Emigrantka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Skubance - to jak u mnie... pies i kot przeciwko mnie ;) Quote
Szarotka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Przepraszam za offa: Podobno sa staszne mrozy, a Hero nadal w schronie. Potrzebujemy deklaracji, zeby go wyciagnac. Uratowal kolege a sam w schronie zostal http://www.dogomania.pl/threads/177734-Hero-broniA-wiAE-kszego-od-siebie-teraz-sam-oczekuje-pomocy-Zbieramy-na-hotel Quote
Czarodziejka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Kubusia ma się dobrze, przeżył trzęsienie ziemi o 5 rano. Spałam, więc dowiaduję się z wiadomości ..., że u nas trzęsło. Być może następny post napiszę z zaświatów. Quote
Emigrantka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Heheheheh - a moze on to trzesienie ziemi spowodowal? Z Kubusiem nigdy nic nie wiadomo ;) Dzisiaj mi moje futro wpierniczalo chleb, rzucany dla kaczek i labedzie w stawie... skubana, myslaby kto ze tak glodna byla ;) Quote
Emigrantka Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Dorzuce Kubusiowi 25 zlotych jednorazowo 1 lutego to dostanie ode mnie teraz 35zl (1 luty, 10 stalej i 25 jednorazowej) i pozniej po 10 zl miesiecznie od 1 marca... Na ten jego rosolek i moze jakas kurza lapke do tego. Trzymaj sie Kubus...i zostan takim indywidualista jak jestes.. :D Quote
Emigrantka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Kubus, wstawaj, chlebek przywiezli... wisi w torbie tam.. lec i sobie schowaj do wyrka ;) Quote
anett Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Znowu dogo chyba wariuje bo mnie przez dwa dni wywalało:angryy: Emigrantko bardzo dziękuję za wsparcie dla Kubusia:loveu::loveu: Radek zadeklarował 10zł/m-c od lutego, dzięki serdeczne:loveu::loveu: Miesięczne deklaracje na Kubusia wyglądają następująco: Natasza79 15zł Halina B. 20zł Agamika 15zł Mysza201 100zł anett 50zł Emigrantka 10zł Radek 10zł Razem: 220zł Na Kubę wpłacała cały czas jeszcze Indyra i p. Barbara N. ale nie mam żadnych namiarów na te osoby... Ziutka masz może jakiś kontakt? Quote
Czarodziejka Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Za grudzień otrzymałam w ubiegłym tygodniu 70 zł. Właśnie mija termin wpłaty za styczeń... Nie lubię takich sytuacji, znam je bardzo dobrze. Nagle pies traci darczyńców i zostaje bez wsparcia. Chciałabym, aby cała kwota za 2 miesiące została wpłacona jednorazowo - 530 zł: 230 za grudzień i 300 za styczeń, który właśnie mija. Każdy z psów na tymczasie u mnie oprócz Groma ma zaległości. Jest ciężko... Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 O rany, nie wiedzialam ze az tak zle z finansami Kubusia :( Moje 35 zl (10 stalej od lutego i 25 jednorazowej) bedzie na koncie 1 lutego.. zaraz po wyplacie... Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ziutka - czy mozesz uaktualnic pierwsza strone i wpisac ze Kubus jest na minusie... Trzeba koniecznie jakas piorunowa akcje zrobic bo tak jak i z pustego salomon nie naleje to i Czarodziejka z pustej miski Kubusia nie nakarmi :( Kubus, trzymaj sie, bedziemy zebrac na Ciebie.... :( Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 anett napisał(a):Znowu dogo chyba wariuje bo mnie przez dwa dni wywalało:angryy: Emigrantko bardzo dziękuję za wsparcie dla Kubusia:loveu::loveu: Radek zadeklarował 10zł/m-c od lutego, dzięki serdeczne:loveu::loveu: Miesięczne deklaracje na Kubusia wyglądają następująco: Natasza79 15zł Halina B. 20zł Agamika 15zł Mysza201 100zł anett 50zł Emigrantka 10zł Radek 10zł Razem: 220zł Na Kubę wpłacała cały czas jeszcze Indyra i p. Barbara N. ale nie mam żadnych namiarów na te osoby... Ziutka masz może jakiś kontakt? Anett - czy to sa pieniazki ktore sa w tej chwili dla Kubusia i beda przeslane na konto Czarodziejki jako reszta za grudzien czy to tylk deklaracje a pieniazkow nie ma? Quote
