agata51 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 koss napisał(a):SZCZERZE...ani NELA ani moja Zoska -nie są sliczne..ale maja cos bardzo wzruszajacego w sobie -moze te "stare "pyszczki-to madre i wiedzace spojrzenie...zobaczcie ona nie ma mordki szczyla...( a ja kocham stare psy one dopiiero sa w pełni ludzkie-oczywiscie mam na mysli ludzkie wydanie II poprawione...) koss, nie wygłupiaj się, ja snobka jestem, na brzydkie nie zwróciłabym uwagi. ;) Quote
koss Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='gonia66']No coś Ty??Koss...one naprawdę są ŚLICZNE!!!!!!!!!Te mordeczki mają taki mądry wyraz...zwłaszcza na tych wczesniejszych fotkach to widać(z wczoraj chyba)...nie przesadzam nic a nic..NELA JEST PIĘKNA....Zośka na pewno też- bo to bliźniaczka Nelci:loveu::loveu::loveu::loveu:Cudeńka i już!!!!!!!!!!!!!:roll::roll::roll: ok:cool3:...Nela ma chociaz ogon ..jest śliczna ...Zośce -ucięto:-(..jest słiczna inaczej:eviltong: offowo , szukam piesa dla rokujacego domku -pieso w typie Majeczki http://www.dogomania.pl/forum/f85/szorstkowlosa-majeczka-nareszcie-znalazla-dom-uff-119455/index25.html pilne!!!! Quote
lilith27 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 co pilne na czerwono? już wiem http://www.dogomania.pl/forum/f85/szorstkowlosa-majeczka-nareszcie-znalazla-dom-uff-119455/index50.html ta strona wątku Quote
Negri_2008 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 a ja znowu o pieniądzach :shake: Są kolejne wpłaty, ale dziś już padam na pychol i nie dam rady wstawić rozliczenia. Zrobie to jutro :lol: Quote
agata51 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Czy mi się zdaje, czy to jest cień uśmiechu? :loveu: Quote
Negri_2008 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Negri_2008 napisał(a):doszła wpłata od: Gonia13 - 10 zł Negri_2008 - 30 zł Nela ma w kasie: 332 zł Cioteczki: :oops: jeżeli jeszcze któraś z Was nie wpłaciła za luty - zapraszamy doszła wpłata od cioci Koss - 100 zł :lol: na adzień 5.03 w Neli kasie jest: 432 zł ___________________________________________ Chyba jeszcze o psiej urodzie chciałabym dorzucić słówko ;) Widziałam wczoraj sunię, ma chyba kilkanaście lat; jej sierść to kołtunik, pyszczek siwiuteńki, jedno oczko trochę zapuchnięte a drugie bardzo, bardzo zrezygnowane, smutne :-( Nie ma zębów, w dolnej szczęce został jeden żółty ząbek, i w dodatku wystający na zewnątrz pysia. Ktoś ją wyrzucił z domu, bo może nie była już dostatecznie śliczna.....Sunia trafiła do hoteliku i mamy nadzieję, że jeszcze jej ktoś powie, że jest śliczna właśnie :p Bo dla dogomaniaka każdy pies jest śliczny i tak na prawdę dogomaniacy wcale się na tym nie znają :eviltong: taki sobie off Quote
Bambino Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 koss napisał(a):SZCZERZE...ani NELA ani moja Zoska -nie są sliczne..ale maja cos bardzo wzruszajacego w sobie -moze te "stare "pyszczki-to madre i wiedzace spojrzenie...zobaczcie ona nie ma mordki szczyla...( a ja kocham stare psy one dopiiero sa w pełni ludzkie-oczywiscie mam na mysli ludzkie wydanie II poprawione...) Koss, z całym szacunkiem :evil_lol:, ty chyba walnięta jesteś - ONE NIE SĄ PIĘKNE??? Kto śmie powiedzieć, że moja Puśka nie jest piękna-tego wyzwię na pojedynek na szpady!!!!!!!!!. Pamietasz to: zajec, nu pagadi :mad: Quote
Bambino Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 koss napisał(a):ok:cool3:...Nela ma chociaz ogon ..jest śliczna ...Zośce -ucięto:-(..jest słiczna inaczej:eviltong: offowo , szukam piesa dla rokujacego domku -pieso w typie Majeczki pilne!!!! Rany! Rzadko się czyta: że dom czeka na piesa. :multi::multi: Quote
Negri_2008 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 AdaK napisał(a):Negri a ile na hotel trzeba pieniążków? 300 zeta za miesiąc. A co? A co? :evil_lol: Quote
_ogonek_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Negri_2008 napisał(a):300 zeta za miesiąc. A co? A co? :evil_lol: tak zapytałam.. Quote
_ogonek_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Chyba potrzeba więcej osób na wątku, ona się zmarnuje, a jest naprawdę śliczna... Quote
_ogonek_ Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 koss napisał(a):[quote name='Negri_2008']doszła wpłata od cioci Koss - 100 zł :lol: na adzień 5.03 w Neli kasie jest: 432 zł ___________________________________________ ;) Negri ale moja stówka jest juz wiosennie ..MARCOWA...:eviltong: koss b. dobrze wyczułaś - MAMY MARZEC! :cool3: Quote
koss Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='Negri_2008']doszła wpłata od cioci Koss - 100 zł :lol: na adzień 5.03 w Neli kasie jest: 432 zł ___________________________________________ ;) Negri ale moja stówka jest juz wiosennie ..MARCOWA...:eviltong: Quote
Negri_2008 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 koss napisał(a):[quote name='Negri_2008']doszła wpłata od cioci Koss - 100 zł :lol: na adzień 5.03 w Neli kasie jest: 432 zł ___________________________________________ ;) Negri ale moja stówka jest juz wiosennie ..MARCOWA...:eviltong: wiem, wiem że już u Ciebie wiosennie :loveu: no i ciocia Bambino przysłała 30 zł :lol: Nelka więc ma: 463 zł Quote
lilith27 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 nadwyżkę na lokatę:evil_lol: nelka biznesmenka będzie z % ją utrzymamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobrze dobrze Quote
agata51 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Panna z takim posagiem powinna być rozchwytywana! Przy takiej kasie można nawet przymknąć oko na pewne...mankamenty. ;) Quote
Negri_2008 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 A ja jako ten stary, wiecznie niezadowolony bankier :evil_lol: napiszę, że ...jest jako tako :evil_lol: Nelka miała zastrzyk gotówki w postaci cegiełek od Lilith:loveu: i dzięki temu ma nadwyżkę. Quote
_ogonek_ Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 lilith27 napisał(a):nadwyżkę na lokatę:evil_lol: nelka biznesmenka będzie z % ją utrzymamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobrze dobrze Ona już jest biznesmenka :evil_lol: A jak wiemy niektórzy lecą na kasę więc pewnie przymkną oko na drobne szczegóły :evil_lol: Quote
agata51 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Niestara, niebrzydka, niezamężna, niezależna - nic, tylko brać, chłopaki! Quote
_ogonek_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 agata51 napisał(a):Niestara, niebrzydka, niezamężna, niezależna - nic, tylko brać, chłopaki! Uważaj bo trafi do rozrodu :evil_lol::evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Chyba wszyscy czekamy na nowe wieści :evil_lol: Quote
gonia66 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 AAAAA...no wlasnie wlasnie..czekamy niecierpliwie...i zaglądamy nieustannie:roll::roll: Quote
Recommended Posts