Reno2001 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 dzodzo, strona piewrsza watku jest niestety jak najbardziej aktualna. I Kirios i Dmitris(ten mix) sa nadal w schronisku i jakos im strasznie ciężko o domki :-(. Quote
dzodzo Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 mozesz wrzucic mi linka do jego "portfolio" w schroniskowej galerii, bo nie moge go znaleźć tam, please Quote
Ulka18 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dobus mix ma imie Dimitris :p http://mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=0&sort=data%20DESC&pid=1460 Quote
dzodzo Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 dzięki, panstwu sprzatnięto sprzed nosa innego mixa-dobka, więc moze Dimitris się spodoba? Quote
dzodzo Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 kciuki potzrebne, bo myslimy jak połaczyc teraz Dimitrisa z nową rodziną:roll: w rodzinie są dzieci ale na fotkach wygląda na przyjzanego piesa, więc może moze...panstwu odszedł własnie bernenczyk i są zdecydowani przyganąc jakiegos porzuconego niekoniecznie rasowego psa Quote
Ulka18 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Przyszlo takie zapytanie od Simone. Jak daleko do granicy mozemy podrzucic psiaki? Temat: Hunde Od: "Dobermann-Nothilfe" [email protected] Data: Wt Marca 18 2008, 10:05 am Do: [email protected] Hallo,Bis wohin Richtung deutsche Grenze könntet Ihr die Hunde fahren?? LGSimone Quote
aisaK Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Rubi zostaje w nowym domu-to pewne!!! Zawojował sercem nowej panci! Poustawiał towarzystwo, ale nie było ran tylko groźby , warkniecia i teraz wszyscy znają przywódce! A pancia nim zachwycona! Dziekuje!!!Kasia to ty tyle dla niego zrobiłas, że on teraz ma szanse na nowe życie!!! I Ewcia-wiozła i wszystkim zaangazowanym-jeszcze raz!! Quote
Ulka18 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Aisak, to my Tobie dziekujemy, ze nasze mieleckie schroniska z prawie konca swiata znalazlas :buzi: Gdyby nie Ty, to pewnie nie nawiazalibysmy wspolpracy z DH. Bardzo wielkie dzieki :Rose: I oczywiscie jeszcze raz podziekowania dla Murki, Jej TZa, Jogi, Beatki, Reno i Jej TZa :Rose: :calus: :Rose: A Panci Rubiego rowniez przesylamy podziekowania za adopcje Rubiego :Rose: PS. Kolejna lista psiakow - 5 suczek i Wojtusia - juz przekazana do schroniska. Jeszcze tylko pod znakiem zapytania stoi sunia Lwiczka. I zwierzaki moga sie szykowac do wyjazdu. Quote
Murka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 aisaK, cieszę się, że Rubisław sie zaklimatyzował :multi: będą jakieś fotki? :modla: Quote
Ulka18 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Na pewno beda. Wlasciwie to innych psiakow mamy fotki (Bialej, Bialej i Sznauci) oraz opis postep Luci. Czekamy na Rubiego, Melonka i Czarusia. Bardzo jestem ciekawa jak tam nasz 3lapek sie czuje. Quote
Murka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Też jestem ciekawa jak tam Czaruś i Melon :roll: Quote
aisaK Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Czaruś i Melon też dobrze, są w DT. Oba kochane psiaki, a zdjęcia beda, bedą, tylko niech się DoNoHi obrobią :roll: Mam tylko to zdjęcie: Quote
Ulka18 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Aisak, dzieki za zdjecie Melonka. Rzeczywiscie Panie w DH maja bardzo duzo pracy, to trudne tak wszystko zorganizowac. Quote
Reno2001 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Ja cały czas wystawiam Dmitrisa i Kiriosa na wspólnym, dobermanowym allegro, ale chyba muszę je przerobic na oddzielne. Takie zbiorowe aukcje chyba nie są najszczęśliwsze...:roll: Quote
Ulka18 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Reno, moze poprosze kierownika o nowe zdjecia, albo wybiore sie do schroniska na zdjecia. Quote
dzodzo Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 niestety panstwo ktorzy dostali propozycje Dimitrisa kupili małego owczarka-czyli miało byc pieknie a skonczyło się jak zwykle... Quote
Reno2001 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 dzodzo napisał(a):niestety panstwo ktorzy dostali propozycje Dimitrisa kupili małego owczarka-czyli miało byc pieknie a skonczyło się jak zwykle... Wiem, czytałam na zbiorczym Nadziei...Trudno, szukamy dalej. A nowe zdjęcia bardzo by sie przydały. 8 marca Kirios nawet nie wylazł z budy i widziałam tylko kawałek jego pyska a Dmitrisa to wcale nie namierzyłam :roll:. My niestety 19.04 przez Mielec przelecimy jak po ogień i w schronisku to będziemy jedynie nocną porą zapakowac psiaki. Może w sierpniu czy wrześniu zorganizujemy kolejny zlot...:knuje:??? Quote
Ulka18 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 A tutaj zdjecie suni z b. 60, ktora pojechala do Niemiec. Nazywa sie teraz LUCI. Quote
dzodzo Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 to jest ta zatrwożona pinczerka ??????? rany, jaka zmiana:loveu: Quote
Ulka18 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Dostalismy wiadomosc nt. Melona vel Bongo :multi: :multi: :multi: Aisak - dzieki za tlumaczenie :calus: "Opis zachowania Melonika: on rozwija sie silnie, jest zabawiaką, i praktycznie tylko kochany. Przedmiotów lepiej nie zostawiać na podłodze, bo lubi grysc, Wczoraj był mój mąz z nim biegac po lesie i bieganie bez smyczy poszło doskonale. Albo biega przy nodze, albo wybiega na 5-7m , staje i czeka lub wraca. Ludzi ignoruje, do innych psów jest przyjacielski, wącha krótko i wraca do pana. Zgadza sie równiez z kotami! Nie ma instynktu łowieckiego! Jeszcze do konca nie umie czystosci, jesli sa drzwi otwarte to wychodzi do ogrodu, ale nie woła siku. Jest coraz lepiej. ponieważ mamy inne dwa psy, możemy zostawić je na 3-4 godziny samych. Ale dla bezpieczenstwa zostawiamy zabawki na podlodze." Quote
Reno2001 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Bomba sprawa :multi::multi::multi:. Tak trzymaj, mały!!! Quote
Recommended Posts