Isabel Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Chciałam tylko sprawdzić, czy wpłynęła moja druga wpłata z bazarku. Jest! Quote
kakadu Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 wydaje mi sie, ze to raczej kwestia temperatury; dzis bylo tylko 15 stopni i frodzik grzal po parku, az milo bylo popatrzec; na koniec spaceru ganial za kolka po miekkiej trawce w krolikarni, az sie balam, ze nas pan ochroniarz pogoni, ze bezczescimy zielen (w naszym kraju trawniki ciagle jeszcze nie sa dla ludzi :cool3:) dzwonilam i umowilam sie na wyjecie implantow na poniedzialek; potem rozmawialam z pania doktor i ona powiedziala, ze po wyjeciu bedziemy robic zabiegi z laserem; w poniedzialek beda robione zdjecia rtg zeby sprawdzic czy mozna juz wyjac druty i gwozdzie; wiaze sie to niestety znowu z sedacja; biedny frodzin; oby mu to pomoglo; Quote
kakadu Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Isabel napisał(a):Chciałam tylko sprawdzić, czy wpłynęła moja druga wpłata z bazarku. Jest! wczoraj siedzielismy z arkiem i uzupelnialismy ;) Quote
kaja555 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Frodzik chłopie trzymamy kcikui za twoje łapy, zeby wreszcie biegały jak należy! Quote
Ulka18 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 kakadu napisał(a):wydaje mi sie, ze to raczej kwestia temperatury; dzis bylo tylko 15 stopni i frodzik grzal po parku, az milo bylo popatrzec; na koniec spaceru ganial za kolka po miekkiej trawce w krolikarni, No to tak jak moje suczki. Im cieplej, tym bardziej odpoczywaja, poleguja, nic im sie nie chce. Frodzik widac z tej samej szkoly :cool3: Dobrze, ze to lenistwo bylo spowodowane pogoda i upalem. Oby wszystko sie udalo z wyjeciem implantow w poniedzialek. Trzymamy mocno kciuki i lapki za Frodziaka. Quote
kakadu Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 wlasnie wrocilismy z frodziem ze spotkania z MTJL czyli po prostu ciocia madzia, ktora wylicytowala na bazarku ksiazke za 35 zlotych, a wreczyla nam 50,00!!! bardzo, bardzo dziekujemy!!! :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
MTJL Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Było mi bardzo miło poznać osobiście Frodzia vel Okruszka i słynną Ciocię Martę :) Frodzio był wobec mnie bardzo miły, przyjacielski i co najważniejsze dawał się głaskać. Jest pięknie utrzymany i naprawdę wygrał los na loterii trafiając do Marty. Będę dalej śledzić jego losy, życząc mu duuuużo zdrówka! :fadein: Quote
Mudik Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Cuuuudo jak schipperke bez ogonka!:-o:-o:-o:loveu::loveu::loveu: Quote
Margo05 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Frodziu, słonecZko słonecziem, ale tuptać musisz :mad:;) Quote
Ulka18 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 A Pancia cie przeciez dzwigac na rekach nie bedzie caly czas :cool3: Kakadu, ile teraz waży Frodziak? Quote
kakadu Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 w sumie duzo nie wazy, jakies moze 6 i pol kilo; i juz sie zaprawilam w noszeniu, czasem nawet jedna reka daje rade, jak mi druga potrzebna, zeby sie podrapac ;) ale faktycznie musze go popedzic troche, bo sie rozleniwil okrutnie; a jeszcze, bo podziekowalam cioci madzi, a ciocia czarok wylicytowala maskotki za 15, a wplacila tez 50 zlotych, wiec jej tez sle podziekowania :loveu: i w ogole to wam wszystkim dziekuje :kiss_2: Quote
Ulka18 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Kakadu, to my Tobie dziekujemy za adopcje Frodziaka. Gdzie by mial lepiej niz u Ciebie, jestes tak zaangazowana i masz takie wielkie serce dla tej psinki (i dla wszystkich zwierzakow). Quote
kakadu Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 dzis boze cialo, wiec dla rozluznienia i przeciez nie off topic :evil_lol:: Quote
Margo05 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Kakadu :mdleje::mdleje::mdleje::megagrin::roflt::roflt: :roflt::ylsuper::ylsuper::ylsuper: Quote
kakadu Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 tylko chcialam dac znac, ze jest nowy komorkowy bazarek na frodzia; skromny, ale moze ktos sie skusi :roll: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10193459#post10193459 a to frodzio sluchajacy glosu zaganiacza (pieknie spiewa ten ptaszek, moj kolega stwierdzil, ze to paganini wsrod ptakow): Quote
kakadu Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 a to frodzik z kolezanka murka, ktora troche sie wzdrygnela, skoczyla do gory i sie odgryzla, a ja akurat cyknelam zdjecie: Quote
kakadu Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 tu bylo drugi raz to samo bo mi kot wlazl na biurko i cos poprzyciskal :) Quote
Isabel Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Widzę, że Murka wychowuje Frodzia:evil_lol: A tak w ogóle, to jak teraz wyglądają kocio-psie relacje? A fotki zaganiacza to już nie zrobiłaś? Quote
kakadu Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 bo ja nie robilam zdjecia zaganiaczowi; nigdy w zyciu nie widzialam tego ptaszka na zywo, tylko w ksiazkach, a jego spiew dostalam od kolegi na maila i jak odtwarzalam to frodzio sie tak zasluchal, ze az cyknelam mu fotke :lol: Quote
Isabel Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Poszukałam zaganiacza w Wikipedii - już wiem jak wygląda. Taki mały ptaszek i taki głos, że aż Frodzio się zasłuchał! Quote
kakadu Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Isabel napisał(a):Poszukałam zaganiacza w Wikipedii - już wiem jak wygląda. Taki mały ptaszek i taki głos, że aż Frodzio się zasłuchał! jak mi podasz swoj mail, to ci wysle plik dzwiekowy - sama zobaczysz jaki wirtuoz :) Quote
Isabel Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Dziękuję, już odsłuchałam - pięknie śpiewa ten mały Caruso:loveu: Ale mój Cofi to nie zna się na muzyce, bo uciekł mi z kolan, a pozostałe zwierzaki w ogóle nie zareagowały. Vedze to się nie dziwię, bo głucha. ale reszta??? Z Frodzia to jednak jest meloman;) Quote
Recommended Posts