Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wstepnie dałam znać w schronisku w Pabianicach o tym, ze wcześnie musimy wyruszyć, ale w poniedziałek jeszcze uzgodnię szczegóły.

Wiem, że musi się udać. I wszystko dobrze pójdzie.

Zapytam również kierowcę Busa ile osób może pojechać busem.

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uważam , ze musimy wyjechać z Pabianic około 6 rano a, i tak będzie poślizg jak myslę.
Kierowca Busa jadąc do Pabianic przejeżdża kolo mojego domu, zabiera mnie i Babita, psiak ze Skierniewic może również tutaj wsiąść i Niewiasta razem jedziemy po Mabyna do Sródmieścia i potem prosto do schroniska w Pabianicach. Z opiekunami dobka trółapka domówię się, czy wygodniej będzie pod moim blokiem czy do schroniska w Pabianicach żeby go dowieźli. A Ewa moze mogłaby podjechac do Pabianic prosto.

Czasami się nie właczam na dogomanię, bo coś mi szwankuje w kompie, chyba jakiś wirus.

Posted

dzodzo napisał(a):
Reno-van jest na gaz czy na benzynę?

Auto jest na ON ;).

Akcja widać sie rozkręca...:cool3:
Poustalajcie więc Cioteczki drogie kto jak jedzie. Ja potrzebuje dwie dusze do samochodu :eviltong:. Ja jestem jako trzecia do trzymania psa. Prowadzi mój TZ.

Auto juz mam zaklepane :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

Posted

hanka456 napisał(a):
Uważam , ze musimy wyjechać z Pabianic około 6 rano a, i tak będzie poślizg jak myslę.
Kierowca Busa jadąc do Pabianic przejeżdża kolo mojego domu, zabiera mnie i Babita, psiak ze Skierniewic może również tutaj wsiąść i Niewiasta razem jedziemy po Mabyna do Sródmieścia i potem prosto do schroniska w Pabianicach. Z opiekunami dobka trółapka domówię się, czy wygodniej będzie pod moim blokiem czy do schroniska w Pabianicach żeby go dowieźli. A Ewa moze mogłaby podjechac do Pabianic prosto.

Hania, a gdzie mieszkasz? I czy jest tam dojazd PKP, czy tylko auto?

Posted

apropo transporterów... czy zna ktos może jakiś hodowców z Łodzi?
Oni na pewno mają przerózne transportery, może by ktoś pożyczył...

Ja pisałam tylko do Sylwii (ruda76), ale niestety ma 2 transportery oba w użyciu...

Posted

Kiepsko to wszystko wygląda. Jedzie 11 psów. 4 bierze Ewa do samochodu. W busie zostaje 7 psów! A maja byc tylko dwa transportery. Jeden z pabianic i jeden ze skierniewic. To zostaje 5 psów....a przeciez tyle ludzi nie pomiesci sie do busa,w dodatku niemamy kagańców!!!
Pomózcie,bo sie okaze ze nie damy rady pojechac,albo ze dojdzie do tragedii miedzy psami!!! :-(

Posted

Ufff,kamien z serca mi spadł,bo okazało sie ze mamy 4 trasnportery + moze jeden ze skierniewic (tak?). Osiwieje przez te transporty :-)
Wiec te 3 psiaki mysle ze damy rade trzymac,no chyba ze ktos chce sie równiez przejechac.

Posted

ja mam jeden kaganiec ze schroniska po Aresie on ma długa mordkę, dostałam kase od kolegi z pracy i mysle o tym by ja wydac na materiałowy kaganiec
oraz dołożyć swojej kasy na zakup jeszcze 1-2

Posted

Reno2001 napisał(a):
Auto jest na ON ;).

Akcja widać sie rozkręca...:cool3:
Poustalajcie więc Cioteczki drogie kto jak jedzie. Ja potrzebuje dwie dusze do samochodu :eviltong:. Ja jestem jako trzecia do trzymania psa. Prowadzi mój TZ.

Auto juz mam zaklepane :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

jesli na ON to jeslibym także jechała mogę dorzucic się do paliwa z mojej służbowej karty paliwowej:cool3:

Posted

dzodzo napisał(a):
jesli na ON to jeslibym także jechała mogę dorzucic się do paliwa z mojej służbowej karty paliwowej:cool3:

No właśnie może zrobić tak listę, kto jedzie i ile osób w ogóle jest potrzebnych.
Ja szukam jeszcze po aukcjach i sklepach jakiegos transportera. Kto wie, może kupię, ale nie obiecuję, bo trochę mnie koszt zakupu przeraża :razz:.