Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znalazłam taki transporter:
http://www.allegro.pl/item255603470_ferplast_transporter_samochodowy_atlas_car_80.html
Pytanie jak duzy pies tu wejdzie i czy w ogóle wejdzie?

A może wystarczy klatka np.:
http://www.allegro.pl/item251740177_savic_dog_residence_4_od_zwierzoland.html

Albo taka:
http://www.allegro.pl/item254614937_klatka_dla_psa_dog_4_przesylka_24_h_wysylka_ozl.html

Trzeba namyślać się szybko, bo czasu na ewentualną dostawę może zabraknąć :shake:.

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Transporter, który załatwiłam jest na psa średniego, nie na dobermankę.
Jeszcze dzwonię, ale ten mogę wziąć na któregoś psa z Łodzi, jak chcecie i macie średniaka. Cholerka, takich dużych rzadko kto ma.

Posted

Jakieś średnie psy też chyba są.
Ja poproszę o zarezerwowanie jakiegos niedużego (z tendencją na małego) psiaka, który będzie jechał u mnie przed siedzeniem pasażera z przodu. Dobermana tam żadną siłą nie wsadzę :shake:.

Posted

Jeszcze raz prosze o potwierdzenie kto jak jedzie(tzn w którym samochodzie). Czas leci i dobrze, żeby dziewczyny mogły sobie zaplanować sobotę.

U mnie podobno jedzie ewatonieja. Potrzebuję więc jeszcze jedną osobę. Deklarowała sie dzodzo i modliszka. Która z was może na 100%???

Wczoraj zakupiłam jeden nylonowy koganiec na dobka.

Zasadzkas-jeśli jesteś zdecydowana na zakup to może napisz w mailu do sprzedającego jaka jest sytuacja i niech poradzi jak najlepiej przeprowadzić transakcję, aby towar doszedł do piątku.

Posted

Hehe,Natalia,dzięki :-)
Skoro maja byc 4 transportery to nam zostają 3 psy do trzymania wiec 3 osoby potrzebujemy : ja,Hania i bedzie z nami podobno jechac dziewczyna z kotem,wiec to bedzie 3 osoba do trzymania (musze to potwierdzic).
Aha i jak sie uda wyrobic paszport to pojedzie z nami jeszcze 2 miesieczny szczeniak,wiec 12 pies....

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Aha i jak sie uda wyrobic paszport to pojedzie z nami jeszcze 2 miesieczny szczeniak,wiec 12 pies....

Hehehehe,
Dużo nas, dużo nas... i bardzo dobrze :evil_lol:.
Wykorzystać trzeba ten transport maksymalnie jeśli tylko jest taka możliwość.
Paszporty chyba wyrabia sie szybko?

Posted

Reno2001 napisał(a):
Hehehehe,
Dużo nas, dużo nas... i bardzo dobrze :evil_lol:.
Wykorzystać trzeba ten transport maksymalnie jeśli tylko jest taka możliwość.
Paszporty chyba wyrabia sie szybko?

Ja sam paszport atenie wyrobiłam w 10 minut, ale ona była już zaczipowana i zaszczepiona. Powodzenia, niezła się Wam robi z tego "arka Noego". /7 psów+szczeniak+kot? - ło matko/:lol:

Posted

jeśli juz tak dograne wszytko na ta chwilę to ja ustawiam sie na sobotę na wyjazd do pomocy Reno tak jak deklarowałam-mam do zabrania kilka rzeczy od niemców dla Nadziei Dobermana więc będzie mi to nawet na rękę jechać.

Posted

dzodzo napisał(a):
jeśli juz tak dograne wszytko na ta chwilę to ja ustawiam sie na sobotę na wyjazd do pomocy Reno tak jak deklarowałam-mam do zabrania kilka rzeczy od niemców dla Nadziei Dobermana więc będzie mi to nawet na rękę jechać.

dzodzo kofana, to będzie okazja się zobaczyć i poznać! Ja będę z dobkiem Atenką i owczarkiem Meluchą/ta nie oddania/ przyjedziemy białym golfikiem. :lol:

Posted

Dziewczyny, czy już wiecie konkretnie ile macie transporterów i klatek dla wszystkich psów? Pytam, bo jeśli nic innego się nie znajdzie to w ostateczności dam klatkę mojego Lesia, jakoś poradzę sobie z nim przez dobę bez klatki,mam nadzieję,że Szkielecio nic mu nie zrobi...Problem jest jedynie w tym,że klatka pożyczona i musi wrócić nienaruszona,żeby właściciel nie miał do mnie pretensji. Jest wielka, wejdzie do niej największy dobek.

Posted

dzodzo napisał(a):

Czyli ustalone-ze mną jedzie ewatonieja i dzodzo :loveu:

Posted

Mam pytanie o miejsce i czas zbiórki w Pabianicach, bo muszę ustalić, czy jedziemy z dobcią do Lodzi czy właśnie do Pabianic. Dzięki.
Aha, co z tą klatką od Ewusek, nie potrzebujecie? Bo nie widzę odzewu.

Posted

Spotkanie w Pabianicach jest o 6.00 rano.
Natomiast jesli wolałabys podjechac do Łodzi to spotykamy sie o 5 rano na dąbrowie,na pw moge podac dokładny adres. Musimy jeszcze zgarnąc psiaki,dlatego tak wczesnie.

Posted

WSZYSTKIM DZIEKUJĘ SERDECZNIE za pomoc i zorganizowanie tego! Bez was nic by nie wypaliło i mam nadzieję, że wszystko jest dograne i wszystkie pieski dojadą!
:Rose: