Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wszystko swietnie widac. Dla dziewczyn ktore go wyciagnely ze schronu to musi byc niesamowite ogladac takiego zadowolonego Kubusia. One doskonale pamietaja jaki byl wycofany! Super, Czarodziejko robisz kawal dobrej roboty.

Posted

A ja po raz kolejny GORĄCO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM, dzięki którym Amik/Kubusia dostał szansę na nowe życie:loveu::loveu::Rose::Rose::Rose:
Nie wiem jakie szanse Kuba ma na dom, z ogłoszeń totalna cisza:shake: ale on o tym nie wie; DT u Czarodziejki to pierwszy, najwspanialszy dom jaki ma w swoim długim życiu...
i za to Kochani bardzo Wam dziękuję:loveu::loveu:

Posted

Kuba nie chce spać w kojcu wraz z Gromem. Nie było walk ani grubszych spięć, ale Kuba warczał na Groma i generalnie młodszy kolega mu przeszkadzał w jego spokojnej egzystencji. Tak więc ma legowisko w garażu, ale dzisiejszą noc przespał w trawie pod płotem i wydawał się z tego bardzo zadowolony. Poza tym, w nocy szwendał się po łące - futro w krowich kupach :mad: Może to go tak uszczęśliwiło, a nie sam fakt spania pod chmurką.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
....... i wydawał się z tego bardzo zadowolony. Poza tym, w nocy szwendał się po łące - futro w krowich kupach :mad: Może to go tak uszczęśliwiło, a nie sam fakt spania pod chmurką.

:multi::multi: najważniejsze ze zadowolony nieważne ze w krowich kupach:evil_lol::evil_lol:

Posted

To sobie Kuba wycieczki zapaszkowe porobił:evil_lol:
a na Groma pewnie warczy, bo za Luckim tęskni...chłopak się nam zrobił sentymentalny:cool3:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Prosimy o pomoc w znalezieniu domu dla tej pięknej suni
zbieramy również pieniądze na jej sterylizację...
zapraszamy na jej wątek ... kliknij na obrazek i poznaj jej smutną historię
to młoda smutna suczka , która nie odnajduje się w schroniskowej rzeczywistości.....
[/FONT]

Posted

Kupska na Kubie powoli zasychają, jak już porządnie przyschną, to je usunę. Kubiszonek spał w garażu, bardzo zaspany wypuścił mnie, żebym mogła odwieźć Julkę do szkoły, po powrocie zastałam go znów na tym samym miejscu i również grzecznie mnie wpuścił - wyszedł i stanął obok. Chciał sobie znowu wejść, ale wzięłam go z kupska na karku, bo obrożę, proszę ja was, usunął samodzielnie i doprowadziłam do kojca, bo Grom wył cały czas. Po drodze zgarnęliśmy Kubusiowy gar z jedzonkiem. Wszedł do kojca nadęty jak balon i odrazu poszedł do budy, a Grom zamknął pysk. Mam teraz spokój. Na chwilkę :)

Posted

Dziewczyny, czy możecie edytować swoje posty?
Chcę dopisać wpłatę i nie mogę edytować posta na pierwszej stronie z rozliczeniem...
Polepszyli dogo qrde...

Posted

Ziutka napisał(a):
Dziewczyny, czy możecie edytować swoje posty?
Chcę dopisać wpłatę i nie mogę edytować posta na pierwszej stronie z rozliczeniem...
Polepszyli dogo qrde...

Kliknij dwukrotnie w EDYTUJ POST