Reno2001 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Znalazłam taki transporter: http://www.allegro.pl/item255603470_ferplast_transporter_samochodowy_atlas_car_80.html Pytanie jak duzy pies tu wejdzie i czy w ogóle wejdzie? A może wystarczy klatka np.: http://www.allegro.pl/item251740177_savic_dog_residence_4_od_zwierzoland.html Albo taka: http://www.allegro.pl/item254614937_klatka_dla_psa_dog_4_przesylka_24_h_wysylka_ozl.html Trzeba namyślać się szybko, bo czasu na ewentualną dostawę może zabraknąć :shake:. Quote
zasadzkas Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Transporter, który załatwiłam jest na psa średniego, nie na dobermankę. Jeszcze dzwonię, ale ten mogę wziąć na któregoś psa z Łodzi, jak chcecie i macie średniaka. Cholerka, takich dużych rzadko kto ma. Quote
Reno2001 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Jakieś średnie psy też chyba są. Ja poproszę o zarezerwowanie jakiegos niedużego (z tendencją na małego) psiaka, który będzie jechał u mnie przed siedzeniem pasażera z przodu. Dobermana tam żadną siłą nie wsadzę :shake:. Quote
Poker Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 podziwiam Was dziewczyny :crazyeye: :loveu: Quote
graszka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 jak juz sobie to wszystko poskładacie do kupy to się spotkamy w Gorzowie ;-) do zobaczenia Quote
Niewiasta_21 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Średnich psów jest mało,Lotus,Mabyn i ten kundelek. Reszta to dobermany,a tu chodzi przedewszystkim o dobki,bo z tamtymi do sobie poradzimy,wiec potrzebne sa duze transportery. Quote
zasadzkas Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Kontaktuję się w sprawie kupienia tego transportera na allegro. Nie wiem tylko, czy zdąży dojść. Quote
Reno2001 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Jeszcze raz prosze o potwierdzenie kto jak jedzie(tzn w którym samochodzie). Czas leci i dobrze, żeby dziewczyny mogły sobie zaplanować sobotę. U mnie podobno jedzie ewatonieja. Potrzebuję więc jeszcze jedną osobę. Deklarowała sie dzodzo i modliszka. Która z was może na 100%??? Wczoraj zakupiłam jeden nylonowy koganiec na dobka. Zasadzkas-jeśli jesteś zdecydowana na zakup to może napisz w mailu do sprzedającego jaka jest sytuacja i niech poradzi jak najlepiej przeprowadzić transakcję, aby towar doszedł do piątku. Quote
ewatonieja Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 nie podobno tylko na pewno :cool3: ja sobie nie wyobrazam latac po busie za 7 psami ,wole w autku za 4 :evil_lol: Quote
Niewiasta_21 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Hehe,Natalia,dzięki :-) Skoro maja byc 4 transportery to nam zostają 3 psy do trzymania wiec 3 osoby potrzebujemy : ja,Hania i bedzie z nami podobno jechac dziewczyna z kotem,wiec to bedzie 3 osoba do trzymania (musze to potwierdzic). Aha i jak sie uda wyrobic paszport to pojedzie z nami jeszcze 2 miesieczny szczeniak,wiec 12 pies.... Quote
Reno2001 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Niewiasta_21 napisał(a):Aha i jak sie uda wyrobic paszport to pojedzie z nami jeszcze 2 miesieczny szczeniak,wiec 12 pies.... Hehehehe, Dużo nas, dużo nas... i bardzo dobrze :evil_lol:. Wykorzystać trzeba ten transport maksymalnie jeśli tylko jest taka możliwość. Paszporty chyba wyrabia sie szybko? Quote
zasadzkas Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Mam transporter, taki: http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=1055&action=prod Tu Ewusek proponuje pożyczenie klatki, choć komu innemu, pytajcie: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=17010&page=932 Jak mi go dowiezie na dworzec pkp, to zabiorę. Planuję dowieść sunię, ale nie jechać. Jeszcze nie wiem, gdzie dowieźć, czy do Łodzi, czy do Pabianic. Muszę skrystalizować transport. Quote
