Jump to content
Dogomania

Nela-od szczeniaka w schronisku-POGRYZIONA-nareszcie ma dom..!

Recommended Posts

Posted

Nela łobuzuje, lubi duzo biegac, po mału potrafi podejść, aby dac sie złap0ac ale to jeszcze trochę musi potrwać.
Lubi rzeczywiście rzwacze, bo te psie ciasteczka niezabardzo ja przekonują. W najblizszym czasie beda zdjecia.
jeżeli w ogole chcecie poczytac o Neli i o innych towarzyszach Neli to zapraszam na kotowisko.broszka.pl

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gonia13 napisał(a):
26 lutego wpłaciłam za marzec - czyli jestem na bieżąco... Prawda? Zawsze końcem m-ca wpłacam już na przyszły...

Goniu, w poście 837 meldowałam o Twojej wpłacie :lol: ( nie wstawiam cytatu, żeby nie wstawiać tu nieaktualnego stanu kasy Nelusi.

Jeżeli chodzi i sterylkę Neli - powinnyśmy poważnie to wziąć pod uwagę. Nie należy wysyłać w świat psiaków niesterylizowanych, bo nie mamy pewności czy nowy właściciel to zrobi :shake: i nieszczęście gotowe w postaci kolejnych szczeniąt, a potem kolejnych.......i tak w nieskończoność:angryy:

W marcu są chyba jakieś "promocje cenowe" w ramach propagowania tego zabiegu? :razz:

Posted

Jutro dam odpowiedz co do kosztow, tez tak uważam i w ogole gdyby miala juz iść do domu to i zresocjalizowana i wysterylizowana i wtedy jest full serwis, że tak powiem.

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Goniu, w poście 837 meldowałam o Twojej wpłacie :lol: ( nie wstawiam cytatu, żeby nie wstawiać tu nieaktualnego stanu kasy Nelusi.

Negri nie o to chodzi czy pisze czy nie. Tylko chcę być słowna a jako że teraz mało czasu spędzam na Dogo to bałam się, ze zapomniałam o którejś wpłacie...
Jak coś to ja proszę o przypomnienie. Nie pamiętam o wielu rzeczach ostatnio....:shake:

Posted

Gonia13 napisał(a):
Negri nie o to chodzi czy pisze czy nie. Tylko chcę być słowna a jako że teraz mało czasu spędzam na Dogo to bałam się, ze zapomniałam o którejś wpłacie...
Jak coś to ja proszę o przypomnienie. Nie pamiętam o wielu rzeczach ostatnio....:shake:

ojejej, chyba się nie zrozumiałyśmy.
Ja napisałam właśnie, że u Ciebie wszystko w porządku i podałam Ci tylko nr postu, w którym jest odnotowana Twoja wpłata :lol:

Posted

Nelka byla dzis na dluzszym spacerze.

Pierwszy raz od przyjazdu do hotelu jechała samochodem.

A jak juz dojechalismy to by mały spacerek po Starym miescie.

Nie zwracała uwagi na samochody, na ludzi moze czasem, na inne psy tylko patrzyła. Nawet znalazła sie policja "na sygnale" co tez wydalo sie Neli jakby normalne.

No i dotarlismy do celu podrózy

Czyli do sklepu zoologicznego.

Posted

Nela na początku wycieczki bardzo sie bała w samochodzie, pewno pomyslała, że ją gdzieś wywożą, dopiero potem się uspokoiła.
Teraz Nela ma cieczkę w następnym tygodniu zostanie umówiona na sterylke.
Koszt ok 200 zł.

Posted

Wydaje mi się, że po sterylce mozna bedzie pomału szukac dla niej domu, prawdopodobnie ogloszą ja w dzienniku bałtyckim i koleżanka od tekstow reklamowych ma napisać o niej tekst.
Toteż juz nam blizej niz dalej.