demi Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Erazm napisał(a):Ech, dziewczyny nie zazdroszcze połaziłam tez po innych forach gdzie piszą o Kamieńcu można się powiesić po takiej lekturze:shake: oj, można można:-( Quote
ulvhedinn Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Albo świerzbi człowieka chęć kupienia sobie kałacha normalnie..... :mad: Quote
Mateo93 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 a was na święta już wywiało czy co;):cool3:? normalnie cisza jak makiem zasiał:p nawet majku nie podnosi psiaków:eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 mateo, mówisz - masz :evil_lol:. a tak na serio: na watku to może być cisza - co w kamieńcu? kiedy wyzwolenie obozu koncentracyjnego? Quote
Mateo93 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 majku jesteś boska:roflt: jutro jade zwiesc amciu... ale sprawa się dalej toczy;) Quote
majku33krakow Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Mateo93 napisał(a):majku jesteś boska:roflt: jutro jade zwiesc amciu... ale sprawa się dalej toczy;) jestem facetem. podnosze w gore Quote
Mateo93 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 achaaaaaaaaaa:lol::evil_lol: no jesteś boski:roflt:;) Quote
demi Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Mateo93 napisał(a):achaaaaaaaaaa:lol::evil_lol: no jesteś boski:roflt:;) i nawet humory dopisują:evil_lol: a z piesiami sprawa sie nie klei. I wygląda na to, że jak do końca tym nie dogadamy się z pewną osobą, to pozostawi się sprawę Panu Szczepanowi i Pani Eli, bo teraz to już pójdzie- tylko że dopiero w styczniu. a bidaki swiąt nie bedą miały, jak i pare osób z dogo:-( Quote
magda222 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 demi napisał(a):i nawet humory dopisują:evil_lol: a z piesiami sprawa sie nie klei. I wygląda na to, że jak do końca tym nie dogadamy się z pewną osobą, to pozostawi się sprawę Panu Szczepanowi i Pani Eli, bo teraz to już pójdzie- tylko że dopiero w styczniu. a bidaki swiąt nie bedą miały, jak i pare osób z dogo:-( Sorry,ale nic z tego nie rozumie :shake: Przedtem pan Szczepan i pani Ela byli winni temu,że psy jeszcze nie odebrane a teraz oddajecie sprawę z powrotem w ich ręce?! O co tu chodzi?! Quote
Mateo93 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 majku chodziło mi o to żebyś je raz dziennie podnosił a nie co post:mad: bo ty kolego sobie tylko posty nabijasz bo przeglądałem twoje wątki:evil_lol: i tam tylko je podnosisz:evil_lol::mad: także na tym forum RAZ dziennie je podnoś:razz::mad::evil_lol: Quote
Mateo93 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 ................................................................. Quote
Mateo93 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 demi napisał(a):chyba o to, ze kolejna (nie powiem która...) decyzja o odebraniu zwierząt wydana przez wójta bedzie dobra, tj taka jaka fundacja i p. Szczepan chcieli od początku. Tylko że wiadomo, tryb administracyjny, egzekucyjny. a o co tutaj chodzi... to chyba pytanie nie do mnie:shake: ktoś inny powienien sie wypowiedzieć. ale nie powiem, policja to tam taka, ze tylko wziać i :2gunfire: za niedopełnianie swoich obowiązków:shake: także moim zdaniem powinno się podiąć drastyczne środki.....:mad: Quote
demi Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 magda222 napisał(a):Sorry,ale nic z tego nie rozumie :shake: Przedtem pan Szczepan i pani Ela byli winni temu,że psy jeszcze nie odebrane a teraz oddajecie sprawę z powrotem w ich ręce?! O co tu chodzi?! chyba o to, ze kolejna (nie powiem która...) decyzja o odebraniu zwierząt wydana przez wójta bedzie dobra, tj taka jaka fundacja i p. Szczepan chcieli od początku. Tylko że wiadomo, tryb administracyjny, egzekucyjny. a o co tutaj chodzi... to chyba pytanie nie do mnie:shake: ktoś inny powienien sie wypowiedzieć. ale nie powiem, policja to tam taka, ze tylko wziać i :2gunfire: za niedopełnianie swoich obowiązków:shake: Quote
Erazm Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Bardzo Wam współczuję, to co się dzieje u Was, utwierdza mnie w przekonaniu, że Japa jest lepsza i skuteczniejsza. ( nie traktujcie tej wypowiedzi jako atak, bo dośc już tych kłótni na dogo, aha i nie chodzi o darcie japy dosłownie, info dla tych co nie czytają ze zrozumieniem;)) Quote
demi Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Cóz tu mogę powiedzieć:placz: Jutro dzwonię do gminy i mówię, ze odpuszczamy. Juz teraz wiem, że na BANK psy bedą odebrane przez p. Szczepana i p. Elę tylko, ze tokiem administracyjno egzekucyjnym będzie to koniec stycznia, początek lutego. Nie ma sensu już się dwoić i troić, bo POLICJA to sobie żarty robi... Ale wiem, że poniosą za swoje "działanie" konsekwencje. Myślałam, ze uda nam się dotrzeć do komendanta wojewódzkiego przed świętami, ale niestety. Dlatego teraz już nie będziemy sobie wchodzić w paradę, bo to było by bardzo chamskie, a poza tym w ogóle bezpodstawne i niepotrzebne, a wiadomo nasz czas (a przynajmniej mój) na wagę złota. W razie czego jesteśmy pod ręką żeby pomóc pieskom, tylko cynk! A co robimy w miedzy czasie, to robimy oczywiście jeśli chodzi o bidy kamienieckie. Ale święta będą okropne:placz: a te biedaczki głodniutkie:placz: Quote
sleepingbyday Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 K..... mać. to tyle w tym temacie :angryy: Quote
Mateo93 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 a czy byłyby jakieś osoby które miałyby dt dla psiaków??? Quote
Mateo93 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 pamiętacie? kilka miesięcy temu było sporo osób które miały dt:-( może teraz też macie???:-( Quote
sleepingbyday Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 sa takie, które będa miały, a sa takie, które już zajete. oraz takie, które zdążą sie zwolnic klika razy, znaim cokolwiek się rozwiąże.... ja załatwiam im miejsce gdzies w polsce, ale za każdym razem, jak dzowniłam mówic ze to już... sam wiesz. więc teraz im nic nie powiem, zanim sie nie odbędzie przejęcie. a mozliwości zależą często od czasu., jednego dnia jest miejsce dla dwch psów, innego nie ma wcale. Quote
Recommended Posts