graszka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Reno2001 napisał(a):Hehehehe, Dużo nas, dużo nas... i bardzo dobrze :evil_lol:. Wykorzystać trzeba ten transport maksymalnie jeśli tylko jest taka możliwość. Paszporty chyba wyrabia sie szybko? Ja sam paszport atenie wyrobiłam w 10 minut, ale ona była już zaczipowana i zaszczepiona. Powodzenia, niezła się Wam robi z tego "arka Noego". /7 psów+szczeniak+kot? - ło matko/:lol: Quote
dzodzo Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 jeśli juz tak dograne wszytko na ta chwilę to ja ustawiam sie na sobotę na wyjazd do pomocy Reno tak jak deklarowałam-mam do zabrania kilka rzeczy od niemców dla Nadziei Dobermana więc będzie mi to nawet na rękę jechać. Quote
graszka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 dzodzo napisał(a):jeśli juz tak dograne wszytko na ta chwilę to ja ustawiam sie na sobotę na wyjazd do pomocy Reno tak jak deklarowałam-mam do zabrania kilka rzeczy od niemców dla Nadziei Dobermana więc będzie mi to nawet na rękę jechać. dzodzo kofana, to będzie okazja się zobaczyć i poznać! Ja będę z dobkiem Atenką i owczarkiem Meluchą/ta nie oddania/ przyjedziemy białym golfikiem. :lol: Quote
dzodzo Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 no super byłoby się spotkać:loveu:-a będzie tam także i Beata i Olenka, tym chetniej pojadę, chociaz droga łatwa nie będzie Quote
jola od jadzi Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Dziewczyny, czy już wiecie konkretnie ile macie transporterów i klatek dla wszystkich psów? Pytam, bo jeśli nic innego się nie znajdzie to w ostateczności dam klatkę mojego Lesia, jakoś poradzę sobie z nim przez dobę bez klatki,mam nadzieję,że Szkielecio nic mu nie zrobi...Problem jest jedynie w tym,że klatka pożyczona i musi wrócić nienaruszona,żeby właściciel nie miał do mnie pretensji. Jest wielka, wejdzie do niej największy dobek. Quote
Niewiasta_21 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Łącznie Jolu z twoją klatką mamy 4. I mniej nie mozemy miec. Quote
Reno2001 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 dzodzo napisał(a):jeśli juz tak dograne wszytko na ta chwilę to ja ustawiam sie na sobotę na wyjazd do pomocy Reno tak jak deklarowałam-mam do zabrania kilka rzeczy od niemców dla Nadziei Dobermana więc będzie mi to nawet na rękę jechać. Czyli ustalone-ze mną jedzie ewatonieja i dzodzo :loveu: Quote
zasadzkas Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Mam pytanie o miejsce i czas zbiórki w Pabianicach, bo muszę ustalić, czy jedziemy z dobcią do Lodzi czy właśnie do Pabianic. Dzięki. Aha, co z tą klatką od Ewusek, nie potrzebujecie? Bo nie widzę odzewu. Quote
Niewiasta_21 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Spotkanie w Pabianicach jest o 6.00 rano. Natomiast jesli wolałabys podjechac do Łodzi to spotykamy sie o 5 rano na dąbrowie,na pw moge podac dokładny adres. Musimy jeszcze zgarnąc psiaki,dlatego tak wczesnie. Quote
aisaK Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 WSZYSTKIM DZIEKUJĘ SERDECZNIE za pomoc i zorganizowanie tego! Bez was nic by nie wypaliło i mam nadzieję, że wszystko jest dograne i wszystkie pieski dojadą! :Rose: Quote
hanka456 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Miejscem zbiorki w Pabianicach jest chronisko dla Zwierząt, godz. 6 rano. Quote
modliszka84 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 powiedzcie mi czy jest potrzeba żebym jechała albo przyjeżdżała rano, bo mam już pewne plany więc muszę wiedzieć czy to odkręcać. Quote
hanka456 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Mysle, że damy sobie radę. Ochotników co nie miara. Quote
Recommended Posts