Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Heheheheh - a moze on to trzesienie ziemi spowodowal?

Z Kubusiem nigdy nic nie wiadomo ;)

Dzisiaj mi moje futro wpierniczalo chleb, rzucany dla kaczek i labedzie w stawie... skubana, myslaby kto ze tak glodna byla ;)

Posted

Dorzuce Kubusiowi 25 zlotych jednorazowo 1 lutego to dostanie ode mnie teraz 35zl (1 luty, 10 stalej i 25 jednorazowej) i pozniej po 10 zl miesiecznie od 1 marca...

Na ten jego rosolek i moze jakas kurza lapke do tego.

Trzymaj sie Kubus...i zostan takim indywidualista jak jestes.. :D

Posted

Znowu dogo chyba wariuje bo mnie przez dwa dni wywalało:angryy:

Emigrantko bardzo dziękuję za wsparcie dla Kubusia:loveu::loveu:
Radek zadeklarował 10zł/m-c od lutego, dzięki serdeczne:loveu::loveu:

Miesięczne deklaracje na Kubusia wyglądają następująco:
Natasza79 15zł
Halina B. 20zł
Agamika 15zł
Mysza201 100zł
anett 50zł
Emigrantka 10zł
Radek 10zł

Razem: 220zł

Na Kubę wpłacała cały czas jeszcze Indyra i p. Barbara N. ale nie mam żadnych namiarów na te osoby...
Ziutka masz może jakiś kontakt?

Posted

Za grudzień otrzymałam w ubiegłym tygodniu 70 zł.
Właśnie mija termin wpłaty za styczeń...
Nie lubię takich sytuacji, znam je bardzo dobrze. Nagle pies traci darczyńców i zostaje bez wsparcia. Chciałabym, aby cała kwota za 2 miesiące została wpłacona jednorazowo - 530 zł: 230 za grudzień i 300 za styczeń, który właśnie mija. Każdy z psów na tymczasie u mnie oprócz Groma ma zaległości. Jest ciężko...

Posted

Ziutka - czy mozesz uaktualnic pierwsza strone i wpisac ze Kubus jest na minusie...

Trzeba koniecznie jakas piorunowa akcje zrobic bo tak jak i z pustego salomon nie naleje to i Czarodziejka z pustej miski Kubusia nie nakarmi :(

Kubus, trzymaj sie, bedziemy zebrac na Ciebie.... :(

Posted

anett napisał(a):
Znowu dogo chyba wariuje bo mnie przez dwa dni wywalało:angryy:

Emigrantko bardzo dziękuję za wsparcie dla Kubusia:loveu::loveu:
Radek zadeklarował 10zł/m-c od lutego, dzięki serdeczne:loveu::loveu:

Miesięczne deklaracje na Kubusia wyglądają następująco:
Natasza79 15zł
Halina B. 20zł
Agamika 15zł
Mysza201 100zł
anett 50zł
Emigrantka 10zł
Radek 10zł

Razem: 220zł

Na Kubę wpłacała cały czas jeszcze Indyra i p. Barbara N. ale nie mam żadnych namiarów na te osoby...
Ziutka masz może jakiś kontakt?

Anett - czy to sa pieniazki ktore sa w tej chwili dla Kubusia i beda przeslane na konto Czarodziejki jako reszta za grudzien czy to tylk deklaracje a pieniazkow nie ma?

Posted

Ja czekam za reszta mojej wypłaty.

Ale w tym miesiącu wpłacę zgodnie z obietnicą.

anett to tak 30 zł stałej i 20 jednorazowo.

Za trzy , cztery dni powinny dojść jak jutro, pojutrze dostanę kasę. Konto mam.

Posted

Nie zapominajcie o chłopaczku...On w te paskudne mrozy wyraźnie odmłodniał. Jest tak zimno, że psy nie zdążą zjeść do końca ciepłego jedzonka i spora część przymarza do garów. Rano odgrzewam, dolewam, dosmaczam. Kuba jak wiecie ma problemy z tylnymi stawami, dobrze, że się rozchodził na starość, jednak cały ciężar ciała spoczywa na łapach przednich, a tylne jakimś cudem ledwo stąpają po ziemi. Zauważyłam, że pazury w tych dwóch łapach są znowu długie, bo ich nie ściera. Z liftingiem wstrzymamy się jednak chyba do wiosny.
Za to na Kubusiowe stawy nabyłam po okazyjnej cenie Canicox - Gr. Dolewam mu do kolacji, bo na pewno jego stare stawy mu nieco zimą dokuczają.

Posted

Emigrantko to są miesięczne deklaracje.
Bezpośrednio na konto Czarodziejki pójdą teraz 2 wpłaty: od Ali, która jednorazowo zadeklarowała 300zł na Kubusia i od Myszy201, która wpłaca kwartalnie - 300zł wpłata za 3 miesiące - czyli Kubuś będzie miał opłacone wszystko na czysto + 70zł na luty na koncie Czarodziejki.
Na koncie Kubusia pozostaje 160zł:
Izabela 50zł
Bico 40zł
Halina B. 20zł
anett 50zł
Już dawno o to prosiłam ale jeszcze raz napisałam do moda o zmianę autora pierwszego postu, żeby można na bieżąco aktualizować rozliczenia finansowe.
Cajus bardzo dziękuję !!

Posted

Anett- dzieki za wiadomosc.. bo ja wczoraj malo zawalu nie dostalam...ze Kubus na minusie :(

Czyli wszystko jest ok teraz i ma/bedzie mial zaplacone wszystko na czysto za grudzien styczen?

Z ta pierwsza strona jest masakra.. mam to samo na watku Soni (w mim banerku) - uaktualnienia robimy w postach... :(

Kubus, trzyma sie chlopak....

Czarodziejka - dzieki za opowiesci o Kubusiu i za dbanie o niego :D

Posted

[quote name='anett']
Już dawno o to prosiłam ale jeszcze raz napisałam do moda o zmianę autora pierwszego postu, żeby można na bieżąco aktualizować rozliczenia finansowe.

Witam.

Zmieniłam osobę prowadzącą wątek.
Jeżeli już wcześniej miałam to zrobic a nie zrobiłam to przepraszam - nie wiem dlaczego tak się stało.

Pozdrawiam.

Posted

Maupa4 bardzo dziękuję:lol::lol:

Czarodziejka napisał(a):
......Miejmy nadzieję, że Dogo będzie nam teraz śmigać. ......

No niestety ale mi strasznie muli, wywala mnie albo się zawiesza, komunikuje mi, że jest "too busy" :mad:
Jak tylko dogo da mi szansę zaktualizuję pierwszy post.

Mam potwierdzenie od Ali123, że poszedł przelew do Czarodziejki; Alu bardzo, bardzo dziękuję:loveu:
I mam kolejną stałą deklarację dla Kubusia - 25zł od r1na:multi: Rina bardzo serdecznie dziękuję:loveu: