agusiazet Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Zajrzałam na zaproszenie Anett i muszę szczerze napisać podoba mi się ten starszy pan. Zresztą wygląda na staruszka, choć mój własny pies jest starszy, a wygląda lepiej. Co to dają zwierzakowi dobre warunki. W styczniu jestem już spłukana, chyba, że dadzą mi jakąś część trzynastki, to postaram się wspomóc Amika jednorazowo. Jeśli nie to dopiero w lutym. Trzymaj się psi indywidualisto. PS. Poproszę konto na PW, abym nie zapomniała! Jeśli nie wpłacę, przypomnienie mile widziane!!! Quote
ala123 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Dzięki za zaproszenie.Postaram się jak najszybciej wysłać kasę. W związku z tym ,że nie czytałam całego wątku nie jestem pewna, czy pobyt miesięczny w hoteliku Amika(Kuby?) to 300zł ? Quote
anett Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Bardzo, bardzo gorąco dziękuję Wam w imieniu Kubusia:Rose::Rose::loveu::loveu: Alu tak, miesięczny koszt pobytu w DT u Czarodziejki to 300zł; nie mamy pełnych deklaracji na Kubę... nie poszła jeszcze opłata grudniowa za DT - brakuje 130zł Fundacja Nero miała przesłać na Kubę 70zł; u mnie na Kubę jest 100zł (50zł Izabela+50zł ja) Jak tylko uzyskam dostęp do pierwszego postu wszelkie rozliczenia będą na bieżąco aktualizowane. Aha, a Amik Amikiem został na dogo; w rzeczywistości się okazało, że to poczciwy Kubuś:cool3::loveu: Quote
ala123 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Opłacę mu miesięczny pobyt w hoteliku ale nie dzisiaj,ponieważ jestem "inwigilowana" nie będę pisać przez kogo (pewnie niektóre zamężne dogomaniaczki wiedzą, co mam na myśli). Wpłacę przy najbliższej, sprzyjającej okazji myślę,że po niedzieli. Quote
Monika z Katowic Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 No to psiaki pojadły :eviltong: Quote
Monika z Katowic Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 "Chlebowa Historyjka" prześmieszna :lol: :lol: :lol: Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 MOja Zara chleba nie je - ale jak rzucam kaczkom w parku to chcleb nagle staje sie niesamowicie ciekawy....heheheh Widac ze psie sobie radzi jak moze, tak sie nauczyl i tak trzyma heheh Wymyziac go prosze za uszami przytojniaka Quote
Emigrantka Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Gdzie jest konto psiska? Jak on w koncu ma na imie? BO ja pomalu na Dogo glupieje...... dzieki.... Acha, znalazlam, KUBUS..... no to prosze wymyziac KUBUSIA ode mnie ui wpisac mnie do deklaracji stalych na marne 10zl miesiecznie (wiecej naprawde juz nei dam rady ale na bochenek chleba chlopakowi chociaz starczy...) wplaty beda od lutego, przez Nikusia dobra dusze..... Prosze o wyslanie danych konta Kubusia na: [email protected] Trzymaj sie Kubus Quote
anett Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Dziewczyny Kochane:loveu::loveu: bardzo Wam dziękuję za pomoc!! Emigrantko to nie jest "marne" 10zł tylko jeden dzień życia Kubusia, kolejny DOBRY bezpieczny dzień!! Konto wysłane ale dogo tak mi dzisiaj muli i mnie wywala, że nie wiem czy wszystko doszło albo czy nie poszło kilka razy:cool3: Jak ja karmię kaczki to nie tylko mój ONek wyjada suchy chleb ale moje 3,5letnie dziecko również:cool3: obrazek dla przechodniów taki sobie:roll: czekam, że ktoś w końcu zaproponuje coś do tego chleba... [quote name='ala123']Opłacę mu miesięczny pobyt w hoteliku ale nie dzisiaj,ponieważ jestem "inwigilowana" nie będę pisać przez kogo (pewnie niektóre zamężne dogomaniaczki wiedzą, co mam na myśli). Wpłacę przy najbliższej, sprzyjającej okazji myślę,że po niedzieli. :evil_lol::evil_lol: hmm ja ostatnio nieostrożnie zostawiłam na biurku listę deklaracji i mój TZ baaardzo się zainteresował:evil_lol: Quote
