dzodzo Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 łodzki Amaris na pierwszym planie, w dole akcja: krajobraz z dobermanami:razz: malutki Babbit i duży Amadeusz: mały Mabyn-pojechał do niemiec w transpotrterku od nowych niemieckich właścicieli;) maluszek: Quote
Reno2001 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Dzodzo-śliczne zdjęcia :loveu:. Ja cały czas myślę, jak te psiaki dojechały i ile z nich juz grzeje doopki w nowych domkach. Musicie przyznać, że krajobraz z dobermanami imponujący!!!! Quote
dzodzo Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Mabyn w podróży, przytulony do nóg Ewy i grzeczniutki: Babbit i Lotus zgodnie jechały i spały: Babbit w ogóle wszytsko znosił ze stoickim spokojem: jeszcze Amaris: Quote
Madzik77 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 jestescie wielkie JESTESCIE WIELKIE!!! Quote
modliszka84 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 ale zdjęcia rewelacyjne! :loveu::multi: ciekawe jak tam się psiaki sprawują w nowych domach :cool3: Quote
zasadzkas Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Bardzo Wam dziękuję zw pomoc w tym transporcie. Mam nadzieję, że dobcia nie ma przerzutów i czekam na wieści z Niemiec. P.S. Kto przechowuje "mój" transporter? Quote
Niewiasta_21 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 P.S. Kto przechowuje "mój" transporter? Hania,ona mieszka tam gdzie musiałyscie dowieśc sunie. Quote
Kar0la Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Wow, ależ akcja.:klacz::klacz::klacz::klacz: Quote
aisaK Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Więc chciałam wam SERDECZNIE PODZIEKOWAĆ!!! za wspaniałą akcję, za transport, za przygotowanie wszystkiego, dopięcie na oststni guzik!!! jesteście wspaniałe. Org. Niemiecka jest pełna podziwu jak to wypracowałyście, że z naszej strony było wszystko tak wspaniale zorganizowane. DZIEKUJE!!! A teraz wieści: wszystkie pieski są już na miejscu. był to ogromny stres dla nich (co tu kryć). Ale teraz wszystkie odpoczywają, najedzone, wysypiają stres i drogę. Quote
dzodzo Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 dostalismy zdjęcia od niemieckiej strony: rozrabiaka z Pabianic: Borysek i Svenja(Kora): Trójłapek: Mabynek: Amaris: Quote
Niewiasta_21 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Duzo jest juz foteczek wiec ja wstawie tylko te zrobione w busie. Zgadnijcie kto to moze byc taki? :diabloti: " class="ipsImage" alt=""> To dobcia Mara spała ze mna pod kocykiem i grzałysmy sie nawzajem.:loveu: " class="ipsImage" alt=""> A to Hania z chudym dobkiem Baki,którego non stop trzeba było miziac :loveu: " class="ipsImage" alt=""> Quote
dzodzo Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ta fotka z kocykiem jest boska:) uszko Mary:loveu: Quote
hanka456 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Jestem bardzo szczęsliwa, że wszystko tak wspaniale wypadło. Czekamy na wieści z Niemiec jak dalej potoczyły się losy naszych bylych podopiecznych. Pan kierowca busa, choc to była jego pierwsza wyprawa, ma swojego faworyta wyprawy, pyta ciagle o Trolapka, co znim? Co dalej będzie? Tak samo jego poprzedni opiekunowie. Gdyby mozna bylo prosic o krótkie informacje na temat Trójłapka. A Babit? Quote
Niewiasta_21 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 A Mara i Baki? My chcemy wiesci!!!! Musimy byc cierpliwi... Quote
Szyszka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ja też czekam z niecierpliowścią :cool3: Quote
aisaK Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Czekajcie, prosze was.. teraz pojechała ogromna ilość psów i kilka osób w Niemczech musi to wszystko "przepracować". Piszą narazie, że wszystkie czują się dobrze, że sunia z guzem nie była operowana, bo musi troszkę dojśc do siebie, operacja w przyszłą srode. Reszta wiesci-jak tylko coś dostane.Kasia I powoli dostaje zdjecia, przesyłam je do Hani i Asi, bo nie moge wstawic. Quote
hanka456 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Dziękuję Kasiu. To, że czują się dobrze to już jest dobra wiadomośc. Quote
aisaK Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Dostałam wieści od domku Mabyna: Mabyn już się przyzwyczaił, bardzo szybko...Zakochał się w panu, który tam mieszka i chodzi za nim krok w krok. Jak zostaje sam z pania, to jest płacz. Zdjecia będę miała w weekend. Quote
hanka456 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 To wspaniale. Przekażę informacje do domku tymczasowego, w którym Mabyn byl w Polsce. Pani o niego pytała, bo pokochała tego psa. Zresztą trudno go nie kochac, on po prostu słodki jest. Quote
Niewiasta_21 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Zdięcia starszego szczeniaka w nowym domku: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Niewiasta_21 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Oraz mlodego szczeniaka w nowym domku: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
modliszka84 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 hurra! Jest mój szczylek płaczący za domem! wreszcie się doczekał :) i to na jaki domek! :loveu: Dziekuje za zdjęcia!:lol: Quote
_Tosia_ Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 tak się cieszę, ze Trojłapkowi się udało!!! moze będą jeszcze jakies jego fotki?... Quote
Recommended Posts