Ulka18 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Kazdy by tak chcial :cool3: nie trzeba tych wszystkich mazidel na twarz, ani kuracji odchudzajacych, ani innych meczacych spraw, zeby jako tako wygladac w okolicach podwojnej osiemnastki i dalej :evil_lol: Kakadu, ciesz sie kobito, ze wygladasz jak nastolatka, ile bogatych babek daloby sie pokroic za taki wyglad :razz: Quote
Margo05 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Z twarzą jak cię mogę, ale z tymi kuracjami odchudzającymi :roll: :placz: Quote
maggiejan Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ulka18 napisał(a): ile bogatych babek daloby sie pokroic za taki wyglad :razz: Ile bogatych babek daje się kroić, aby tak wyglądać...! Quote
Margo05 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 maggiejan napisał(a):Ile bogatych babek daje się kroić, aby tak wyglądać...! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kakadu Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 czy wy tez macie problemy z dogo? mnie sie co i rusz pojawia tylko bialy ekran jak chce wejsc na jakis watek; troche mnie to juz niecierpliwi :cool3: Quote
Margo05 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ja tak miałam w środę w pracy. Ale wczoraj i dziś śmiga normalnie. Przyjaciel koni wciąż nie może wejść na dogo. I w domu i w pracy ma tylko biały ekran i adres u góry. Zero info o błędzie czy coś... Quote
Margo05 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 kakadu napisał(a):a z prawdziwych problemow, to chyba wlasnie stracilam prace :roll: jak mnie nie wyrzuca w poniedzialek (dzis bylo za pozno, zeby sie nad tym zastanawiac) to i tak sie musze zwolnic; dluzej nie wytrzymam; i tak nie moglabym tam pracowac bo sie chyba przeprowadzimy, ale myslalm, ze jeszcze troche pociagne, chociaz do konca lipca; a tu klops; przeciagnela sie struna; dalam czadu jednej babie, tego mi nie daruja; ale nie dam sie tak traktowac za zadne pieniadze, a w szczegolnosci za 1200 zlotych miesiecznie :cool3: przepraszam, za offa, ale musialam sie troche wyzalic; A coś Ty jej takiego zrobiła? Quote
kakadu Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 a z prawdziwych problemow, to chyba wlasnie stracilam prace :roll: jak mnie nie wyrzuca w poniedzialek (dzis bylo za pozno, zeby sie nad tym zastanawiac) to i tak sie musze zwolnic; dluzej nie wytrzymam; i tak nie moglabym tam pracowac bo sie chyba przeprowadzimy, ale myslalm, ze jeszcze troche pociagne, chociaz do konca lipca; a tu klops; przeciagnela sie struna; dalam czadu jednej babie, tego mi nie daruja; ale nie dam sie tak traktowac za zadne pieniadze, a w szczegolnosci za 1200 zlotych miesiecznie :cool3: przepraszam, za offa, ale musialam sie troche wyzalic; Quote
Margo05 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Martuś, mam dla Ciebie kontakt do dobrego chirurga. Prześlę Ci na pw Quote
kakadu Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Margo05 napisał(a):Martuś, mam dla Ciebie kontakt do dobrego chirurga. Prześlę Ci na pw ok, dziekuje bardzo; tyle, ze teraz bedziemy walczyc o przetrwanie jesli nie znajde szybko nowej pracy; bez bazarkow frodziowi nie pomoge :shake: mam troche ubran, zrobie sesje zdjeciowa z kolezanka, moze ktos cos kupi; jakies ksiazki jeszcze mam i telefon komorkowy, ale bez kolorowego wyswietlacza; ale moze dla jeksiegos malca by sie przydal, zeby byl z nim kontakt, a zeby nie bylo szkoda jak upusci ;) Quote
maggiejan Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Marto, a co zrobiłaś tej pani...? Znam Cię jako osobę wyjątkowo delikatną i kulturalną i trudno mi wyobrazić sobie, abyś mogła komuś "dać czadu"... chyba że Cię naprawdę wkurzyła... Dogo od 2 dni chodzi mi beznadziejnie, zdjęcia mi się wogóle nie otwierają... Quote
kakadu Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 wreszcie sie dobilam na dogo, ciagle mam bialy ekrani nic sie nie dzieje, cholery mozna dostac; czy ktos wie co sie dzieje? chce robic bazarki, a tu nie mam dostepu :angryy: Quote
