Jump to content
Dogomania

ZYWE SZKIELETY ok.40!!! na zamku w Kamiencu !.. ODEBRANE ! ! ! ..sa Bialogardzie ...

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia napisał(a):
czyli nie ma dla nich pomocy, tak? bo tak to rozumiem...

Bardzo chciałysmy z demi i zrobiłysmy co w naszej mocy. Widac moc za mała...
Jakis czas temu, zadzwoniła do mnie Pani Ś. i poprosiła o " nie wchodzenie" w drogę bo Oni wszystko załatwiają...
Niestety nic nie wiem:shake:

Posted

było tak jak mówi Edi... Chcą niech załatwiają... Co tam, 3 lata w tą czy w ta, czy nawet więcej, bo ja już wątpie czy to zostanie załatwione.... Wiosna się zbliża także z 20 szczeniąt znowu będzie....

Posted

ktoś dzwonił do naszego schroniska zgodziliśmy się przyjąć trzy małe sunie... Czy ktoś jest tam na miejscu czy jest jakiś inny wątek na ten temat? Prepraszam, ale nie bardzo mam czas przeglądać cały wątek.....

Posted

[quote name='Mysia_']ktoś dzwonił do naszego schroniska zgodziliśmy się przyjąć trzy małe sunie... Czy ktoś jest tam na miejscu czy jest jakiś inny wątek na ten temat? Prepraszam, ale nie bardzo mam czas przeglądać cały wątek.....[/quote]
Może się coś ruszyło? Ja niestety nie mam żanych informacji:(

Posted

[quote name='Edi100']Może się coś ruszyło? Ja niestety nie mam żanych informacji:([/quote]

na to wygląda... Sama jestem ciekawa jak to się teraz potoczy :roll:

Posted

[quote name='ARKA']Z tego co wiem wojt podpisal decyzje. :roll: ale nie ma miejsca dla psow, w schroniskach itp.itd.

wydał wydał... tylko, że szkoda, że nikt się nie pochwalił, że psy idą do Harłacza do Białogardu... :-(

Posted

[quote name='demi']wydał wydał... tylko, że szkoda, że nikt się nie pochwalił, że psy idą do Harłacza do Białogardu... :-([/quote]

A mieliscie inna propozycje?:roll:

Posted

[quote name='demi']wydał wydał... tylko, że szkoda, że nikt się nie pochwalił, że psy idą do Harłacza do Białogardu... :-([/quote]
Przecież nie chcieli tam:crazyeye:

Posted

demi napisał(a):
wydał wydał... tylko, że szkoda, że nikt się nie pochwalił, że psy idą do Harłacza do Białogardu... :-(

Tak demi
ale to Pani Ś...tak załatwiała
az do piekła je wyslała:-(
nie zostanie z nich połowa po 2 miesiącach...
kto sie zakłada?:-(

Posted

słyszałam dzis w radiu o odebraniu siłą psów panu S. z Kamieńca.Znęcał sie nad psami od kilkunastu lat, zginęło z głodu 67 psów.Oddano je do Białogardu i Dzierżoniowa.TYMCZASOWO, co dalej? postanowi sąd.Mam nadzieję,że sąd będzie sprawiedliwy.
Bez względu na to gdzie psy się znalazły, chyba już gorzej nie może im być niz dotychczas.

Posted

giselle4 napisał(a):
...Wasze szkielety w Dzierzoniowie
ale jutro jadą dalej.
Zaszczepione,najedzone i napojone.;)

Szkoda, że niemogą zostać u Was dłużej:placz:

Posted

giselle4 napisał(a):
Tak demi
ale to Pani Ś...tak załatwiała
az do piekła je wyslała:-(
nie zostanie z nich połowa po 2 miesiącach...
kto sie zakłada?:-(

Dzięki Skarbie za telefon... Załamałam się, bo póxniej były rozmowy, ze po kilka do schronów tozowskich pójdą... ale cóż:-(

Zadzwonie jutro do znajomej inspektor ze Szczecina, może ona bedzie mogła trzymać piecze nad nimi, i sprawdzać gdzie te biedactwa są i czy są i wogóle masakra:placz:

Posted

o rany... możecie od a do z opowiedzieć, co i jak? nagle ni z gruszki ni z pietruszki lakoniczne posty o odebraniu zwierzat z kamieńca i nic więcej..- i to niektóre z optymizmem patrzące na sytuację, a inne wręcz przeciwnie. to jak jest? źle, ze pojechały tam, gdzie pojechaly, czy dobrze? czy szukamy dla nich miejsc, czy ktoś je obfoci tam, gdzie są, czy sa dowodami z sprawie i nie mozna ich ruszać? w jakim były stanie? czy gdzieś jest relacja z tego wydarzenia?

i skąd ta liczba 67?

starsznie jestem wszystkiego ciekawa. i odetchnęłam... a sobiech powinien siedziec własnie w areszcie, no, ale to w idealnym swiecie..