paros Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Bazyliah napisał(a):A gdzie jest ta buda? Jak niedaleko, to nie ma problemu, ale jak gdzieś dalej, to nie śmiem wysyłać TŻta, bo jak nie wejdzie to :mad: Buda jest przy pomniku Lotników (ul. Żwirki i Wigury) :roll: Quote
anouk92 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 No to jednak jedziemy - jutro o 14-ej będziemy w Kocim Świecie. Może ktoś chce jeszcze jechać? Quote
anouk92 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 No i niestety nie pojechaliśmy - ale w ten weekend może w końcu się uda. Kto jedzie? Quote
Zmysł Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 anouk92 napisał(a):No i niestety nie pojechaliśmy - ale w ten weekend może w końcu się uda. Kto jedzie? Ja, chyba, że coś wypadnie. Quote
Bazyliah Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Ja niestety nie dam rady :shake: Ale jak pojedziecie, to proszę wyczochrać ode mnie psy i koci :razz: Quote
elainfo Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Kasia potrzebuje tez jakiejs zotej raczki,ktora podwyższy jej ogrodzenie z 2m na 3m.... bo co poniektórzy podopieczni daja hooopa przez 2 m. ogrodzenie jak gdyby nigdy nic..i wypuszczaja sie na spacerek samopas. jeski ktos ma jakis pomysł.. to pilnie potzrebna pomoc w tej kwestii;-)) mozna to zrobic z blachy falistej np....zreszta ja sie nie znam.. ale wiem ,ze to pilna sprawa.. Quote
przyjaciel_koni Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Wydaje mi się, że KWL podwyższał swoje ogrodzenie jakimiś panelami. Jednak, czy blacha, czy panele, to koszt chyba spory... Trzeba by uzbierać nieco pieniędzy na ten cel.... Może uda się taka konkretna zbiórka..... Co o tym myślicie ? Jednak w tej chwili najważniejsza jest karma dla zwierząt !!!!! To pilne !!!! Prosimy Dogo o pomoc !!!! Wpłaty na konto Azylu można odliczać jako darowiznę !!!! Quote
anouk92 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='przyjaciel_koni']Wydaje mi się, że KWL podwyższał swoje ogrodzenie jakimiś panelami. Jednak, czy blacha, czy panele, to koszt chyba spory... Trzeba by uzbierać nieco pieniędzy na ten cel.... Może uda się taka konkretna zbiórka..... Co o tym myślicie ? Jednak w tej chwili najważniejsza jest karma dla zwierząt !!!!! To pilne !!!! Prosimy Dogo o pomoc !!!! Wpłaty na konto Azylu można odliczać jako darowiznę !!!! Kasia mówiła że już znalazła kogoś kto jej podwyższy ogrodzenie, materiały na no chyba też ma. Najważniejsze są budy - kilka jest w bardzo złym stanie i trzebaby było załatwić 2-3 budy przed zimą. Quote
anouk92 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 W ten weekend ja nie dam rady jechać ale już zbieram osoby chętne na przyszły weekend. Quote
przyjaciel_koni Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='anouk92']Kasia mówiła że już znalazła kogoś kto jej podwyższy ogrodzenie, materiały na no chyba też ma. Najważniejsze są budy - kilka jest w bardzo złym stanie i trzebaby było załatwić 2-3 budy przed zimą. To może pilna zbiórka kasy na budy ?????? No i wciąż prośba o karmę lub pomoc finansową na ten cel !!!!!! Quote
anouk92 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='przyjaciel_koni']To może pilna zbiórka kasy na budy ?????? [/quote] Wczoraj do Kasi pojechała jedna buda, a następna czeka na transport. Mamy też pana który obiecał nam zrobić jedną ale na razie nie ma czasu - ale będziemy mu marudzić żeby zrobił ją jak najszybciej. Quote
przyjaciel_koni Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Troszkę przykro mi to pisać.... "Koci Świat" nie dostał żadnego wsparcia na karmę ani karmy od Dogo..... Wszystkie zwierzęta mają brzuszki......Szkoda, że te z "Kociego Świata" niezbyt pełne.... Otrzymałam również informację, że z konieczności musiało już natychmiast zostać poprawione ogrodzenie.... Niestety koszt to ok. 500zł. Prosimy - pomóżcie choć trochę !!!!!!!! Wpłaty na konto Fundacji można odliczać jako darowiznę !!! Anouk - wiem o tej budzie.... A ta druga gdzie jest ? I jak jest duża ? Czy załatwiacie transport ? Parosku - dodaj w tytule, że proszą o jedzenie..... Quote
