Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 946
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kciuki potzrebne, bo myslimy jak połaczyc teraz Dimitrisa z nową rodziną:roll:
w rodzinie są dzieci ale na fotkach wygląda na przyjzanego piesa, więc może moze...panstwu odszedł własnie bernenczyk i są zdecydowani przyganąc jakiegos porzuconego niekoniecznie rasowego psa

Posted

Rubi zostaje w nowym domu-to pewne!!! Zawojował sercem nowej panci! Poustawiał towarzystwo, ale nie było ran tylko groźby , warkniecia i teraz wszyscy znają przywódce! A pancia nim zachwycona! Dziekuje!!!Kasia to ty tyle dla niego zrobiłas, że on teraz ma szanse na nowe życie!!!
I Ewcia-wiozła i wszystkim zaangazowanym-jeszcze raz!!

Posted

Aisak,
to my Tobie dziekujemy, ze nasze mieleckie schroniska z prawie konca swiata znalazlas :buzi: Gdyby nie Ty, to pewnie nie nawiazalibysmy wspolpracy z DH.
Bardzo wielkie dzieki
:Rose:

I oczywiscie jeszcze raz podziekowania dla Murki, Jej TZa, Jogi, Beatki, Reno i Jej TZa :Rose: :calus: :Rose:

A Panci Rubiego rowniez przesylamy podziekowania za adopcje Rubiego :Rose:

PS. Kolejna lista psiakow - 5 suczek i Wojtusia - juz przekazana do schroniska. Jeszcze tylko pod znakiem zapytania stoi sunia Lwiczka.
I zwierzaki moga sie szykowac do wyjazdu.

Posted

Na pewno beda.
Wlasciwie to innych psiakow mamy fotki (Bialej, Bialej i Sznauci) oraz opis postep Luci. Czekamy na Rubiego, Melonka i Czarusia. Bardzo jestem ciekawa jak tam nasz 3lapek sie czuje.

• 2 weeks later...
Posted

Ja cały czas wystawiam Dmitrisa i Kiriosa na wspólnym, dobermanowym allegro, ale chyba muszę je przerobic na oddzielne. Takie zbiorowe aukcje chyba nie są najszczęśliwsze...:roll:

Posted

dzodzo napisał(a):
niestety panstwo ktorzy dostali propozycje Dimitrisa kupili małego owczarka-czyli miało byc pieknie a skonczyło się jak zwykle...

Wiem, czytałam na zbiorczym Nadziei...Trudno, szukamy dalej.

A nowe zdjęcia bardzo by sie przydały. 8 marca Kirios nawet nie wylazł z budy i widziałam tylko kawałek jego pyska a Dmitrisa to wcale nie namierzyłam :roll:.
My niestety 19.04 przez Mielec przelecimy jak po ogień i w schronisku to będziemy jedynie nocną porą zapakowac psiaki.
Może w sierpniu czy wrześniu zorganizujemy kolejny zlot...:knuje:???

Posted

Dostalismy wiadomosc nt. Melona vel Bongo :multi: :multi: :multi:
Aisak - dzieki za tlumaczenie :calus:

"Opis zachowania Melonika:
on rozwija sie silnie, jest zabawiaką, i praktycznie tylko kochany.
Przedmiotów lepiej nie zostawiać na podłodze, bo lubi grysc, Wczoraj był mój mąz z nim biegac po lesie i bieganie bez smyczy poszło doskonale. Albo biega przy nodze, albo wybiega na 5-7m , staje i czeka lub wraca.
Ludzi ignoruje, do innych psów jest przyjacielski, wącha krótko i wraca do
pana. Zgadza sie równiez z kotami! Nie ma instynktu łowieckiego! Jeszcze do konca nie umie czystosci, jesli sa drzwi otwarte to wychodzi do ogrodu, ale nie woła siku.
Jest coraz lepiej. ponieważ mamy inne dwa psy, możemy zostawić je na 3-4 godziny samych. Ale dla bezpieczenstwa zostawiamy zabawki na podlodze."