialas juz z vitka. generalnie nie ma objekcji zabrac szostego psa do swiatowidu czyli Nele. Prosze skontaktuj sie z nia sorli za brak znakow, ale uzywam "obcego" kompa Quote
lilith27 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 na pohybel interpunkcji i i ortografii a może jakieś nowe foteczki :oops:????? Quote
_ogonek_ Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [quote name='lilith27']na pohybel interpunkcji i i ortografii a może jakieś nowe foteczki :oops:????? o tak ja również bym chętnie zerknęła na Nelkę :lol:. Quote
agata51 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 lilith27 napisał(a):na pohybel interpunkcji i i ortografii a może jakieś nowe foteczki :oops:????? To sobie sami zróbcie! Wiecie, ile z tym roboty? Quote
_ogonek_ Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 agata51 napisał(a):To sobie sami zróbcie! Wiecie, ile z tym roboty? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dziewczyny sie buntuja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Ocho, coś się święci i to chyba coś dobrego :evil_lol::loveu: Quote
Moria Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Poczekajcie chwile niecierpliwie, a i moze cos miłego was spotka. Quote
lilith27 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 agata51 napisał(a):To sobie sami zróbcie! Wiecie, ile z tym roboty? ile????????????:p Quote
agata51 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Pół miesiąca błagam córkę, jak już ją ubłagam, komp nie odczytuje, jak odczyta, to takie wielkie robi, że nic nie widać, a mnie grozi totalne zbanowanie. Quote
_ogonek_ Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Agata, mogę wstawić zdjęcia na fotosika i wrzucić potem na forum nieco mniejsze, co? W razie czego mój mail: [email protected] Quote
koss Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Negri_2008 napisał(a):wysyłam dopiero dzisiaj. Czasami tyle się dzieje, że nie wyrabiam :crazyeye::evil_lol: Nie szkodzi -ja i tak wyślę zaraz po świetach ...dostaję te " nadprogramowe" -psie :p Quote
agata51 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Dzięki, dziewczyny! :loveu: Ale ja tak ogólnie, nie mam fotek Nelki! :shake: Quote
gonia66 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 :crazyeye::crazyeye:agata51 napisał(a):Dzięki, dziewczyny! :loveu: Ale ja tak ogólnie, nie mam fotek Nelki! :shake: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A nasza Agatka wcale nie śpi...i cicho siedzi na kubusiowym wątku...???:roll::roll: Quote
Negri_2008 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Płynął pieniążki dla Neli :multi: Bambino - 30 zł Mysza1 - 50 zł (ale to chyba jeszcze marcowe) ciociu Mysza potwierdź proszę :oops: bo nie chciałabym jakiegoś bawoła strzelić :evil_lol: Kurcze, miały być jakieś dobre i miłe wiadomości. Ja tam nie chce nic mówić ale ja się spodziewam tych najlepszych, o nowym domku :roll: Quote
Moria Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Nela ma miłosników, ktorzy ja odwiedzaja, wiec troche cierpliwosci poprosze. Quote
agata51 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Na dobry domek trzeba czasem poczekać. Nelka jak długo w hoteliku? Niecałe 3 miesiące? Jeszcze ma czas. To tylko Kongo miał takie szczęście, że tylko miesiąc w hoteliku siedział. http://www.dogomania.pl/forum/f85/czekoladowy-kongo-pojechal-do-nowego-domku-powodzenia-piesku-132949/ Quote
_ogonek_ Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='agata51']Na dobry domek trzeba czasem poczekać. Nelka jak długo w hoteliku? Niecałe 3 miesiące? Jeszcze ma czas. To tylko Kongo miał takie szczęście, że tylko miesiąc w hoteliku siedział. http://www.dogomania.pl/forum/f85/czekoladowy-kongo-pojechal-do-nowego-domku-powodzenia-piesku-132949/ Agata coś ty to się zwie urok ososbisty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agata51 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 AdaK napisał(a):Agata coś ty to się zwie urok ososbisty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co, Neli uroku osobistego brak? Daj Boże każdemu! Domek ma jak w banku! Quote
_ogonek_ Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 agata51 napisał(a):A co, Neli uroku osobistego brak? Daj Boże każdemu! Domek ma jak w banku! No pewnie, a wy tu wątpicie :cool3::evil_lol: Quote
Recommended Posts