Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czarodziejka']Problemy jak widać mają nawet moderatorzy ;)[/QUOTE]
no jak już modzi maja takie problemy, to co maja mówić "zwykli śmiertelnicy":evil_lol: oby to dogo kiedyś jeszcze sprawnie działało...

a Ty Kubuś się trzymaj w te mrozy i...trzęsienia ziemi:-o:evil_lol:;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Czarodziejka']Teraz dla odmiany zdjęcia z komputera wstawiają się jako załączniki...

Aleś je ogromniaste zrobiła/wstawiła .... ;)
............

Posted

Kubuś cudny:loveu::loveu: ale co Ty mu Czarodziejko nagadałaś, że taki biedny - czy to może już na wszelki wypadek minka skrzywdzonego niewiniątka - ja nic nie wiem o tym chlebie , to kot mi podrzucił:diabloti:

Dotarły kolejne wpłaty na Kubusia:
R1na 25zł
Natasza79 15zł
Bardzo dziękujemy:loveu::Rose::Rose:

Posted

Kubusiek - jak sie trzymasz chlopak?

Byl chlebek?

Myzianie wirtualne na dobranoc skarbie... :)

dzisiaj za TM odeszla nasza On-eczka, kochana Lady - tylko biedula tydzien "nacieszyla sie" DT :(

Posted

Lady

• Jedyna pociecha, że nie odchodziła samotnie w schronie ale tak naprawdę to żadne pocieszenie bo tym uratowanym bidom chciałoby się wynagrodzić cierpienie - żeby jak najdłużej mogły się cieszyć domkiem, swoim człowiekiem, ciepłem, bezpieczeństwem...

Emigrantko nie wiem czy wiadomość do Ciebie dotarła bo nie chciało mi wysyłać?

Dotarły kolejne wpłaty dla Kubusia:
    Emigrantka 35zł
    Cajus JB 50zł
    Bardzo dziękujemy

Czarodziejka chwilowo nie ma dostępu do netu a Kubuś był taki trochę smutny i osowiały; może te zwariowane różnice temperatur mu nie odpowiadają:roll: Kuba akurat świetnie czuł się w mrozy - taki był krzepki, żwawy i zadowolony:lol:
    a ta odwilż jakoś mu nie służy

• Posted

Anett - dotarla i odpisalam nie wiem czy doszla moja wiadomosc? Dogo tak sie krzaczy ze az zal.. I nie dosc ze Lady to jeszcze Debek, stary slepy On-ek ktorego nie zdazylysmy wyciaganc ze schroniska tez sie biedak za TM mozt wybral.... w nocy 29/30 stycznia... :(

Mam nadzieje ze sobie tam z Lady razem biegaja 2 bidy psie .....

Kubus - pokaz mordusie, cos dobrego na dogo by sie przydalo bo ostatnio to tak jakos kiepsko >(

Wymyziac Kubusia ode mnie prosze...

Posted

Owszem, latem każdy lepiej wygląda....Nawet ja.
    Kubusia od dziś będzie dostawała Meloxivet na stawy - prezencik od Anett. Serdecznie dziękujemy :)
    Mrozy Kubie faktycznie lepiej służą - dużo sobie człapie tu i tam, tak łapa za łapą, a podczas odwilży muszą mu stawy niestety dokuczać. Widzę, jaki osowiały i smutny. I tak ciężko chodzi, nawet je mniej i tylko gotowane, suchej karmy wcale nie tyka, a może czasem troszkę, bo jednak ubywa. Chciaż może to robota Foczki i kocurka, któremu Kuba tatusiuje. Dzięki Anett za ten lek. Jest jak znalazł w tj sytuacji :)

Posted

W sobotę zadzwoniła do mnie Słoneczko z Anglii.....Lucky nie żyje. Tak bardzo płakała, ja też się spłakałam. Tyle pracy włożyłyśmy w uratowanie tego psiaka, tak dobrze mu u niej było, tak bardzo dbała o niego...Spłoszył się podczas spacerku i wpadł pod samochód.

Posted

Czarodziejko nie ma za co:lol: oby Kubusiowi posłużyło na zdrówko:lol:

[quote name='Czarodziejka'].....Lucky nie żyje................[/QUOTE]

nie:-(:-(:-( tyle biedak przeszedł i tak krótko cieszył się normalnością:-(

Posted

[quote name='anett']
    Ziutka masz może jakiś kontakt?[/QUOTE]
    Anetko pani Barbary N. mam tylko adres pocztowy, taki jak widnieje na przelewie.
    Od Indyry zobaczę za chwilkę na przelewach.

Doszły wpłaty od :

29.01.2010. Agamika 15,-
    01.02.2010. Barbara N. 15,-