Monika z Katowic Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Też tak robicie, jak ja? Listy deklaracji mam schowane :) Mąż wie tylko o jednym piesku:) Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ja ma na kompie, meza sie pozbylam jakies 15 lat temu...... a corka tez sie czasem doklada ile moze..... ;) Kubis co tam u Ciebie, co dzisiaj zwinales pani i schowales? ;) Quote
anett Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Monika z Katowic napisał(a):...... Mąż wie tylko o jednym piesku:) Mój też długo wiedział o tylko jednym:-D ale tak stopniowo dawkowane to już nie poraża - najpierw 1, potem 2, 3... a potem to już traci rozeznanie i spokojnie można walnąć "jak to nic nie wiesz o Maksie, nigdy nie słuchasz co do Ciebie mówię":diabloti: Emigrantka to też dobry sposób na święty spokój:evil_lol: nieco radykalny ale 100% skuteczny:evil_lol: Quote
Emigrantka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Uhum, 100% skuteczny ;) Kubus, wstawaj - chlebek przywiezli :D Quote
Cantadorra Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Przepraszam za offa i zapraszam na bazarek, zbieramy na wozek dla suni: http://www.dogomania.pl/threads/177916-CD-perfumy-Dla-Sary-ONki-uratowanej-od-samotnej-A-mierci-w-kojcu-Do-24-01-do-00-00 Quote
Czarodziejka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Kuba szaleje całe noce, bo sarny podchodzą. Dziś razem z ujadającym w kojcu Gromem pogonili listonosza. Kuba faktycznie go pogonił, a jak przebierał łapami. Chleb jest wieszany na piorunochronie, coby żadne nie nie ruszyło. Kuba nie reaguje na imię Amik. Może bardziej wykwintne, ale jak się kto Kubą urodził, to Kubą zejdzie ;) Quote
anett Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Jak cudnie, że Kubuś w takiej formie:loveu: [quote name='Czarodziejka']........ Chleb jest wieszany na piorunochronie, coby żadne nie nie ruszyło. ................... No to muszą wejść w układ z kotami:D i wszystko się da załatwić:D Dzisiaj wpłynęło na konto 40zł od Bico, bardzo dziękuję:loveu::loveu: Quote
bico Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='anett']Mój też długo wiedział o tylko jednym:-D ale tak stopniowo dawkowane to już nie poraża - najpierw 1, potem 2, 3... a potem to już traci rozeznanie i spokojnie można walnąć "jak to nic nie wiesz o Maksie, nigdy nie słuchasz co do Ciebie mówię":diabloti: też tak TZ mówię:evil_lol::evil_lol::D:D Quote
Emigrantka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Kubus, co u Ciebie sliczniaku? Umiesz juz sobei kromala maslem posmarowac? ehhehe Quote
Lu_Gosiak Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 ale sie fajnie u Kubusia dzieje:D:D:D Quote
anett Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Wpłynęło dla Kubusia 20zł od Pani Haliny B. DZIĘKUJEMY:loveu::loveu: Quote
Emigrantka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Czy mozna byloby na 1 stronie wpisac AKTUALNE deklaracje i daty kiedy pieniazki wplywaja na konto Kubusia? jakos ciezko sie polapac na tej 1 stronie..... Wiem ze Kubus potrzebuje kasy ale na 1 stronei wyglada jakby mase kasy mial a wiemy ze nie ma. Kubus, trzymaj sie chlopak.... Quote
Czarodziejka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Po zmianach administracyjno technicznych na naszym forum wciąż są jakieś problemy. Na razie nic nie jestem w stanie zrobić. Dziś otrzymałam przeniesienie środków z Fundacji Nero w kwocie 70 zł. Kuba daje radę, chleba co prawda nie smaruje, ale dla odmiany śpi z kocurkiem ;) Quote
Cantadorra Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Koty dobrze robia na reumatyzm. Kubus wie co robi :) Quote
Cantadorra Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Koty dobrze robia na reumatyzm. Kubus wie co robi :) Quote
anett Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Czarodziejka napisał(a):..... dla odmiany śpi z kocurkiem ;) Mówiłam, że wejdą w układ z kotem:evil_lol::evil_lol: Emigrantko jak tylko się uda zmienić autora pierwszego postu to zaktualizuję wszystkie informacje o Kubusiu i rozliczenia finansowe. Quote
Recommended Posts