bico Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Czarodziejka']Problemy jak widać mają nawet moderatorzy ;)[/QUOTE] no jak już modzi maja takie problemy, to co maja mówić "zwykli śmiertelnicy":evil_lol: oby to dogo kiedyś jeszcze sprawnie działało... a Ty Kubuś się trzymaj w te mrozy i...trzęsienia ziemi:-o:evil_lol:;) Quote
Czarodziejka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Po dzisiejszej nocy - koszmar...Wszystko zawiane, tony śniegu spadły, a Kubusia w zaspie leżał. Co prawda było - 2 tylko, ale kto normalny leży w taką pogodę w zaspie? Quote
Czarodziejka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Oto Kubusia pełen skruchy pałaszujący zdobyczny chleb - mój powszedni :diabloti: [ATTACH=CONFIG]3415[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]3414[/ATTACH] Quote
Czarodziejka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Teraz dla odmiany zdjęcia z komputera wstawiają się jako załączniki... Quote
Maupa4 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Czarodziejka']Teraz dla odmiany zdjęcia z komputera wstawiają się jako załączniki... Aleś je ogromniaste zrobiła/wstawiła .... ;) ............ Quote
Emigrantka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Nie ma zadnych zdjec... Buuuuuuuuuuuuuuuuu :( Quote
Maupa4 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 A tak widac ? Tylko trzeba wejśc w link http://www.dogomania.pl/attachment.php?attachmentid=3415 Quote
Emigrantka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Maupa4']A tak widac ? Tylko trzeba wejśc w link http://www.dogomania.pl/attachment.php?attachmentid=3415 Nie, u mnei nie widac :( Quote
Maupa4 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 No to kolejna próba ;) Ja je widzę i jako załączniki Czarodziejki i w moim poście i w linku który podałam. Teraz wchodzą z mojego fotosika. Quote
Cantadorra Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Sorry, nic nie rozumiem, przed chwila byly dwa takie same :) Quote
Emigrantka Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Kubussssssssssssss ales Ty pieknyyyyyyyyyyyyyyyyy :D Quote
Maupa4 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 No nie ... nie dwa takie same miały byc ... i już są dwa różne ... ;) No przynajmniej ja widzę ... dwa różne ... Quote
Cantadorra Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Przepraszam za offa, ale Prezes szuka srodkow na operacje usuniecia glowki kosci udowej. Inaczej nie bedzie chodzil: http://www.dogomania.pl/threads/1786...-o-pomoc/page2 Quote
anett Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Kubuś cudny:loveu::loveu: ale co Ty mu Czarodziejko nagadałaś, że taki biedny - czy to może już na wszelki wypadek minka skrzywdzonego niewiniątka - ja nic nie wiem o tym chlebie , to kot mi podrzucił:diabloti: Dotarły kolejne wpłaty na Kubusia: R1na 25zł Natasza79 15zł Bardzo dziękujemy:loveu::Rose::Rose: Quote
Emigrantka Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Kubussssssssssssssssssssssssssssssssssssssss - co u Ciebie? Quote
Monika z Katowic Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Dzień dobry kochany Kubusiu! :) Quote
Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Kubusiek - jak sie trzymasz chlopak? Byl chlebek? Myzianie wirtualne na dobranoc skarbie... :) ****************** dzisiaj za TM odeszla nasza On-eczka, kochana Lady - tylko biedula tydzien "nacieszyla sie" DT :( Quote
anett Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Lady Jedyna pociecha, że nie odchodziła samotnie w schronie ale tak naprawdę to żadne pocieszenie bo tym uratowanym bidom chciałoby się wynagrodzić cierpienie - żeby jak najdłużej mogły się cieszyć domkiem, swoim człowiekiem, ciepłem, bezpieczeństwem... Emigrantko nie wiem czy wiadomość do Ciebie dotarła bo nie chciało mi wysyłać? Dotarły kolejne wpłaty dla Kubusia: Emigrantka 35zł Cajus JB 50zł Bardzo dziękujemy Czarodziejka chwilowo nie ma dostępu do netu a Kubuś był taki trochę smutny i osowiały; może te zwariowane różnice temperatur mu nie odpowiadają:roll: Kuba akurat świetnie czuł się w mrozy - taki był krzepki, żwawy i zadowolony:lol: a ta odwilż jakoś mu nie służy Quote
Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Anett - dotarla i odpisalam nie wiem czy doszla moja wiadomosc? Dogo tak sie krzaczy ze az zal.. I nie dosc ze Lady to jeszcze Debek, stary slepy On-ek ktorego nie zdazylysmy wyciaganc ze schroniska tez sie biedak za TM mozt wybral.... w nocy 29/30 stycznia... :( Mam nadzieje ze sobie tam z Lady razem biegaja 2 bidy psie ..... Kubus - pokaz mordusie, cos dobrego na dogo by sie przydalo bo ostatnio to tak jakos kiepsko >( Wymyziac Kubusia ode mnie prosze... Quote
Monika z Katowic Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Kubusiu/Amiku :) śliczny jesteś! Quote
Czarodziejka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Owszem, latem każdy lepiej wygląda....Nawet ja. Kubusia od dziś będzie dostawała Meloxivet na stawy - prezencik od Anett. Serdecznie dziękujemy :) Mrozy Kubie faktycznie lepiej służą - dużo sobie człapie tu i tam, tak łapa za łapą, a podczas odwilży muszą mu stawy niestety dokuczać. Widzę, jaki osowiały i smutny. I tak ciężko chodzi, nawet je mniej i tylko gotowane, suchej karmy wcale nie tyka, a może czasem troszkę, bo jednak ubywa. Chciaż może to robota Foczki i kocurka, któremu Kuba tatusiuje. Dzięki Anett za ten lek. Jest jak znalazł w tj sytuacji :) Quote
Czarodziejka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 W sobotę zadzwoniła do mnie Słoneczko z Anglii.....Lucky nie żyje. Tak bardzo płakała, ja też się spłakałam. Tyle pracy włożyłyśmy w uratowanie tego psiaka, tak dobrze mu u niej było, tak bardzo dbała o niego...Spłoszył się podczas spacerku i wpadł pod samochód. Quote
anett Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Czarodziejko nie ma za co:lol: oby Kubusiowi posłużyło na zdrówko:lol: [quote name='Czarodziejka'].....Lucky nie żyje................[/QUOTE] nie:-(:-(:-( tyle biedak przeszedł i tak krótko cieszył się normalnością:-( Quote
Ziutka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='anett'] Ziutka masz może jakiś kontakt?[/QUOTE] Anetko pani Barbary N. mam tylko adres pocztowy, taki jak widnieje na przelewie. Od Indyry zobaczę za chwilkę na przelewach. Doszły wpłaty od : 29.01.2010. Agamika 15,- 01.02.2010. Barbara N. 15,- Quote
Recommended Posts