Emigrantka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Anett - zmien no ta moja stala z 25 na 35 od marca bo mnie to 290 zamiast 300 boli... ;) Dobranoc Kubusiu .... Quote
anett Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='Emigrantka']Anett - zmien no ta moja stala z 25 na 35 od marca bo mnie to 290 zamiast 300 boli... ;)[/QUOTE] :-D:-D Emi jesteś niemożliwa, bardzo Ci dziękuję:loveu::loveu: Quote
Czarodziejka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Wpłaty na Kubę: od Fundacji 70 zł,od Aliny 300 zł, od Anett 200 zł. Serdecznie dziękujemy :) Fotki Kubasa nie są za udane, bo on bardzo unika wszystkiego w niego wycelowanego. Zaraz odwraca łeb, zwiesza pysk, albo się wykręca. Muszę chyba znowu filmik... Quote
ala123 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Czarodziejka']Wpłaty na Kubę: od Fundacji 70 zł,od Aliny 300 zł, od Anett 200 zł. Serdecznie dziękujemy :) Fotki Kubasa nie są za udane, bo on bardzo unika wszystkiego w niego wycelowanego. Zaraz odwraca łeb, zwiesza pysk, albo się wykręca. Muszę chyba znowu filmik...[/QUOTE] Dzięki, czyli datarły. Quote
Cajus JB Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Jak zawsze zdjęcia super. To odwracanie głowy od aparatu to chyba większej ilości psiaków się zdarza. Quote
anett Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='ala123']Dzięki, czyli datarły. To ja ogromnie dziękuję Alu za pomoc:loveu::loveu: Kubuś się nie obrazi... PILNIE potrzebna pomoc dla starego, chorego ONka - na Paluchu od kwietnia ub.r. wspaniały, zrównoważony charakter, wpatrzony w człowieka; niedawno został adoptowany przez ludzi, którzy chcieli przygarnąć starszego psa bez szans na adopcję... niestety po kilku dniach w nowym domu Uzik został zwrócony do schroniska bo nie wstawał !!! Uzik ma zwyrodnienie stawów, pewnie też kręgosłupa, obecnie po lekach wstaje, chodzi, natomiast psychicznie się załamał... :-(:-( Miał dwa zaobserwowane ataki padaczkowe, nie ma szans na adopcję ani na przeżycie w takim stanie... Pilnie potrzebne DT / domowy hotelik i wsparcie finansowe, proszę o pomoc ... http://www.dogomania.pl/threads/1739...tni-AMOS-czeka Quote
anett Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Dotarły kolejne wpłaty dla Kubusia: R1na 25zł Radek 10zł Monika z Katowic 30zł Bardzo gorąco DZIĘKUJEMY:loveu::loveu::Rose::Rose: Quote
Emigrantka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Kubus..... zjadles kromala ostatnio? Co tam "znalazles" w reklamowkach tak "przypadkiem" przystojniaku? Quote
Czarodziejka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Kromale pod kontrolą, za to podpatrzyłam, w jaki sposób Kuba dzieli się posiłkiem z uboższymi - z Foczką czyli (grubas na wiecznej diecie). Kiedy Julka oddaje mu swoją szkolną kanapkę Kuba ją rozkłada, a jakże, za pomocą łap, wydobywa zawartość, zlizuje masło, a na suchary już czeka zipiąca, drżąca, przegłodzona Focz. Karmię równo, ale dokarmiam tylko Kubę, bo reszta za dobrze wygląda ;) Quote
Monika z Katowic Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Czarodziejka opowiada o kochanym KUBUSIU przeuroczo :) :) :) Quote
Emigrantka Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Kubus, nie gniewaj sie chlopak - sam zobacz jaka psia bida :( ********************************************** Czy mozecie zajrzec do tej psiej bidy bardzo prosze..... Polamany znaleziony mieszkal w betonowej rurze pod mostem - tragiczna psia bida.... http://www.dogomania.pl/threads/179385-Lucky-poturbowany-psiak-w-potrzebie-ZBIERAMY-KASAE-NA-DT-I-LECZENIE ********************************************** Quote
Czarodziejka Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Kubusia wszystkich pozdrawia merdając swoim stetryczałym ogonkiem. Foteczki zapowiadamy, bo u nas pięknie i śnieżnie. Przy okazji może uda mi się namówić na sesję Gromisia. Quote
Lu_Gosiak Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Czarodziejka napisał(a):Kubusia wszystkich pozdrawia merdając swoim stetryczałym ogonkiem. Foteczki zapowiadamy, bo u nas pięknie i śnieżnie. Przy okazji może uda mi się namówić na sesję Gromisia. ooo byłoby super:) Quote
anett Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Czarodziejko i co tam u chłopaków słychać:lol::lol:? Quote
Monika z Katowic Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Dzień dobry Kubusiu "ze stetryczałym ogonkiem" :) :) :) Quote
Czarodziejka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 U nas paskudnie, odwilż, wszędzie woda się leje. Kuba nadęty jak balon i bez humoru, bo musi dać skoka przez kałużę przed garażem, żeby podstawową potrzebę załatwić. Woda stoi, a łapy zmoczyć to wielki problem. Quote
Czarodziejka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Fotki mam, ale nie chcą się tu załadować. Czekać trzeba :/ Quote
anett Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 To czekamy na nadąsaną minkę Kubusia:loveu: Quote
Radek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Czarodziejka napisał(a):Woda stoi, a łapy zmoczyć to wielki problem. Aż się uśmiechnąłem. Podobnie ma moja Saruśka. Gdy tylko jest kałuża pojawia się poważny problem :) Quote
anett Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Doszła wpłata od pani Haliny B. 20zł - bardzo dziękujemy:loveu: Czarodziejko czy wpłynęło na Twoje konto coś od Myszy201?? Jeżeli nie to chyba mamy poważny problem bo od 1,5 miesiąca Mysza201 się nie odzywa - deklarowała miesięcznie 100zł a wpłaty kwartalne miały być bezpośrednio do Czarodziejki - wpłacić miała pod koniec stycznia i do tej pory zero odpowiedzi na PM i maile.... Quote
Recommended Posts