Jump to content
Dogomania

ZYWE SZKIELETY ok.40!!! na zamku w Kamiencu !.. ODEBRANE ! ! ! ..sa Bialogardzie ...

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pilnie potzrebny tymczas we w-wiu dla tego psa z filmiku, ma złamaną miednicę w 3 miejscach, jutro ma operację we wrocławiu, Mrunio pokryje część kosztów, prosze porozsyłajcie tę prośbę po wrocławskich dziewczynach, ja też powrzucam, bo ie ma gdzie go przechować:placz:
tel do zuziaM 695 555 221

Posted

magda z. napisał(a):
pilnie potzrebny tymczas we w-wiu dla tego psa z filmiku, ma złamaną miednicę w 3 miejscach, jutro ma operację we wrocławiu, Mrunio pokryje część kosztów, prosze porozsyłajcie tę prośbę po wrocławskich dziewczynach, ja też powrzucam, bo ie ma gdzie go przechować:placz:
tel do zuziaM 695 555 221

Nie mam jak pomóć. :placz::oops:Wybacz Psinko:(:(

Posted

zuziaM napisał(a):
Z ostatnich wiesci ( wczorajsze poznowieczorne uzgodnienia ) sa takie, ze Jaszko bedzie w srode zabrany z kliniki przez demi. U niej bedzie jakies 2 - 3 dni, bo za tyle dni bedzie dla niego gotowy pokoik w hoteliku kolo Zgorzelca.
Jakby sie znalazl ktos kto by go przywiozl z Wroclawia od demi tutaj .... byloby cudownie..... "Mrunio" moze pokryc koszt transportu.

Jesteś szybsza albo ja zbyt długo spie....;)

Posted

Z ostatnich wiesci ( wczorajsze poznowieczorne uzgodnienia ) sa takie, ze Jaszko bedzie w srode zabrany z kliniki przez demi. U niej bedzie jakies 2 - 3 dni, bo za tyle dni bedzie dla niego gotowy pokoik w hoteliku kolo Zgorzelca.
Jakby sie znalazl ktos kto by go przywiozl z Wroclawia od demi tutaj .... byloby cudownie..... "Mrunio" moze pokryc koszt transportu.

Posted

to Jaszko u mnie...
zabiegu nie miał, bo zbyt inwazyjny, musi sie samo zagoić.
Najedzony, wysiusiany, śpi spokojnie sam w ciepełku.

tylko tle napisze, bo jutro mam taki dzień, ze tylko sobie w łeb :flaming::placz:

Posted

demi napisał(a):
to Jaszko u mnie...
zabiegu nie miał, bo zbyt inwazyjny, musi sie samo zagoić.
Najedzony, wysiusiany, śpi spokojnie sam w ciepełku.

tylko tle napisze, bo jutro mam taki dzień, ze tylko sobie w łeb :flaming::placz:

nawt nie umiem Cie pocieszyc:shake:

Posted

xmartix napisał(a):
Demi to najsilniejszy Dogomaniak!!!:loveu:

ciekawe jak długo:shake:

Wiecie co z tym Jaszko to nie bedzie dobrze:-( ciekawe co z krwią... bedzie miał badania na dniach, jak wątroba poszła to koniec:-( i te nogi, eh...
Dziś już pojechał Jaszko dalej... Jest przekochany!!!! Moja mama tak za nim płakała, ze jak za pare dni nie oszaleje, to bedzie dobrze i Jaszko nie wróci :lol:
eh...
Miał okropną biegunkę, a jedzonko pierwszy sort, dodatkowe zmartwienie:shake:

Posted

zachary napisał(a):
Jaszko, piesku, co się z tobą dzieje?,dlaczego diagnoza za kilka dni dopiero?

bo nikt się nim porządnie nie zajął... ani ja:shake: ani na ar:shake:
wiec trzeba czekać:shake: biedaczyna:shake:

Posted

giselle4 napisał(a):
demi ,Ty juz przestań solić....

ale taka prawda....

moze dekapitacja bedzie możliwa przy tej dysplazji? zobaczymy co powiedzą w bogatyni...

• 2 weeks later...