Niewiasta_21 Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 I jeszcze raz Babit: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
dzodzo Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Lotus ma malutkiego towarzysza-:crazyeye: a Babittowi smieje się mordka od ucha do ucha-jeszcze wieści o reszcie psiaków i będzie mozna odetchnąc z ulgą Quote
hanka456 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Zdjęcia są przecudne. Lotus jest w raju. Myslałam o nim bardzo, bo byl wyraxnie zdezorientowany w trakcie przesiadki. Widac, że wszystko ulożyło się wspaniale. Nie wiadomo jak takim ludziom dziekowac. Cokolwiek by sie nie powiedziało to nie wszystkiego co mozna poczuć na widok takich zdjęć. Lotus i Babit górą. Quote
_Tosia_ Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 aisaK napisał(a):Macie nastepnego dobermana? Dajcie go na ogólny wątek NADZIEI DOBERMANA. Dzisiaj doszły do mnie przykre wiadomości: Trójłapek (Gado?) miał dzisiaj robione badania przed kastracją i okazało się, że ma bardzo mocną wadę serca. Nie bedzie miał kastracji i szukany jest domek, który da mu miłość na ostatnie dni, miesiące, lata (tego nie wiadomo). jak bedzie miał dokładniejsze wyniki-dam znać. Poza tym to wspaniały pies! biedulek....:-( najwazniejsze, ze ma dobrą opiekę Quote
aisaK Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Czekam na resztę wieści i zdjęć. Jak tylko otrzymam (ponagliłam ;)) to zaraz wam przeslę. Sunia z guzem (Svenja) bedzie jutro o 8 rano operowana, bo dzisiaj czuła się bardzo źle, nie mogła wstać...Mam nadzieje, że wszystko skończy się dobrze! Trzymajmy kciuki! Quote
zasadzkas Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 O, matko, mam nadzieję, że będzie dobrze z całego serca. Quote
Niewiasta_21 Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Trzymamy kciuki za Svenję. AsiaK jak tylko cos bedziesz wiedziała to daj prosze znac. Quote
aisaK Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Svenja juz po operacji, czuje się dobrze! Wszystko bedzie dobrze-tak twierdzi lekarz, guza juz nie ma, wyniki czy był złosliwy bedą w innym czasie. Ona była sterylizowana, prawda, dobrze powiedziałam? Quote
aisaK Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Pani od Amamdeo tyle co sie przeprowadziła i jeszczenie nie mają netu, musimy czekac cierpliwie. Quote
zasadzkas Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Tak, Asiu, sterylizowana była. Ulżyło mi bardzo, bo groźnie brzmiało z tym, że się źle czuje. No, teraz kciuki, żeby nie był złośliwy i już ;) Quote
hanka456 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Jeszcze myslę o Bakim. On tak bardzo sie tulił do mnie gdy jechalismy busem. Czy coś wiadomo? Quote
Niewiasta_21 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Borys: Państwo pisza: Borys jest przekochany i tylko jak coś zrozumie, to zaraz to słucha i wykonuje! Ja czasami sądze, że on am bardzo dobre wychowanie: chodzi wspaniale na smyczy, nie odchodzi od nas na krok, nawet jak sie go spuści ze smyczy i zawoła-momentalnie przychodzi! Z moimi psami-wszystko jedno czy duże czy małe, kastrowane czy nie- rozumie się wspaniale, do dnia dzisiejszego nie mieliśmy z nim rzadnego kłopotu. Borys jest bardzo zdrowy, przeszedł wszystkie badania bez problemów. To jest naprawde świetny towarzysz! " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
modliszka84 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Hurra! Dziękuje za fotki Borysa :loveu: Quote
ewatonieja Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 i pomyśleć ,że jakiś debil go wyrzucił jak niepotrzebną rzecz i skazał na koszmar schroniska :angryy: nigdy nie przestanie mnie to denerwować ale takie info zawsze poprawia humor !:multi: Quote
Reno2001 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 A jakie ładnie poobrabiane foteczki. Widać, że Państwo chcą się pokazać z jak najlepszej strony :p. Quote
hanka456 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Tak bardzo się cieszę, to świetnie, cudnie. Jak taki wspaniały pies musiał się męczyć? Quote
dzodzo Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Borysku-twój los najbardziej mi leżał na duszy, kamień z serca-zawsze staruszek był taki smutny w schroniskowej klatce, tak sie tulił do krat i prosił o pieszczoty, dawał łapkę prosząco..a teraz jest szczęsliwy i ma kochanych ludzi:loveu: Quote
Madzik77 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 dziekujemy za BORYSA DZODZO..........mas zmisto pabianice wpisane?? cos sie zmieniło czy ja gapa i nie widziałam wczesniej?? Quote
aisaK Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Baki będzie w przyszły wtorek już w swoim nowym domku,jak będe miała fotki, przeslę. Jedna doszła informacja do mnie: Borys ślepnie, ale do końca swoich dni bedzie sobie mieszkał u ludzi, którzy go kochają...Dla nich to nie wada!Ten pies jest wspaniały! Quote
modliszka84 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 aisaK napisał(a): Jedna doszła informacja do mnie: Borys ślepnie, ale do końca swoich dni bedzie sobie mieszkał u ludzi, którzy go kochają...Dla nich to nie wada!Ten pies jest wspaniały! Biedactwo... :( Moze ta operacja mu zaszkodziła? Bo on był przed wyjazdem operowany, miał coś z tymi oczami juz od dawna. Strasznie mu one ropiały, bo chyba powieki mu się wywijały jakoś i podrażniało to oko. Zostało mu to naprawione, ale może efektem ubocznym jest pogorszenie wzroku... A moze cała ta przypadłość to spowodowała... Właściwie ta choroba oczu była powodem, dla którego został oddany do schroniska. Całe szczęście że ma domek... :lol: PS. Ciekawi mnie jeszcze jak sie Amadeo sprawuje. Czy sie zaaklimatyzował w nowym miejscu.... ? Bo on taki straszak był, wszystkiego sie bał... Quote
Niewiasta_21 Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Amaris: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
dzodzo Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Madzik77 napisał(a):dziekujemy za BORYSA DZODZO..........mas zmisto pabianice wpisane?? cos sie zmieniło czy ja gapa i nie widziałam wczesniej?? tak, te oczka miał takie zaropiałe...bidulek tak, Pabianice;) Quote
Recommended Posts