Jump to content
Dogomania

Nela-od szczeniaka w schronisku-POGRYZIONA-nareszcie ma dom..!

Recommended Posts

Posted

koss napisał(a):
SZCZERZE...ani NELA ani moja Zoska -nie są sliczne..ale maja cos bardzo wzruszajacego w sobie -moze te "stare "pyszczki-to madre i wiedzace spojrzenie...zobaczcie ona nie ma mordki szczyla...( a ja kocham stare psy one dopiiero sa w pełni ludzkie-oczywiscie mam na mysli ludzkie wydanie II poprawione...)

koss, nie wygłupiaj się, ja snobka jestem, na brzydkie nie zwróciłabym uwagi. ;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gonia66']No coś Ty??Koss...one naprawdę są ŚLICZNE!!!!!!!!!Te mordeczki mają taki mądry wyraz...zwłaszcza na tych wczesniejszych fotkach to widać(z wczoraj chyba)...nie przesadzam nic a nic..NELA JEST PIĘKNA....Zośka na pewno też- bo to bliźniaczka Nelci:loveu::loveu::loveu::loveu:Cudeńka i już!!!!!!!!!!!!!:roll::roll::roll:

ok:cool3:...Nela ma chociaz ogon ..jest śliczna ...Zośce -ucięto:-(..jest słiczna inaczej:eviltong:
offowo , szukam piesa dla rokujacego domku -pieso w typie Majeczki
http://www.dogomania.pl/forum/f85/szorstkowlosa-majeczka-nareszcie-znalazla-dom-uff-119455/index25.html

pilne!!!!

Posted

Negri_2008 napisał(a):
doszła wpłata od:
Gonia13 - 10 zł
Negri_2008 - 30 zł

Nela ma w kasie: 332 zł

Cioteczki: :oops: jeżeli jeszcze któraś z Was nie wpłaciła za luty - zapraszamy

doszła wpłata od cioci Koss - 100 zł :lol:

na adzień 5.03 w Neli kasie jest: 432 zł

Chyba jeszcze o psiej urodzie chciałabym dorzucić słówko ;)
Widziałam wczoraj sunię, ma chyba kilkanaście lat; jej sierść to kołtunik, pyszczek siwiuteńki, jedno oczko trochę zapuchnięte a drugie bardzo, bardzo zrezygnowane, smutne :-(
Nie ma zębów, w dolnej szczęce został jeden żółty ząbek, i w dodatku wystający na zewnątrz pysia.

Ktoś ją wyrzucił z domu, bo może nie była już dostatecznie śliczna.....Sunia trafiła do hoteliku i mamy nadzieję, że jeszcze jej ktoś powie, że jest śliczna właśnie :p

Bo dla dogomaniaka każdy pies jest śliczny i tak na prawdę dogomaniacy wcale się na tym nie znają :eviltong:

taki sobie off

Posted

koss napisał(a):
SZCZERZE...ani NELA ani moja Zoska -nie są sliczne..ale maja cos bardzo wzruszajacego w sobie -moze te "stare "pyszczki-to madre i wiedzace spojrzenie...zobaczcie ona nie ma mordki szczyla...( a ja kocham stare psy one dopiiero sa w pełni ludzkie-oczywiscie mam na mysli ludzkie wydanie II poprawione...)

Koss, z całym szacunkiem :evil_lol:, ty chyba walnięta jesteś - ONE NIE SĄ PIĘKNE??? Kto śmie powiedzieć, że moja Puśka nie jest piękna-tego wyzwię na pojedynek na szpady!!!!!!!!!. Pamietasz to: zajec, nu pagadi :mad:

Posted

koss napisał(a):
ok:cool3:...Nela ma chociaz ogon ..jest śliczna ...Zośce -ucięto:-(..jest słiczna inaczej:eviltong:
offowo , szukam piesa dla rokujacego domku -pieso w typie Majeczki
pilne!!!!

Rany! Rzadko się czyta: że dom czeka na piesa. :multi::multi:

Posted

koss napisał(a):
[quote name='Negri_2008']doszła wpłata od cioci Koss - 100 zł :lol:

koss b. dobrze wyczułaś - MAMY MARZEC! :cool3:

Posted

Posted

koss napisał(a):

wiem, wiem że już u Ciebie wiosennie :loveu:

no i ciocia Bambino przysłała 30 zł :lol:

Nelka więc ma: 463 zł

Posted

A ja jako ten stary, wiecznie niezadowolony bankier :evil_lol: napiszę, że ...jest jako tako :evil_lol:

Nelka miała zastrzyk gotówki w postaci cegiełek od Lilith:loveu: i dzięki temu ma nadwyżkę.

Posted

lilith27 napisał(a):
nadwyżkę na lokatę:evil_lol:
nelka biznesmenka będzie
z % ją utrzymamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

dobrze dobrze

Ona już jest biznesmenka :evil_lol: A jak wiemy niektórzy lecą na kasę więc pewnie przymkną oko na drobne szczegóły :evil_lol: