Jump to content
Dogomania

ZYWE SZKIELETY ok.40!!! na zamku w Kamiencu !.. ODEBRANE ! ! ! ..sa Bialogardzie ...

Recommended Posts

Posted

Erazm napisał(a):
Ech, dziewczyny nie zazdroszcze połaziłam tez po innych forach gdzie piszą o Kamieńcu można się powiesić po takiej lekturze:shake:

oj, można można:-(

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mateo93 napisał(a):
achaaaaaaaaaa:lol::evil_lol: no jesteś boski:roflt:;)

i nawet humory dopisują:evil_lol:

a z piesiami sprawa sie nie klei. I wygląda na to, że jak do końca tym nie dogadamy się z pewną osobą, to pozostawi się sprawę Panu Szczepanowi i Pani Eli, bo teraz to już pójdzie- tylko że dopiero w styczniu.
a bidaki swiąt nie bedą miały, jak i pare osób z dogo:-(

Posted

demi napisał(a):
i nawet humory dopisują:evil_lol:

a z piesiami sprawa sie nie klei. I wygląda na to, że jak do końca tym nie dogadamy się z pewną osobą, to pozostawi się sprawę Panu Szczepanowi i Pani Eli, bo teraz to już pójdzie- tylko że dopiero w styczniu.
a bidaki swiąt nie bedą miały, jak i pare osób z dogo:-(

Sorry,ale nic z tego nie rozumie :shake:
Przedtem pan Szczepan i pani Ela byli winni temu,że psy jeszcze nie odebrane a teraz oddajecie sprawę z powrotem w ich ręce?!
O co tu chodzi?!

Posted

majku chodziło mi o to żebyś je raz dziennie podnosił a nie co post:mad: bo ty kolego sobie tylko posty nabijasz bo przeglądałem twoje wątki:evil_lol: i tam tylko je podnosisz:evil_lol::mad: także na tym forum RAZ dziennie je podnoś:razz::mad::evil_lol:

Posted

demi napisał(a):
chyba o to, ze kolejna (nie powiem która...) decyzja o odebraniu zwierząt wydana przez wójta bedzie dobra, tj taka jaka fundacja i p. Szczepan chcieli od początku. Tylko że wiadomo, tryb administracyjny, egzekucyjny.

a o co tutaj chodzi... to chyba pytanie nie do mnie:shake: ktoś inny powienien sie wypowiedzieć. ale nie powiem, policja to tam taka, ze tylko wziać i :2gunfire: za niedopełnianie swoich obowiązków:shake:

także moim zdaniem powinno się podiąć drastyczne środki.....:mad:

Posted

magda222 napisał(a):
Sorry,ale nic z tego nie rozumie :shake:
Przedtem pan Szczepan i pani Ela byli winni temu,że psy jeszcze nie odebrane a teraz oddajecie sprawę z powrotem w ich ręce?!
O co tu chodzi?!

chyba o to, ze kolejna (nie powiem która...) decyzja o odebraniu zwierząt wydana przez wójta bedzie dobra, tj taka jaka fundacja i p. Szczepan chcieli od początku. Tylko że wiadomo, tryb administracyjny, egzekucyjny.

a o co tutaj chodzi... to chyba pytanie nie do mnie:shake: ktoś inny powienien sie wypowiedzieć. ale nie powiem, policja to tam taka, ze tylko wziać i :2gunfire: za niedopełnianie swoich obowiązków:shake:

Posted

Bardzo Wam współczuję, to co się dzieje u Was, utwierdza mnie w przekonaniu, że Japa jest lepsza i skuteczniejsza. ( nie traktujcie tej wypowiedzi jako atak, bo dośc już tych kłótni na dogo, aha i nie chodzi o darcie japy dosłownie, info dla tych co nie czytają ze zrozumieniem;))

Posted

Cóz tu mogę powiedzieć:placz:

Jutro dzwonię do gminy i mówię, ze odpuszczamy.

Juz teraz wiem, że na BANK psy bedą odebrane przez p. Szczepana i p. Elę tylko, ze tokiem administracyjno egzekucyjnym będzie to koniec stycznia, początek lutego.
Nie ma sensu już się dwoić i troić, bo POLICJA to sobie żarty robi... Ale wiem, że poniosą za swoje "działanie" konsekwencje.

Myślałam, ze uda nam się dotrzeć do komendanta wojewódzkiego przed świętami, ale niestety. Dlatego teraz już nie będziemy sobie wchodzić w paradę, bo to było by bardzo chamskie, a poza tym w ogóle bezpodstawne i niepotrzebne, a wiadomo nasz czas (a przynajmniej mój) na wagę złota.

W razie czego jesteśmy pod ręką żeby pomóc pieskom, tylko cynk!

A co robimy w miedzy czasie, to robimy oczywiście jeśli chodzi o bidy kamienieckie.

Ale święta będą okropne:placz: a te biedaczki głodniutkie:placz:

Posted

sa takie, które będa miały, a sa takie, które już zajete. oraz takie, które zdążą sie zwolnic klika razy, znaim cokolwiek się rozwiąże....
ja załatwiam im miejsce gdzies w polsce, ale za każdym razem, jak dzowniłam mówic ze to już... sam wiesz. więc teraz im nic nie powiem, zanim sie nie odbędzie przejęcie. a mozliwości zależą często od czasu., jednego dnia jest miejsce dla dwch psów, innego nie ma wcale.