paros Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='przyjaciel_koni']Troszkę przykro mi to pisać.... "Koci Świat" nie dostał żadnego wsparcia na karmę ani karmy od Dogo..... Wszystkie zwierzęta mają brzuszki......Szkoda, że te z "Kociego Świata" niezbyt pełne.... Otrzymałam również informację, że z konieczności musiało już natychmiast zostać poprawione ogrodzenie.... Niestety koszt to ok. 500zł. Prosimy - pomóżcie choć trochę !!!!!!!! Wpłaty na konto Fundacji można odliczać jako darowiznę !!!............. Koci Świat jest zachwycony budą, że taka duża i ..... :multi::multi: Podwyższenie ogrodzenia było konieczne i dla Kociego Świata to duuuuuuży wydatek :shake: Jeszcze kilka kociaków wymaga leczenia, a wizyty u weta to też dodatkowy wydatek :-(:-( [SIZE="4"]Prosimy o pomoc dla futrzaków z Kociego Świata :modla::modla::modla::modla: Wpłaty można dokonać na konto Fundacji Azylu "Koci Świat" Fundacja Azylu "Koci Świat" 04-886 Warszawa, ul. Garncarska 37a konto nr 92 1060 0076 0000 3200 0095 6342 (podaj swój nick) Quote
anouk92 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='przyjaciel_koni']Anouk - wiem o tej budzie.... A ta druga gdzie jest ? I jak jest duża ? Czy załatwiacie transport ? Druga buda jest w Magdalece - ma do mnie przyjechać w tygodniu. Jeśli nie wejdzie do samochodu mojego TZ to będzie trzeba szukać większego transportu. Quote
anouk92 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Napisałam tutaj o karmie - niech ktoś jeszcze tam napisze. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7505181#post7505181 A po za tym w tym miesiącu walczymy o głosy na Koci Świat na Krakvecie. Quote
Zmysł Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='anouk92']Napisałam tutaj o karmie - niech ktoś jeszcze tam napisze. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7505181#post7505181 A po za tym w tym miesiącu walczymy o głosy na Koci Świat na Krakvecie. Jest już wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7605521#post7605521 Quote
Bazyliah Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 anouk92 napisał(a):Druga buda jest w Magdalece - ma do mnie przyjechać w tygodniu. Jeśli nie wejdzie do samochodu mojego TZ to będzie trzeba szukać większego transportu. Anouk92 - jak nie wejdzie, to dzwoń - TŻ drogę już zna. Większa od tamtej chyba nie będzie ;) Quote
Zmysł Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Czy w Kocim Świecie potrzeba dywanów, materacy? Ktoś oferuje dużą ilość Quote
Zmysł Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Założyłem wątek na forum beagle: http://e-beagle.pl/forum/viewtopic.php?t=3606&highlight= Quote
Zmysł Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Zmysł napisał(a):Czy w Kocim Świecie potrzeba dywanów, materacy? Ktoś oferuje dużą ilość Ponawiam pytanie - czy ktoś się orientuje? Quote
paros Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Zmysł napisał(a):Czy w Kocim Świecie potrzeba dywanów, materacy? Ktoś oferuje dużą ilość A jakie materace?? :roll: Przekazałam informację do Kociego Świata i niedługo pojawi się tutaj z odpowiedzią :lol: Quote
koci-świat Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Chcemy jak najbardziej! Jakie materace? I jaka to jest ilość? Dacie radę mi przywieźć? Quote
Zmysł Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 koci-świat napisał(a):Chcemy jak najbardziej! Jakie materace? I jaka to jest ilość? Dacie radę mi przywieźć? Spróbuję. A czy to mleczko jeszcze jest aktualne? Quote
Recommended Posts