Ulka18 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ale wynik :klacz: Rubi przybyl na wadze o 1/3 , to bardzo duzo :crazyeye: Ciesze sie bardzo z sukcesow obydwu chlopakow :multi: Quote
Reno2001 Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 No, no, no...33kg :crazyeye:. Tylko niech on więcej nie przybywa na wadze, bo my go do samochodu nie upchniemy :evil_lol:... To był żart oczywiście ;). Super, że chłopaki są w takiej świetnej kondycji. Wiekie brawa :klacz::klacz::klacz:. Quote
aisaK Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 :klacz:te brawa dla Kasi i wszystkich, którzy pomagali i pomagają doprowadzić go do porządku! To wspaniałe wieści! Napisze to do Niemców, napewno się uciesza! Zresztą, co tu dużo mówić: byli bardzo zdziwieni pieknym wyglądem Rubiego w tak krótkim czasie, po tylu chorobach! Kasia-szukamy (może coś wiesz) transportu do Łodzi dla Czarusia i Melona na 14 marca (15 wyjezdzają), ale dokładnie to ci jeszcze napisze. ;) Quote
Reno2001 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 aisaK napisał(a): Kasia-szukamy (może coś wiesz) transportu do Łodzi dla Czarusia i Melona na 14 marca (15 wyjezdzają), ale dokładnie to ci jeszcze napisze. ;) A maja już nocleg w Łodzi?? Wiem, ze do Berlina "moje" dziewczyny jadą z tymi psami. Quote
aisaK Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Berlin albo Bochum, zobaczymy... Nie, noclegu jeszcze nie mają, bo muszę najpierw cos dokładniej wiedzieć. Masz jakis pomysł co do noclegu, Ewka? Quote
Reno2001 Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 aisaK napisał(a):Berlin albo Bochum, zobaczymy... Nie, noclegu jeszcze nie mają, bo muszę najpierw cos dokładniej wiedzieć. Masz jakis pomysł co do noclegu, Ewka? Myślę, myślę... Quote
Ulka18 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 aisaK napisał(a):Kasia-szukamy (może coś wiesz) transportu do Łodzi dla Czarusia i Melona na 14 marca (15 wyjezdzają), ale dokładnie to ci jeszcze napisze. ;) To juz na nastepny tydzien jechalby Melon i Czarus :crazyeye: Czarus chyba nie ma czipa i paszportu :shake: Szczepienie ma z sierpnia/wrzesnia 2007, czy to wystarczy? Quote
aisaK Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Chip i paszport to moment ;) Kasia na pewno się tym zajmie, prawda Kasiu? A szczepienie jest ważne rok, wiec ok. tylko wirusówki jeszcze. Quote
Murka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Czarusia wezmę ze sobą 8-ego marca, jak odwiozę Rubiego. Paszport, czip i szczepienia p.wirusówkom można załatwić w ciągu jednego dnia ;) Quote
Ulka18 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Zapraszam na watek :ylsuper::sweetCyb::ylsuper: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9560344#post9560344 Quote
terra Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 To który z dobermanów nie ma jeszcze domku? Quote
Reno2001 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Ani Kirios a Dmitris czyli te dwa z pierwszej strony. Jakos szczęście do nich nie chce sie uśmiechnąc...:roll: Uaktualniłam 2 post. Quote
Reno2001 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Kasiu, rozmawiałam dziś z dziewczynami z Łodzi, więc wiem, że właściwie nic nie jest ustalone. Ja sie zastanawiałam, czy może Czarusia i Melona nie przenocuję u siebie, ale muszę wiedziec, czy któregoś mogę zamknąc samego w pustym pomieszczeniu gospodarczym? Czy mi nie zje drzwi :roll:(miałam juz taki przypadek, więc muszę wiedziec) No i co z tym transportem? Czy jest ktokolwiek, kto mógłby przewieźc psy czy totalnie nikt się jeszcze nie zgłosił? Boże, ile pytań...:crazyeye: Quote
aisaK Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Szukamy transportu do Łodzi na 15 marca. Jedzie Melon i Czaruś i muszą byc w Łodzi na 8 rano, nie mam na razie dla nich noclegu...POMÓŻCIE!!! Quote
Murka Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Poznajecie tego pana? ;) Parę dzisiejszych fotek na szybko. Teraz bardziej przypomina rhodesiana niż dobka :lol: Biegać baaaardzo lubi I zaczepiać panienki ;) Quote
Reno2001 Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Ależ Rubi wypiękniał :loveu:. Super. Czy cos wiadomo w sprawie 15 marca??? Jeśli nikt się nie zgłosi, to ja postaram sie pojechac po oba psy (niestety za wrot kosztów paliwa) i myslę, aby je przenocowac u siebie. Quote
maggie1971 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ale ten Rubi jest piękny,:loveu: to w ogóle nie ten sam pies, Murka a może ty podmieniłaś psy:evil_lol: Quote
terra Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Piękny jest ten Rubi:loveu: Każdy pies otoczony miłością, pięknieje:lol: Quote
aisaK Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Murka :loveu: jaki Rubi piekny! :loveu: I jaki radosny!!! Reno2001:loveu: na razie nic nie mam, dobrze, że ty chociaż sie zgłaszasz...:loveu: Brak mi słów ile dla nas robisz! Quote
Reno2001 Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Na razie jeszcze nic nie zrobiłam oprócz złożenia jakichś deklaracji. Będziemy się cieszyc jak wszystko sie ładnie poukłada i zrealizuje. A ja chcę to robic dla pisaków. Po prostu muszę - taka wewnetrzna potrzeba. I tyle... Quote
Murka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Reno, jesteś niesamowita :loveu: Jeszcze dzisiejszy profilik Rubiego A teraz dla odmiany trochę Melona ;) Jemu jest trudno zrobić ładne zdjęcie, bo nie potrafi chwili ustać spokojnie... W każdym razie jest już prawie wielkości Rubiego i kuleje minimalnie :cool3: W biegu praktycznie nie widać, że ma problemy z tylnią łapą. Quote
Murka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Niezastąpioną towarzyszką zabaw Melona jest nasza Saba ;) Tylko ona jest w stanie znieść jego słoniowe zabawy :evil_lol: Żeby Melonowi nie było za dobrze, nie zawsze jest górą :lol: Quote
Reno2001 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Mamy juz ustalone miejsce spotkania pod Opolem. Umówieni jesteśmy na godzinę 9, więc z Mielca będziemy musieli wyjechac ok 4 rano. Trzeba będzie ładnie wszystko zorganizowac w sobotę, co by w nocy podjechac i w miarę szybko zapakowac psiaki. Mam pytanie a propos noclegu Rubiego. Czy da rade przytulic go gdzieś w schronisku czy mamy go wziąc ze soba do rodziców Justynki? Ona prosiła by wczesniej uprzedzic. Acha, no i co z tymi transpotrerami? Sę te trzy małe schroniskowe??? Quote
Ulka18 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 aisaK napisał(a):Szukamy transportu do Łodzi na 15 marca. Jedzie Melon i Czaruś i muszą byc w Łodzi na 8 rano, nie mam na razie dla nich noclegu...POMÓŻCIE!!! A moze by p.kierownik podrzucil psy? ktorys ze schroniskowych aut dalby rade podjechac tez 250 km, chociaz tego nie jestem pewna :oops: Szkoda, ze te auta nie sa mlodsze i sprawniejsze :shake: Murka, odmienilas Rubiego i Melona :multi: Rubi jest nie do poznania :crazyeye: A po Melonie w ogole nie widac, ze jest niewidomy, jak on szaleje z Saba :cool3: Quote
Recommended Posts