Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia są przecudne. Lotus jest w raju. Myslałam o nim bardzo, bo byl wyraxnie zdezorientowany w trakcie przesiadki. Widac, że wszystko ulożyło się wspaniale. Nie wiadomo jak takim ludziom dziekowac. Cokolwiek by sie nie powiedziało to nie wszystkiego co mozna poczuć na widok takich zdjęć.

Lotus i Babit górą.

Posted

aisaK napisał(a):
Macie nastepnego dobermana? Dajcie go na ogólny wątek NADZIEI DOBERMANA.

Dzisiaj doszły do mnie przykre wiadomości: Trójłapek (Gado?) miał dzisiaj robione badania przed kastracją i okazało się, że ma bardzo mocną wadę serca. Nie bedzie miał kastracji i szukany jest domek, który da mu miłość na ostatnie dni, miesiące, lata (tego nie wiadomo). jak bedzie miał dokładniejsze wyniki-dam znać.
Poza tym to wspaniały pies!

biedulek....:-( najwazniejsze, ze ma dobrą opiekę

Posted

Czekam na resztę wieści i zdjęć. Jak tylko otrzymam (ponagliłam ;)) to zaraz wam przeslę.
Sunia z guzem (Svenja) bedzie jutro o 8 rano operowana, bo dzisiaj czuła się bardzo źle, nie mogła wstać...Mam nadzieje, że wszystko skończy się dobrze! Trzymajmy kciuki!

Posted

Svenja juz po operacji, czuje się dobrze! Wszystko bedzie dobrze-tak twierdzi lekarz, guza juz nie ma, wyniki czy był złosliwy bedą w innym czasie.

Ona była sterylizowana, prawda, dobrze powiedziałam?

Posted

Borys:
Państwo pisza:
Borys jest przekochany i tylko jak coś zrozumie, to zaraz to słucha i wykonuje!
Ja czasami sądze, że on am bardzo dobre wychowanie: chodzi wspaniale na smyczy, nie odchodzi od nas na krok, nawet jak sie go spuści ze smyczy i zawoła-momentalnie przychodzi!
Z moimi psami-wszystko jedno czy duże czy małe, kastrowane czy nie- rozumie się wspaniale, do dnia dzisiejszego nie mieliśmy z nim rzadnego kłopotu.
Borys jest bardzo zdrowy, przeszedł wszystkie badania bez problemów.
To jest naprawde świetny towarzysz!

" class="ipsImage" alt="">
" class="ipsImage" alt="">

Posted

Borysku-twój los najbardziej mi leżał na duszy, kamień z serca-zawsze staruszek był taki smutny w schroniskowej klatce, tak sie tulił do krat i prosił o pieszczoty, dawał łapkę prosząco..a teraz jest szczęsliwy i ma kochanych ludzi:loveu:

Posted

Baki będzie w przyszły wtorek już w swoim nowym domku,jak będe miała fotki, przeslę.

Jedna doszła informacja do mnie:
Borys ślepnie, ale do końca swoich dni bedzie sobie mieszkał u ludzi, którzy go kochają...Dla nich to nie wada!Ten pies jest wspaniały!

Posted

aisaK napisał(a):

Jedna doszła informacja do mnie:
Borys ślepnie, ale do końca swoich dni bedzie sobie mieszkał u ludzi, którzy go kochają...Dla nich to nie wada!Ten pies jest wspaniały!

Biedactwo... :(
Moze ta operacja mu zaszkodziła? Bo on był przed wyjazdem operowany, miał coś z tymi oczami juz od dawna. Strasznie mu one ropiały, bo chyba powieki mu się wywijały jakoś i podrażniało to oko. Zostało mu to naprawione, ale może efektem ubocznym jest pogorszenie wzroku... A moze cała ta przypadłość to spowodowała...
Właściwie ta choroba oczu była powodem, dla którego został oddany do schroniska.
Całe szczęście że ma domek... :lol:

PS. Ciekawi mnie jeszcze jak sie Amadeo sprawuje. Czy sie zaaklimatyzował w nowym miejscu.... ? Bo on taki straszak był, wszystkiego sie bał...

Posted

Madzik77 napisał(a):
dziekujemy za BORYSA

DZODZO..........mas zmisto pabianice wpisane?? cos sie zmieniło czy ja gapa i nie widziałam wczesniej??

tak, te oczka miał takie zaropiałe...bidulek
tak, Pabianice;)