Cajus JB Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Ja czekam za reszta mojej wypłaty. Ale w tym miesiącu wpłacę zgodnie z obietnicą. anett to tak 30 zł stałej i 20 jednorazowo. Za trzy , cztery dni powinny dojść jak jutro, pojutrze dostanę kasę. Konto mam. Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Obraczus - dzieki. Kubus, wstawaj - chlebek chyba przywizli :) Quote
Lu_Gosiak Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 ale super:) Kubusiu u Ciebie w koncu sie ruch zrobił:):) czyli stałych deklaracji jest 250zł z deklaracja Cajusa:) brakuje 50zł miesiecznych deklaracji warto by to w tytule napisac Quote
Czarodziejka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Nie zapominajcie o chłopaczku...On w te paskudne mrozy wyraźnie odmłodniał. Jest tak zimno, że psy nie zdążą zjeść do końca ciepłego jedzonka i spora część przymarza do garów. Rano odgrzewam, dolewam, dosmaczam. Kuba jak wiecie ma problemy z tylnymi stawami, dobrze, że się rozchodził na starość, jednak cały ciężar ciała spoczywa na łapach przednich, a tylne jakimś cudem ledwo stąpają po ziemi. Zauważyłam, że pazury w tych dwóch łapach są znowu długie, bo ich nie ściera. Z liftingiem wstrzymamy się jednak chyba do wiosny. Za to na Kubusiowe stawy nabyłam po okazyjnej cenie Canicox - Gr. Dolewam mu do kolacji, bo na pewno jego stare stawy mu nieco zimą dokuczają. Quote
anett Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Emigrantko to są miesięczne deklaracje. Bezpośrednio na konto Czarodziejki pójdą teraz 2 wpłaty: od Ali, która jednorazowo zadeklarowała 300zł na Kubusia i od Myszy201, która wpłaca kwartalnie - 300zł wpłata za 3 miesiące - czyli Kubuś będzie miał opłacone wszystko na czysto + 70zł na luty na koncie Czarodziejki. Na koncie Kubusia pozostaje 160zł: Izabela 50zł Bico 40zł Halina B. 20zł anett 50zł Już dawno o to prosiłam ale jeszcze raz napisałam do moda o zmianę autora pierwszego postu, żeby można na bieżąco aktualizować rozliczenia finansowe. Cajus bardzo dziękuję !! Quote
Emigrantka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Anett- dzieki za wiadomosc.. bo ja wczoraj malo zawalu nie dostalam...ze Kubus na minusie :( Czyli wszystko jest ok teraz i ma/bedzie mial zaplacone wszystko na czysto za grudzien styczen? Z ta pierwsza strona jest masakra.. mam to samo na watku Soni (w mim banerku) - uaktualnienia robimy w postach... :( Kubus, trzyma sie chlopak.... Czarodziejka - dzieki za opowiesci o Kubusiu i za dbanie o niego :D Quote
Maupa4 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='anett'] Już dawno o to prosiłam ale jeszcze raz napisałam do moda o zmianę autora pierwszego postu, żeby można na bieżąco aktualizować rozliczenia finansowe. Witam. Zmieniłam osobę prowadzącą wątek. Jeżeli już wcześniej miałam to zrobic a nie zrobiłam to przepraszam - nie wiem dlaczego tak się stało. Pozdrawiam. Quote
Czarodziejka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Dzięki Maupo, ja technicznie nie byłam w stanie tego ostatnio zrobić. Miejmy nadzieję, że Dogo będzie nam teraz śmigać. Problemy jak widać mają nawet moderatorzy ;) Quote
anett Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Maupa4 bardzo dziękuję:lol::lol: Czarodziejka napisał(a):......Miejmy nadzieję, że Dogo będzie nam teraz śmigać. ...... No niestety ale mi strasznie muli, wywala mnie albo się zawiesza, komunikuje mi, że jest "too busy" :mad: Jak tylko dogo da mi szansę zaktualizuję pierwszy post. Mam potwierdzenie od Ali123, że poszedł przelew do Czarodziejki; Alu bardzo, bardzo dziękuję:loveu: I mam kolejną stałą deklarację dla Kubusia - 25zł od r1na:multi: Rina bardzo serdecznie dziękuję:loveu: Quote
Cajus JB Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Emigrantka']Kubus - dobranoc przystojniaku.. :D[/QUOTE] A mówię dobry wieczór Amikowi. Quote
Recommended Posts