Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Emigrantka']Anett - zmien no ta moja stala z 25 na 35 od marca bo mnie to 290 zamiast 300 boli... ;)[/QUOTE]

:-D:-D Emi jesteś niemożliwa, bardzo Ci dziękuję:loveu::loveu:

Posted

Wpłaty na Kubę: od Fundacji 70 zł,od Aliny 300 zł, od Anett 200 zł. Serdecznie dziękujemy :)

Fotki Kubasa nie są za udane, bo on bardzo unika wszystkiego w niego wycelowanego. Zaraz odwraca łeb, zwiesza pysk, albo się wykręca.

Muszę chyba znowu filmik...

Posted

[quote name='Czarodziejka']Wpłaty na Kubę: od Fundacji 70 zł,od Aliny 300 zł, od Anett 200 zł. Serdecznie dziękujemy :)

Fotki Kubasa nie są za udane, bo on bardzo unika wszystkiego w niego wycelowanego. Zaraz odwraca łeb, zwiesza pysk, albo się wykręca.

Muszę chyba znowu filmik...[/QUOTE]
Dzięki, czyli datarły.

Posted

[quote name='ala123']Dzięki, czyli datarły.

To ja ogromnie dziękuję Alu za pomoc:loveu::loveu:

Kubuś się nie obrazi...
PILNIE potrzebna pomoc dla starego, chorego ONka - na Paluchu od kwietnia ub.r. wspaniały, zrównoważony charakter, wpatrzony w człowieka; niedawno został adoptowany przez ludzi, którzy chcieli przygarnąć starszego psa bez szans na adopcję... niestety po kilku dniach w nowym domu Uzik został zwrócony do schroniska bo nie wstawał !!!
Uzik ma zwyrodnienie stawów, pewnie też kręgosłupa, obecnie po lekach wstaje, chodzi, natomiast psychicznie się załamał... :-(:-( Miał dwa zaobserwowane ataki padaczkowe, nie ma szans na adopcję ani na przeżycie w takim stanie...
Pilnie potrzebne DT / domowy hotelik i wsparcie finansowe, proszę o pomoc ...

http://www.dogomania.pl/threads/1739...tni-AMOS-czeka

Posted

Kromale pod kontrolą, za to podpatrzyłam, w jaki sposób Kuba dzieli się posiłkiem z uboższymi - z Foczką czyli (grubas na wiecznej diecie). Kiedy Julka oddaje mu swoją szkolną kanapkę Kuba ją rozkłada, a jakże, za pomocą łap, wydobywa zawartość, zlizuje masło, a na suchary już czeka zipiąca, drżąca, przegłodzona Focz.
Karmię równo, ale dokarmiam tylko Kubę, bo reszta za dobrze wygląda ;)

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Kubusia wszystkich pozdrawia merdając swoim stetryczałym ogonkiem. Foteczki zapowiadamy, bo u nas pięknie i śnieżnie. Przy okazji może uda mi się namówić na sesję Gromisia.

ooo byłoby super:)

Posted

U nas paskudnie, odwilż, wszędzie woda się leje. Kuba nadęty jak balon i bez humoru, bo musi dać skoka przez kałużę przed garażem, żeby podstawową potrzebę załatwić. Woda stoi, a łapy zmoczyć to wielki problem.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Woda stoi, a łapy zmoczyć to wielki problem.

Aż się uśmiechnąłem. Podobnie ma moja Saruśka. Gdy tylko jest kałuża pojawia się poważny problem :)

Posted

Doszła wpłata od pani Haliny B. 20zł - bardzo dziękujemy:loveu:

Czarodziejko czy wpłynęło na Twoje konto coś od Myszy201??
Jeżeli nie to chyba mamy poważny problem bo od 1,5 miesiąca Mysza201 się nie odzywa - deklarowała miesięcznie 100zł a wpłaty kwartalne miały być bezpośrednio do Czarodziejki - wpłacić miała pod koniec stycznia i do tej pory zero odpowiedzi na PM i maile....