Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

łodzki Amaris na pierwszym planie, w dole akcja:

krajobraz z dobermanami:razz:

malutki Babbit i duży Amadeusz:

mały Mabyn-pojechał do niemiec w transpotrterku od nowych niemieckich właścicieli;)

maluszek:

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzodzo-śliczne zdjęcia :loveu:.
Ja cały czas myślę, jak te psiaki dojechały i ile z nich juz grzeje doopki w nowych domkach.
Musicie przyznać, że krajobraz z dobermanami imponujący!!!!

Posted

Mabyn w podróży, przytulony do nóg Ewy i grzeczniutki:

Babbit i Lotus zgodnie jechały i spały:

Babbit w ogóle wszytsko znosił ze stoickim spokojem:

jeszcze Amaris:

Posted

Więc chciałam wam SERDECZNIE PODZIEKOWAĆ!!! za wspaniałą akcję, za transport, za przygotowanie wszystkiego, dopięcie na oststni guzik!!! jesteście wspaniałe. Org. Niemiecka jest pełna podziwu jak to wypracowałyście, że z naszej strony było wszystko tak wspaniale zorganizowane.
DZIEKUJE!!!
A teraz wieści: wszystkie pieski są już na miejscu. był to ogromny stres dla nich (co tu kryć). Ale teraz wszystkie odpoczywają, najedzone, wysypiają stres i drogę.

Posted

Duzo jest juz foteczek wiec ja wstawie tylko te zrobione w busie.
Zgadnijcie kto to moze byc taki? :diabloti:
" class="ipsImage" alt="">

To dobcia Mara spała ze mna pod kocykiem i grzałysmy sie nawzajem.:loveu:

A to Hania z chudym dobkiem Baki,którego non stop trzeba było miziac :loveu:

Posted

Jestem bardzo szczęsliwa, że wszystko tak wspaniale wypadło.
Czekamy na wieści z Niemiec jak dalej potoczyły się losy naszych bylych podopiecznych.
Pan kierowca busa, choc to była jego pierwsza wyprawa, ma swojego faworyta wyprawy, pyta ciagle o Trolapka, co znim? Co dalej będzie?
Tak samo jego poprzedni opiekunowie. Gdyby mozna bylo prosic o krótkie informacje na temat Trójłapka. A Babit?

Posted

Czekajcie, prosze was..
teraz pojechała ogromna ilość psów i kilka osób w Niemczech musi to wszystko "przepracować".
Piszą narazie, że wszystkie czują się dobrze, że sunia z guzem nie była operowana, bo musi troszkę dojśc do siebie, operacja w przyszłą srode. Reszta wiesci-jak tylko coś dostane.Kasia
I powoli dostaje zdjecia, przesyłam je do Hani i Asi, bo nie moge wstawic.

Posted

Dostałam wieści od domku Mabyna:
Mabyn już się przyzwyczaił, bardzo szybko...Zakochał się w panu, który tam mieszka i chodzi za nim krok w krok. Jak zostaje sam z pania, to jest płacz. Zdjecia będę miała w weekend.

Posted

To wspaniale. Przekażę informacje do domku tymczasowego, w którym Mabyn byl w Polsce. Pani o niego pytała, bo pokochała tego psa. Zresztą trudno go nie kochac, on po prostu słodki jest.