Ulka18 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Ja tez tak mam, klikam na watek, niby przeskakuje, ale nic sie nie pojawia, tylko biale cos tam. Kakadu, co do wytrzymalosci w pracy, to ja sie pochwale, ze tez jestem na granicy :cool3: Juz raz mialam rzucac papierami :roll: Kolejny raz mam nowego szefa, ktory jest taki 'madry', ze az mi go szkoda :eviltong: zazdroszcze mu tylko sporej kasy, ma na pewno kilka ladnych tysiakow netto. Dryl wojskowy chce nam wprowadzac, zastajac doswiadczona, wyksztalcona zaloge, a to nie tedy droga. Wszedzie w pracy teraz panuje ciezka, trudna atmosfera. Quote
kakadu Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 powiem wam, ze ja nie jestem jakims potworem; wiele wytrzymalam; poltora roku bylam cierpliwa, ale wczoraj po prostu mi sie ulalo; ja tez mam nerwy i tez jestem czlowiekiem; pracuje w sklepie z odzieza w jednej z galerii handlowych; 5 razy dziennie rozne paniusie traktuja mnie jak gowno, a 6 razy dziennie jak sluzaca; polityka sklepu nie pozwala nawet na przypomnienie klientom po 22:00, ze juz do cholery minelo 12 godzin przeznaczonych na zakupy, i ze ludzie w nim pracujacy chcieliby moze pojsc do domu spac; staralam sie nie zwracac uwagi na niegrzeczne osoby, korzystalam z wolnosci, ktora dawala mi ta praca (3/4 etetu, masa dni wolnych w tygodniu); wylacznie dla tej wlasnie wolnosci poszlam tam pracowac; nigdy wczesniej nie pracowalam w takim charakterze; ale nie mam ani charakteru dupowlazczego, ani nie jestem wystarczajaco madra, zeby byc ponad to; ponadto pensja wystarcza naprawde na waciki; chyba juz na mnie czas; ale do konca maja musze tam zostac; jesli nie zostane to bedzie tragedia; nie uda sie zrealizowac naszych wielkich i wspanialych planow; trzymajcie wiec kochane ciotki kciuki, zeby mnie po tym moim wystepie nie zwolnili i zebym wytrzymala tyle ile trzeba :-( Quote
Isabel Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 :kciuki::kciuki: :kciuki: oby udało się zrealizować wszystkie plany!!! Quote
maggiejan Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Martusiu, trzymaj się dziewczyno...:kciuki: Nie wiem, czy to reguła u nas, ale im droższy sklep tym mniej płacą ekspedientkom...:shake: Dziwne trochę, może myślą że klintela, która więcej płaci jest przyjemniejsza w obsłudze, a w rzeczywistości jest chyba odwrotnie...:roll: Quote
Ulka18 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Trzymam kciuki za Ciebie jutro :kciuki: Nie daj sie. Jestes wspaniala osoba, jak kazdy zaslugujesz na szacunek, zarowno szefowej/wlasciciela sklepu jak i klientow. Zauwazylam jednak, ze obecnie klientki im bogatsze, im szybciej dorobione, im wyzsze maz zajmuje stanowisko, tym bardziej brakuje im wielopokoleniowej kultury i podstawowej etykiety i zasad :no-no-no: Quote
Kanzaj Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Ulka18 napisał(a): Zauwazylam jednak, ze obecnie klientki im bogatsze, im szybciej dorobione, im wyzsze maz zajmuje stanowisko, tym bardziej brakuje im wielopokoleniowej kultury i podstawowej etykiety i zasad :no-no-no: To siem nazywa nowobogacka klasa rzondzonca :p... Quote
Margo05 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 W dużej mierze to nowobogackie chamstwo :cool3: Pieniążki w móżdżku poprzewracały :shake: Quote
kakadu Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 jest nowy bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110836 zapraszamy :) szwy juz zdjete, musze znalezc chwile, zeby pojechac na konsultacje, ale poki co nic sie nie dzieje, wiec moze tylko mailowo sie skonsultuje i zaczne pomalu z frodziem cwiczyc; zachecamy frodka do wchodzenia po schodach (tylko na pieterko) bo trzeba nozke cwiczyc, a pan doktor powiedzial, ze wchodzenie po schodach jest wskazane, bo wtedy wszystko sie przy okazji rozciaga; pozdrawiamy :) Quote
kakadu Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 poki co sie trzymam w pracy i nic nie mowia, ze mnie wyrzucaja :cool3: Quote
Isabel Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 To dobrze, że w pracy wszystko jakoś przyschło:smile: Quote
kakadu Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 dziewczyny, jesli macie dostep do dogo to z raz na dzien podrzuccie ten bazarek, plis, bo ja raz mam, a raz nie mam mozliwosci (jak wiele innych osob) z gory dziekuje :) Quote
Recommended Posts