aisaK Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Murka wyczynia cuda z naszymi psami!!! Jestem w szoku, jak sie łdnie zmieniły, wypiekniały. Ulka18-zapytać kierownika o podwiezienie do Łodzi?? jak sądzisz? Quote
Reno2001 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 zapytajcie kierownika co z tym transportem do Łodzi. ja mogę spokojnie pojechac. A może gdzies na trasie sie spotkamy? tylko z tym jest zawsze kłopot, by zgrac się w czasie. Jakby co moja oferta na transport 14 jest aktualna. dzis od rana przezylismy z TZ chwile grozy. Samochód, którym bedziemy jechac 8 marca jest od zeszłego tygodnia w serwisie. A dziś nad ranem w ten serwis wjechał TIR:eek: niszcząc kilka aut. Nie powiem, że jak się o tym dowiedzielismy po prostu nas zmroziło. Na całe szczęscie mamy juz potwierdzenie, że nasze auto jest całe...:mdleje: Quote
Justynna Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 hehehehe... niezła schiza... moim rodzicom chodzi tylko o to czy Rubi nie pożre Fridy...oni mają na jej punkcie świra... Quote
Murka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Justynna'] moim rodzicom chodzi tylko o to czy Rubi nie pożre Fridy...oni mają na jej punkcie świra... Suczki nie pożre absolutnie, a wprost przeciwnie, będzie baaardzo się cieszył z jej towarzystwa ;) On nawet niektóre psy akceptuje ;) Jest bardzo łagodny i przyjacielski wobec ludzi, tylko bardzo ruchliwy. U nas był kiedyś w domu przez noc kiedy były większe mrozy i ku naszemu zdziwieniu zachowywał się bardzo grzecznie. Także mam nadzieję, że i Wam nie przyspoży kłopotów. Reno, niezła historia :crazyeye: Quote
Ulka18 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Murka, czy pisalas do kierownika o Czarusiu? Moze bys sie 'zapiela' do tamtego maila i zapytala o transport w kierunku Lodzi? bo ja juz nie chce mieszac w tym, zeby sie kierownik nie pogubil....dzieki :calus: Quote
Murka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Jeszcze nie pisałam. Aisak, Ty pisałaś może? Czy ja mam napisać? Quote
aisaK Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ja napisałam i o Czarusiu (że ma go zabrać Kasia do siebie) a dzisiaj odnośnie transportu do Łodzi. Quote
Murka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 To super ;) A pisałaś, że Czarusia odbiorę 8-ego? Quote
Ulka18 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 aisaK napisał(a):Ja napisałam i o Czarusiu (że ma go zabrać Kasia do siebie) a dzisiaj odnośnie transportu do Łodzi. Super. Lepiej nie pisac ze zbyt wielu skrzynek na jeden temat, bo kierownik moze sie zgubic komu odpisal, komu nie. Quote
aisaK Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Kierownik odpisał, że miałby możliwośc podrzucić psy blisko Łodzi, napisałam mu że 8 marca Kasia przyjedzie po Czarusia ;) Teraz tylko kiedy psy mogłyby pojechać, wyjazd jest 15 marca o godz. 8 rano, wiec albo muszą wyjechac bardzo wczesnie z Mielca (praktycznie w nocy),,albo dzień wczesniej i tam przenocują.... Quote
Reno2001 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Układajcie jak będzie wygodniej. Ja oferuję nocleg, więc z tym nie ma problemu. Mogę tez podjechac gdzieś na trasę i przejąc psy. Jestem dyspozycyjna. Quote
Ulka18 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Trzeba liczyc, ze schroniskowym busem nie nagoni i musi miec 5-6 godzin na dojazd do Mureczki i do Lodzi. Czyli musialby wyjechac ok. 2 w nocy. Quote
Reno2001 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Prośba, by zebrac info o tych kontenerkach na 8 marca. Są 3 schroniskowe z tym, że tylko jeden w Mielcu a jeden u Murki. Czy zlokalizowany jest ten trzeci? To ważne, bo jeśli nie wiadomo gdzie jest, to ja mam jeszcze czas, by zakupic jakiś nieduży transporter. Czas leci i muszę być pewna, że będę miała w co zapakować wszystkie psiaki. Quote
Ulka18 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Reno, ten trzeci kontenerek oddala Murka na transport dla Andzi. Rodzice Justynki odwiezli kontenerek do schroniska. Ale na wszelki wypadek napisalam do kierownika (z kopia do Ciebie). Quote
Reno2001 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Aga, wielki dzięki, bo wiesz...już troszke zaczynam sie denerwować...tak troszeczkę, ale...po prostu troszkę...:cool3: I cały czas mam taką obawę, że o czyms zapomnę :roll:... No i tak dopinam powoli wszystko...co by nie było niespodzianek... Quote
Ulka18 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Wiem, wiem, rozumiem to doskonale. Sama wiozlam 3 psiaki na Slask, skad zabral je mily Niemiec. Sprawdzalam wszystko po 7 razy, paszporty, ksiazeczki, itd. Lepiej miec na 100% wszystko potwierdzone. Quote
Murka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ulka18 napisał(a):Trzeba liczyc, ze schroniskowym busem nie nagoni i musi miec 5-6 godzin na dojazd do Mureczki i do Lodzi. Czyli musialby wyjechac ok. 2 w nocy. My możemy psiska dowieźć do Mielca, będzie chyba prościej i szybciej :roll: Od razu wzięlibyśmy Murkę ;) Quote
Justynna Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Reno, niczym się nie martw. musi być dobrze! moja mama wyjedzie po Was pod Mielec, żebyście nigdzie nie błądzili:) Quote
Reno2001 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Justynko, nie fatyguj mamy. Napisz mi tylko na PW dokładny adres. My damy sobie radę, tym bardziej, że nie wiemy ile dokładnie będziemy w schronisku. bedziemy miec nawigację, więc nie powinnismy miec kłopotów z trafieniem. Na pewno będziemy u Twoich rodziców po południu, ale nie wiem dokładnie o której :niewiem: Quote
aisaK Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 A ten 15. marzec to napisze tak: że 14 marca pieski do Mielca przywiezie Kasia ( i wtedy odbierze Murke), schroniskowym autem moga pod Łodz dojechać (Reno odbierze pieski i przenocuje), a 15 marca na 8 rano przetransportuje do Hani, OK?Zgadza się? Quote
Ulka18 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Szkoda, ze Ciebie Justynko nie bedzie :shake: W schronisku bedziemy ok. 12.30-13., nie wiem ile nam zejdzie na spotkaniu, ile kierownik i panie wytrzymaja z nami :wink: Murka przywiezie Rubiego, wezmie Czarusia, wiec pewnie dlugo siedziec nie bedziemy mogli. Quote
Justynna Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 ej...czyli to nie będzie 8 marca?? bo ja cały czas żyje w świadomości, że 8... jak to? Quote
Reno2001 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Justynko, spotkanie jest 8 marca w schronisku. Czyli ten weekend. Przyjeżdżamy 8 marca a z psami jedziemy raniutko 9. 14-15 marca jest drugi transport. Quote
Justynna Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 qrcze...już się ucieszyłam...że przyjadę.... Quote
Reno2001 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Justynna napisał(a):qrcze...już się ucieszyłam...że przyjadę.... Hej, uszy do góry. Może jakoś latem czy wczesną jesienią (byle ciepło było), znów urządzimy jakis zajazd na schronisko :cool3:. No chyba, ze nas będą tam mieli dośc przynajmniej na rok :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
Recommended Posts