Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 946
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, no, no...33kg :crazyeye:. Tylko niech on więcej nie przybywa na wadze, bo my go do samochodu nie upchniemy :evil_lol:...
To był żart oczywiście ;).
Super, że chłopaki są w takiej świetnej kondycji. Wiekie brawa :klacz::klacz::klacz:.

Posted

:klacz:te brawa dla Kasi i wszystkich, którzy pomagali i pomagają doprowadzić go do porządku!
To wspaniałe wieści!
Napisze to do Niemców, napewno się uciesza! Zresztą, co tu dużo mówić: byli bardzo zdziwieni pieknym wyglądem Rubiego w tak krótkim czasie, po tylu chorobach!

Kasia-szukamy (może coś wiesz) transportu do Łodzi dla Czarusia i Melona na 14 marca (15 wyjezdzają), ale dokładnie to ci jeszcze napisze. ;)

Posted

aisaK napisał(a):

Kasia-szukamy (może coś wiesz) transportu do Łodzi dla Czarusia i Melona na 14 marca (15 wyjezdzają), ale dokładnie to ci jeszcze napisze. ;)

A maja już nocleg w Łodzi??
Wiem, ze do Berlina "moje" dziewczyny jadą z tymi psami.

Posted

aisaK napisał(a):
Berlin albo Bochum, zobaczymy...
Nie, noclegu jeszcze nie mają, bo muszę najpierw cos dokładniej wiedzieć.
Masz jakis pomysł co do noclegu, Ewka?

Myślę, myślę...

Posted

aisaK napisał(a):

To juz na nastepny tydzien jechalby Melon i Czarus :crazyeye: Czarus chyba nie ma czipa i paszportu :shake: Szczepienie ma z sierpnia/wrzesnia 2007, czy to wystarczy?

Posted

Kasiu, rozmawiałam dziś z dziewczynami z Łodzi, więc wiem, że właściwie nic nie jest ustalone. Ja sie zastanawiałam, czy może Czarusia i Melona nie przenocuję u siebie, ale muszę wiedziec, czy któregoś mogę zamknąc samego w pustym pomieszczeniu gospodarczym? Czy mi nie zje drzwi :roll:(miałam juz taki przypadek, więc muszę wiedziec)
No i co z tym transportem? Czy jest ktokolwiek, kto mógłby przewieźc psy czy totalnie nikt się jeszcze nie zgłosił?

Boże, ile pytań...:crazyeye:

Posted

Poznajecie tego pana? ;)
Parę dzisiejszych fotek na szybko.
Teraz bardziej przypomina rhodesiana niż dobka :lol:

Biegać baaaardzo lubi

I zaczepiać panienki ;)

Posted

Ależ Rubi wypiękniał :loveu:. Super.

Czy cos wiadomo w sprawie 15 marca???
Jeśli nikt się nie zgłosi, to ja postaram sie pojechac po oba psy (niestety za wrot kosztów paliwa) i myslę, aby je przenocowac u siebie.

Posted

Murka :loveu: jaki Rubi piekny! :loveu: I jaki radosny!!!
Reno2001:loveu: na razie nic nie mam, dobrze, że ty chociaż sie zgłaszasz...:loveu:
Brak mi słów ile dla nas robisz!

Posted

Na razie jeszcze nic nie zrobiłam oprócz złożenia jakichś deklaracji.
Będziemy się cieszyc jak wszystko sie ładnie poukłada i zrealizuje.
A ja chcę to robic dla pisaków. Po prostu muszę - taka wewnetrzna potrzeba.
I tyle...

Posted

Reno, jesteś niesamowita :loveu:

Jeszcze dzisiejszy profilik Rubiego

A teraz dla odmiany trochę Melona ;)
Jemu jest trudno zrobić ładne zdjęcie, bo nie potrafi chwili ustać spokojnie...
W każdym razie jest już prawie wielkości Rubiego i kuleje minimalnie :cool3: W biegu praktycznie nie widać, że ma problemy z tylnią łapą.

Posted

Niezastąpioną towarzyszką zabaw Melona jest nasza Saba ;) Tylko ona jest w stanie znieść jego słoniowe zabawy :evil_lol:

Żeby Melonowi nie było za dobrze, nie zawsze jest górą :lol:

Posted

Mamy juz ustalone miejsce spotkania pod Opolem. Umówieni jesteśmy na godzinę 9, więc z Mielca będziemy musieli wyjechac ok 4 rano. Trzeba będzie ładnie wszystko zorganizowac w sobotę, co by w nocy podjechac i w miarę szybko zapakowac psiaki.
Mam pytanie a propos noclegu Rubiego. Czy da rade przytulic go gdzieś w schronisku czy mamy go wziąc ze soba do rodziców Justynki? Ona prosiła by wczesniej uprzedzic.
Acha, no i co z tymi transpotrerami?
Sę te trzy małe schroniskowe???

Posted

aisaK napisał(a):
Szukamy transportu do Łodzi na 15 marca.
Jedzie Melon i Czaruś i muszą byc w Łodzi na 8 rano, nie mam na razie dla nich noclegu...POMÓŻCIE!!!

A moze by p.kierownik podrzucil psy? ktorys ze schroniskowych aut dalby rade podjechac tez 250 km, chociaz tego nie jestem pewna :oops:
Szkoda, ze te auta nie sa mlodsze i sprawniejsze :shake:

Murka, odmienilas Rubiego i Melona :multi: Rubi jest nie do poznania :crazyeye: A po Melonie w ogole nie widac, ze jest niewidomy, jak on szaleje z Saba :cool3: