kakadu Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 ja napisalam post i dalam zdjecia na 'przygarnij pomoz', ale jeszcze sie nie ukazal, choc zrobilam to kolo 18:00; napisalam do moderatora, ale mi nie odpisal - trzeba czekac; boje sie tylko, ze polecial w kosmos bo to nigdy tak dlugo nie trwalo :shake: no nic, zobaczymy jutro nie zapomnijcie o zmianie czasu - mozna dluzej pospac :multi: Quote
Tosia2 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 JEZU! Ale on ślicznie wygląda!!! Porównajcie fotki schroniskowe, te przerażone opczy i tu- dumny jak paw, ze swoją Pania... Wygląda wręcz zarozumiale... ;) Kakadu- jesteś super, aż mnie radość rozpiera jak oglądam te fotki... :) Kawał dobrej roboty!!!!! Quote
Ulka18 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Pokazalam te zdjecia mojej Mamie, tez nie mogla sie nadziwic, co kakadu wydobyla z Okruszka :multi: I jaki jest dumny jak paw , blyszczacy i czarny jak smola :loveu: Kakadu, co do tego dluzszego spania, to musze powiedziec to moim suczydlom...zeby sie tez przestawily i daly nam spaaaaaac. Quote
Murka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 No ja się nie mogłam powstrzymać i dałam Okrunia do wątku METAMORFOZ (może przy okazji komuś wpadnie w oko ;) ). Quote
kakadu Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 dziewczyny, co wy, ja nic nie wydobywalam - samo sie wydobylo :lol: Quote
terra Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 kakadu napisał(a):dziewczyny, co wy, ja nic nie wydobywalam - samo sie wydobylo :lol: Ale Ty to umożliwiłaś:lol: Quote
Ulka18 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Zmienilam aukcje Okruszkowi zgodnie z sugestia na metamorfozach. Kakadu, jak Okruszek spi w nocy? Przesypia cala noc? Quote
Murka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Zobaczcie: Schipperke Wzrost niesprecyzowany we wzorcu (ok. 30 cm), : 3-9 kg. Pożądana jest przeciętna waga 4-7 kg. Prawda, że podobny?? :crazyeye: Na metamorfozach to ktoś zauważył. Quote
Tosia2 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Jak dla mnie to nawet bardzo-nie licząc ogona(ale to szczegół)... ;) Kundelki bardzo często mogą robić za te psy rzadkich ras.... a dodaje im to określonej atrakcyjności, wyróżnia z tłumu.... Ciekawe co na to by powiedział Okruszek.... ;) No, no... Ile Wy tam macie jeszcze ukrytych niespotykanych rasowców w tym Mielcu? Przyznać sie..... :) Quote
kakadu Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Ulka18 napisał(a): Kakadu, jak Okruszek spi w nocy? Przesypia cala noc? maluch chrapie az milo od 23 do 6-6:30, kiedy to budze go na pierwszy spacer; poza tym w tygodniu maz wstaje o 6:30 wiec okruch sie budzi; ale mysle, ze spalby nawet do 7 gdyby bylo cicho, z tym, ze wtedy to natychmiast po przebudzeniu trzeba leciec z nim na siuuu i inne ;) sluchajcie, on jest idealny po prostu :) a na przygarnij pomoz ciagle nic nie ma :-( Quote
Ulka18 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Kakadu, na pewno ogloszenie sie pojawi..moze tak weekendowo cos sie przymula :???: albo w ogole nie dziala jak np. w bankach :roll: Aukcja Okruszka na allegro cieszyc sie nawet jakim takim powodzeniem. Quote
Ulka18 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Okruszek dorobil sie pierwszego obserwatora na allegro :p Quote
Murka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Do tego Schipperke to jeszcze bardziej jest podobna sunia Lwiczka (tylko chyba wagowo trochę wykracza poza wzorzec ;) ): ;) Quote
kakadu Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 no dobrze, wyprodukowalam juz tekst nastepnego posta, na wypadek gdyby poprzedni jednak nie ukazal sie jutro do poludnia na przygarnij pomoz; okruszek cudownie zdal dzis kolejne dwa egzaminy: z jazdy samochodem i zabawy z energicznym czterolatkiem; nawet mycie w wannie poszlo juz znacznie lepiej po dzisiejszym spacerku; on jest jednak idealny i tak mi smutno, ze nie ma stalego domku :-( Quote
Ulka18 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 okruszek cudownie zdal dzis kolejne dwa egzaminy: z jazdy samochodem i zabawy z energicznym czterolatkiem; Czyli moge dodac wpis na aukcji, ze Okrunio lubi dzieci i jazde samochodem? Quote
kakadu Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 jak najbardziej :) lezy w samochodzie na tylnej kanapie przypiety pasami bezpieczenstwa i sobie duma, albo spi; z chlopczykiem bawil sie dzis w miare swoich sil, ale nie byl namolny co tez jest wazne Quote
kakadu Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 sluchajcie, rozmawialam dzis z pania magda z warszawy; jestesmy umowione na telefon 1. listopada; pani magda to...... skonczona psiara :loveu:; podczas rozmowy rozwiewala jedna po drugiej wszystkie moje watpliwosci i mysle, ze jest duza szansa, ze okrunio zamieszka we wspanialym domu; ona potrafi wyjsc z pracy na pol godziny, zeby wyprowadzic swoje psy na spacer! mieszka w bloku z winda wiec ze schodami nie bedzie problemow, zadzwoni juz dzis w sprawie kastracji do swojego weta, lubi spacerowac, czego jeszcze mozna chciec! dziewczyny, powiem wam cos, wczoraj powiedzialam mezowi: musimy zaczac wolac na okruszka frodo, to imie przynosi szczescie, poprzednie moje znajdy z tym imieniem mieszkaja juz we wspanialych domkach, moze i okruszkowi sie uda; no i moze sie uda!! trzymajcie kciuki sciskam ka. Quote
Murka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 kakadu, wspaniałe wieści :multi::multi::multi: No to trzymam kciuki za przypadnięcie sobie p.Magdy i Froda do gustu ;) Quote
terra Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Trzymam mocno:kciuki:. Oby to był ten najlepszy dla Okruszka-Froda. Quote
Ulka18 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Trzymamy, trzymamy kciuki za Frodziaka :kciuki: Quote
Tosia2 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Ja też trzymam kciuki... Wierzę, że jeśli po rozmowie uznałaś, że to odpowiedni dla malucha dom-to tak właśnie jest.... :loveu: Quote
terra Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Frodo-Okruszek w górę. Czy są jakieś nowe wieści z DT? Quote
Recommended Posts