hanka456 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Wstepnie dałam znać w schronisku w Pabianicach o tym, ze wcześnie musimy wyruszyć, ale w poniedziałek jeszcze uzgodnię szczegóły. Wiem, że musi się udać. I wszystko dobrze pójdzie. Zapytam również kierowcę Busa ile osób może pojechać busem. Quote
hanka456 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Uważam , ze musimy wyjechać z Pabianic około 6 rano a, i tak będzie poślizg jak myslę. Kierowca Busa jadąc do Pabianic przejeżdża kolo mojego domu, zabiera mnie i Babita, psiak ze Skierniewic może również tutaj wsiąść i Niewiasta razem jedziemy po Mabyna do Sródmieścia i potem prosto do schroniska w Pabianicach. Z opiekunami dobka trółapka domówię się, czy wygodniej będzie pod moim blokiem czy do schroniska w Pabianicach żeby go dowieźli. A Ewa moze mogłaby podjechac do Pabianic prosto. Czasami się nie właczam na dogomanię, bo coś mi szwankuje w kompie, chyba jakiś wirus. Quote
Niewiasta_21 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Ok,w takim razie dobrze. Ewa jedzie prosto do Pabianic,a my zgarniamy mabyna i babita. Psiak ze Skierniewic i psiak trójlapek z Kosodrzewiny maja wybor,albo podjechac na dabrowe,albo do pabianic. Quote
ewatonieja Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 CY JA JUZ PISAłAM ZE JESTEM WOLNA ZARóWNO 19 JAK I 20? :cool3: Quote
Niewiasta_21 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Pisałas :-) I juz dobrze wiesz ze jestes zatrudniona i 19 i 20. Quote
ewatonieja Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 no to sie ciesze bo lubie takie akcje :cool3: Quote
Reno2001 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 dzodzo napisał(a):Reno-van jest na gaz czy na benzynę? Auto jest na ON ;). Akcja widać sie rozkręca...:cool3: Poustalajcie więc Cioteczki drogie kto jak jedzie. Ja potrzebuje dwie dusze do samochodu :eviltong:. Ja jestem jako trzecia do trzymania psa. Prowadzi mój TZ. Auto juz mam zaklepane :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
zasadzkas Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 hanka456 napisał(a):Uważam , ze musimy wyjechać z Pabianic około 6 rano a, i tak będzie poślizg jak myslę. Kierowca Busa jadąc do Pabianic przejeżdża kolo mojego domu, zabiera mnie i Babita, psiak ze Skierniewic może również tutaj wsiąść i Niewiasta razem jedziemy po Mabyna do Sródmieścia i potem prosto do schroniska w Pabianicach. Z opiekunami dobka trółapka domówię się, czy wygodniej będzie pod moim blokiem czy do schroniska w Pabianicach żeby go dowieźli. A Ewa moze mogłaby podjechac do Pabianic prosto. Hania, a gdzie mieszkasz? I czy jest tam dojazd PKP, czy tylko auto? Quote
modliszka84 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Jeśli będę potrzebna do wyjazdu to dajcie mi proszę znać trochę wcześniej, ok ? Quote
Niewiasta_21 Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Zeby sie dogadac ile ludzi potrzeba to musimy wiedziec ile bedzie transporterów. Narazie jest jeden transporter z pabianic....czy bedzie jeszcze jakis? Quote
modliszka84 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 apropo transporterów... czy zna ktos może jakiś hodowców z Łodzi? Oni na pewno mają przerózne transportery, może by ktoś pożyczył... Ja pisałam tylko do Sylwii (ruda76), ale niestety ma 2 transportery oba w użyciu... Quote
Niewiasta_21 Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Kiepsko to wszystko wygląda. Jedzie 11 psów. 4 bierze Ewa do samochodu. W busie zostaje 7 psów! A maja byc tylko dwa transportery. Jeden z pabianic i jeden ze skierniewic. To zostaje 5 psów....a przeciez tyle ludzi nie pomiesci sie do busa,w dodatku niemamy kagańców!!! Pomózcie,bo sie okaze ze nie damy rady pojechac,albo ze dojdzie do tragedii miedzy psami!!! :-( Quote
Niewiasta_21 Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Ufff,kamien z serca mi spadł,bo okazało sie ze mamy 4 trasnportery + moze jeden ze skierniewic (tak?). Osiwieje przez te transporty :-) Wiec te 3 psiaki mysle ze damy rade trzymac,no chyba ze ktos chce sie równiez przejechac. Quote
modliszka84 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 mam w domu jeszcze jeden kaganiec na dużego psa (ale nie wiem czy bedzie pasował na dobermana). w razie czego podrzucę. Quote
modliszka84 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 mam w domu jeszcze jeden kaganiec na dużego psa (ale nie wiem czy bedzie pasował na dobermana). w razie czego podrzucę. Quote
mtf zalesie Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 kobiety pozyczcie jeszcze chociaz 2 transportery z TOZ ,sklepu ,deklaruje 100 zl bo nie ma co ryzykowac .moze zakupic na allegro uzywany Quote
zasadzkas Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Jutro potwierdzę transporter. Mogę też zakupić jakiś kaganiec dla psa na nową drogę (tylko rozmiar powiedzcie). Quote
ewatonieja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 ja mam jeden kaganiec ze schroniska po Aresie on ma długa mordkę, dostałam kase od kolegi z pracy i mysle o tym by ja wydac na materiałowy kaganiec oraz dołożyć swojej kasy na zakup jeszcze 1-2 Quote
Reno2001 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ja dzis podjadę do zoologa i popatrzę na jakiś mocne smycze ;). Quote
Niewiasta_21 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Smycze i obroze juz zakupiłysmy :-) Quote
modliszka84 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 tak sobie jeszcze pomyślałam, że moze Straz dla Zwierząt ma jakieś klatki i mogłaby pozyczyć? Quote
dzodzo Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 raczej wątpie,wiozłam od nich kota w transpotrterku malutkim ledwie trzymającym sie kupy i narzekali ze nie maja transporterow i chca zakupic-ale warto spytac Quote
dzodzo Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Reno2001 napisał(a):Auto jest na ON ;). Akcja widać sie rozkręca...:cool3: Poustalajcie więc Cioteczki drogie kto jak jedzie. Ja potrzebuje dwie dusze do samochodu :eviltong:. Ja jestem jako trzecia do trzymania psa. Prowadzi mój TZ. Auto juz mam zaklepane :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. jesli na ON to jeslibym także jechała mogę dorzucic się do paliwa z mojej służbowej karty paliwowej:cool3: Quote
Reno2001 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 dzodzo napisał(a):jesli na ON to jeslibym także jechała mogę dorzucic się do paliwa z mojej służbowej karty paliwowej:cool3: No właśnie może zrobić tak listę, kto jedzie i ile osób w ogóle jest potrzebnych. Ja szukam jeszcze po aukcjach i sklepach jakiegos transportera. Kto wie, może kupię, ale nie obiecuję, bo trochę mnie koszt zakupu przeraża :razz:. Quote
Recommended Posts