Czarodziejka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Mam nadzieję, że się otworzy :roll: Quote
Czarodziejka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 A teraz? Założyłam nowe konto na MySpace :mad: Quote
Ziutka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Czarodziejka napisał(a):A teraz? Założyłam nowe konto na MySpace :mad: Teraz widać :multi: Quote
Lu_Gosiak Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 szok Kubus wydlada fantastycznie i ten ogon - non stop kręcący mlynki:multi::multi::multi: Quote
anett Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 :placz::placz: to ze szczęścia:eviltong: Quote
Cantadorra Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Wszystko swietnie widac. Dla dziewczyn ktore go wyciagnely ze schronu to musi byc niesamowite ogladac takiego zadowolonego Kubusia. One doskonale pamietaja jaki byl wycofany! Super, Czarodziejko robisz kawal dobrej roboty. Quote
Ziutka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Doszły wpłaty od : anett 50,- Barbara N. 15,- Quote
anett Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 A ja po raz kolejny GORĄCO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM, dzięki którym Amik/Kubusia dostał szansę na nowe życie:loveu::loveu::Rose::Rose::Rose: Nie wiem jakie szanse Kuba ma na dom, z ogłoszeń totalna cisza:shake: ale on o tym nie wie; DT u Czarodziejki to pierwszy, najwspanialszy dom jaki ma w swoim długim życiu... i za to Kochani bardzo Wam dziękuję:loveu::loveu: Quote
Cantadorra Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Kurcze, slabo, ze nie ma telefonow:-( Quote
Ziutka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 doszła wpłata od Indyra - 40pln serdecznie dziękujemy :multi: Quote
anett Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Kubuś ma nowego kolegę w boksie - Grom kolejna bieda:shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/grom-sparalizowany-strachem-tak-zyje-od-trzech-lat-pomocy-133889/ Chłopaki ładnie się dogadały, żadnych spięć i nieporozumień. Niedługo pewnie będziemy mogli zobaczyć filmik Groma jak podbiega na pieszczoty i ogon ma mu się urwać:lol::lol: Quote
Cantadorra Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Fajnie, ze ma kumpla. Dobrze zrobi to im obu! Quote
Czarodziejka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ostatnie fotki Kuby, może tydzień temu zrobione. Quote
Czarodziejka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Kuba nie chce spać w kojcu wraz z Gromem. Nie było walk ani grubszych spięć, ale Kuba warczał na Groma i generalnie młodszy kolega mu przeszkadzał w jego spokojnej egzystencji. Tak więc ma legowisko w garażu, ale dzisiejszą noc przespał w trawie pod płotem i wydawał się z tego bardzo zadowolony. Poza tym, w nocy szwendał się po łące - futro w krowich kupach :mad: Może to go tak uszczęśliwiło, a nie sam fakt spania pod chmurką. Quote
Lu_Gosiak Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Czarodziejka napisał(a):....... i wydawał się z tego bardzo zadowolony. Poza tym, w nocy szwendał się po łące - futro w krowich kupach :mad: Może to go tak uszczęśliwiło, a nie sam fakt spania pod chmurką. :multi::multi: najważniejsze ze zadowolony nieważne ze w krowich kupach:evil_lol::evil_lol: Quote
bico Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 To sobie Kuba wycieczki zapaszkowe porobił:evil_lol: a na Groma pewnie warczy, bo za Luckim tęskni...chłopak się nam zrobił sentymentalny:cool3: Quote
lilk_a Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Prosimy o pomoc w znalezieniu domu dla tej pięknej suni zbieramy również pieniądze na jej sterylizację... zapraszamy na jej wątek ... kliknij na obrazek i poznaj jej smutną historię to młoda smutna suczka , która nie odnajduje się w schroniskowej rzeczywistości.....[/FONT] Quote
Czarodziejka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Kupska na Kubie powoli zasychają, jak już porządnie przyschną, to je usunę. Kubiszonek spał w garażu, bardzo zaspany wypuścił mnie, żebym mogła odwieźć Julkę do szkoły, po powrocie zastałam go znów na tym samym miejscu i również grzecznie mnie wpuścił - wyszedł i stanął obok. Chciał sobie znowu wejść, ale wzięłam go z kupska na karku, bo obrożę, proszę ja was, usunął samodzielnie i doprowadziłam do kojca, bo Grom wył cały czas. Po drodze zgarnęliśmy Kubusiowy gar z jedzonkiem. Wszedł do kojca nadęty jak balon i odrazu poszedł do budy, a Grom zamknął pysk. Mam teraz spokój. Na chwilkę :) Quote
Cantadorra Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Niewazne, ze w krowich kupach? Moze i niewazne, ale ja bym z nim w jednym pokoju nie chciala spac :eviltong: Quote
luka1 Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 :eviltong:ja tego nie pojmuję - Kupa to przecie jedzonko tylko z drugiej strony!!! :evil_lol: Quote
Czarodziejka Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Tak na marginesie Kuba ma sentyment do kup....gównojadek - kolejny po Luckym... Quote
Ziutka Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Dziewczyny, czy możecie edytować swoje posty? Chcę dopisać wpłatę i nie mogę edytować posta na pierwszej stronie z rozliczeniem... Polepszyli dogo qrde... Quote
Isadora7 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ziutka napisał(a):Dziewczyny, czy możecie edytować swoje posty? Chcę dopisać wpłatę i nie mogę edytować posta na pierwszej stronie z rozliczeniem... Polepszyli dogo qrde... Kliknij dwukrotnie w EDYTUJ POST Quote
Recommended Posts