zachary Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 ZuziaM, czy biedny Jaszko został dzisiaj zabrany do lecznicy na operację ? Quote
giselle4 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 zachary napisał(a):ZuziaM, czy biedny Jaszko został dzisiaj zabrany do lecznicy na operację ? zostal do Kliniki:multi: Quote
magda z. Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 pilnie potzrebny tymczas we w-wiu dla tego psa z filmiku, ma złamaną miednicę w 3 miejscach, jutro ma operację we wrocławiu, Mrunio pokryje część kosztów, prosze porozsyłajcie tę prośbę po wrocławskich dziewczynach, ja też powrzucam, bo ie ma gdzie go przechować:placz: tel do zuziaM 695 555 221 Quote
Edi100 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 magda z. napisał(a):pilnie potzrebny tymczas we w-wiu dla tego psa z filmiku, ma złamaną miednicę w 3 miejscach, jutro ma operację we wrocławiu, Mrunio pokryje część kosztów, prosze porozsyłajcie tę prośbę po wrocławskich dziewczynach, ja też powrzucam, bo ie ma gdzie go przechować:placz: tel do zuziaM 695 555 221 Nie mam jak pomóć. :placz::oops:Wybacz Psinko:(:( Quote
giselle4 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 zuziaM napisał(a):Z ostatnich wiesci ( wczorajsze poznowieczorne uzgodnienia ) sa takie, ze Jaszko bedzie w srode zabrany z kliniki przez demi. U niej bedzie jakies 2 - 3 dni, bo za tyle dni bedzie dla niego gotowy pokoik w hoteliku kolo Zgorzelca. Jakby sie znalazl ktos kto by go przywiozl z Wroclawia od demi tutaj .... byloby cudownie..... "Mrunio" moze pokryc koszt transportu. Jesteś szybsza albo ja zbyt długo spie....;) Quote
zuziaM Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Z ostatnich wiesci ( wczorajsze poznowieczorne uzgodnienia ) sa takie, ze Jaszko bedzie w srode zabrany z kliniki przez demi. U niej bedzie jakies 2 - 3 dni, bo za tyle dni bedzie dla niego gotowy pokoik w hoteliku kolo Zgorzelca. Jakby sie znalazl ktos kto by go przywiozl z Wroclawia od demi tutaj .... byloby cudownie..... "Mrunio" moze pokryc koszt transportu. Quote
zuziaM Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 giselle4 napisał(a):Jesteś szybsza albo ja zbyt długo spie....;) Ja spie do 6,15 :evil_lol: ! Dluzej mi psice nie dadza :evil_lol: ! Quote
demi Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 to Jaszko u mnie... zabiegu nie miał, bo zbyt inwazyjny, musi sie samo zagoić. Najedzony, wysiusiany, śpi spokojnie sam w ciepełku. tylko tle napisze, bo jutro mam taki dzień, ze tylko sobie w łeb :flaming::placz: Quote
giselle4 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 demi napisał(a):to Jaszko u mnie... zabiegu nie miał, bo zbyt inwazyjny, musi sie samo zagoić. Najedzony, wysiusiany, śpi spokojnie sam w ciepełku. tylko tle napisze, bo jutro mam taki dzień, ze tylko sobie w łeb :flaming::placz: nawt nie umiem Cie pocieszyc:shake: Quote
demi Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 xmartix napisał(a):Demi to najsilniejszy Dogomaniak!!!:loveu: ciekawe jak długo:shake: Wiecie co z tym Jaszko to nie bedzie dobrze:-( ciekawe co z krwią... bedzie miał badania na dniach, jak wątroba poszła to koniec:-( i te nogi, eh... Dziś już pojechał Jaszko dalej... Jest przekochany!!!! Moja mama tak za nim płakała, ze jak za pare dni nie oszaleje, to bedzie dobrze i Jaszko nie wróci :lol: eh... Miał okropną biegunkę, a jedzonko pierwszy sort, dodatkowe zmartwienie:shake: Quote
zachary Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Jaszko, piesku, co się z tobą dzieje?,dlaczego diagnoza za kilka dni dopiero? Quote
demi Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 zachary napisał(a):Jaszko, piesku, co się z tobą dzieje?,dlaczego diagnoza za kilka dni dopiero? bo nikt się nim porządnie nie zajął... ani ja:shake: ani na ar:shake: wiec trzeba czekać:shake: biedaczyna:shake: Quote
giselle4 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 demi napisał(a):bo nikt się nim porządnie nie zajął... ani ja:shake: ani na ar:shake: wiec trzeba czekać:shake: biedaczyna:shake: demi ,Ty juz przestań solić.... Quote
demi Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 giselle4 napisał(a):demi ,Ty juz przestań solić.... ale taka prawda.... moze dekapitacja bedzie możliwa przy tej dysplazji? zobaczymy co powiedzą w bogatyni... Quote
demi Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 POMOCY :placz: z tym, ze on ogon już sobie odgryzł:placz: ONek, 1,5roku, DEPRESJA, odgryzł sobie ogon... POMOCY-> DT na cito! Wrocław Quote
Edi100 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 demi napisał(a):POMOCY :placz: z tym, ze on ogon już sobie odgryzł:placz: ONek, 1,5roku, DEPRESJA, odgryzł sobie ogon... POMOCY-> DT na cito! Wrocław Biedaczek:( Quote
Belula Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 No nie!!! A matka? Widziałeś matkę?? Może jest za folią? Czy Sobiech "nabył" psy drogą zakupu??? Kto coś wie? Wiesz coś więcej Mateo?? Quote
Mateo93 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Wiem od demi,. Jeszcze mnie na zamku nie było. Może jutro pojade Quote
Recommended Posts