Lu_Gosiak Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='luka1']dlatergo wazne jest by ktoś pisał na watku ile kasy mamy zapewnione - chce to wiedziec bo mam plan[/quote] to moze podziel sie z nami tym planem, bo tu juz sa pewne ustalenia - załatwiony dt u Czarodziejki - a aktualnie zbieramy deklaracje co miesiac.... Quote
luka1 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 mam propozycje domu tymczasowego - bezterminowego i bezpłatnego. Ale wiadomo - wszystko trzeba sprawdzić. Pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne. Jutro - szczególy. Quote
natasza79 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 to w koncu gdzie i kiedy ta kase przeslac? i ile ? zeby bylo wiecej do 500 zl i wtedy jednorazowo czy regularnie po mniej? Quote
anett Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Przez cały dzień nie mogłam się zalogować!! Luka bezterminowy i bezpłatny DT brzmi super; te 500 zł to transport + jakaś wyprawka dla Amika?? Jeżeli DT okazałby się odpowiedzialny i odpowiedni - kasę nazbieramy!!! Quote
agamika Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 z allegro Amika właśnie zgłosiła sie osoba która chciałaby wspomóc Amika :loveu: jutro dam namiary na wątek , i pytała o nr konta itd :) Quote
bico Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 luka1 napisał(a):mam propozycje domu tymczasowego - bezterminowego i bezpłatnego. Ale wiadomo - wszystko trzeba sprawdzić. Pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne. Jutro - szczególy. tak jak pisałam, oferują na transport 50 zł. Taki dom bezpłatny i bezterminowy, to jaki unikat i cud i trzeba będzie go dobrze sprawdzić, a jak wszytsko okaże się w porządu, to walić tak jak w dym czekam na jutrzejsze wieści o tym domku z niecerpliwością a ja tymczasem "pomolestuję" znajomych i "znajomych znajomych" o deklarację wpłat stałych lub jednorazowych pozdrawiam Quote
anett Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Beatko dzięki za bazarek:lol::loveu: Natasza, Bico dziękujemy za deklaracje:lol::loveu: Natasza nr konta i w jakiej formie - jednorazowo czy miesięcznie będzie wiadomo jak zapadnie ostateczna decyzja gdzie Amik jedzie. Aga SUPER !!:multi: piękne allegro to i efekty:lol: To czekamy niecierpliwie na wiadomości od Luki !!!!!!!!!!!! Quote
mysza201 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dajcie szybciutko nr.konta to podeślę wam troche kasiorki, czy 300 zł wystarczy na początek na domek ?? Quote
mysza201 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dzięki - pieniążki juz wysłane, mogę się zadeklarować że co miesiąc wpłace 100 zł na konto Amika, więcej nie dam rady, wysyłam na Tobie i na jeszcze inną biede, ale to odemnie macie na 100 %:multi: Quote
Ziutka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Czarodziejka napisał(a):Bezterminowo i bezpłatnie to przecież adpocja :razz: Bierzemy pod uwagę to, że Amik może nie znaleźć DS...Pani powiedziała, że jeżeli się nie uda znaleźć dla niego domu przez dłuższy czas to wtedy u niej zostanie, więc w tej chwili jest rozmowa o DT a nie DS. Trzeba było to wszystko ustalić i uświadomić Panią, że może być tak, że nie znajdzie domu :roll: Quote
Czarodziejka Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Bezterminowo i bezpłatnie to przecież adpocja :razz: Quote
Lionees Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 mysza201 napisał(a):Dajcie szybciutko nr.konta to podeślę wam troche kasiorki, czy 300 zł wystarczy na początek na domek ?? Mysza-aniele!!!!:Rose::Rose::Rose: Dziewczyny-:Rose::Rose::Rose: Quote
anett Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Mysza:loveu::loveu: SUPER, WIELKIE DZIĘKI !!! nr konta podamy jak tylko ustalimy gdzie Amik jedzie !! Czarodziejko czekamy aż Luka zdradzi szczegóły odnośnie tego DT/DS - jeżeli okaże się nieodpowiedni Amik już mógłby jechać do Ciebie :multi::multi: Wprawdzie deklaracje miesięczne mamy mizerne:shake: ale mielibyśmy miesiąc - dwa, żeby je uzbierać... Quote
luka1 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Jestem swieżutko po rozmowie z panią. No chyba niestety nic z tego nie bedzie. Wczoraj była zdecydowana na 99,9% a dzis sie zastanawia. Mimo ze przedstawiam jej jaki Amik jest faktycznie coś wzbudza wątpliwości. Myslę że nic z tego nie będzie. Pani ma dzwonić do mnie w sobotę. Quote
bico Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='luka1']Jestem swieżutko po rozmowie z panią. No chyba niestety nic z tego nie bedzie. Wczoraj była zdecydowana na 99,9% a dzis sie zastanawia. Mimo ze przedstawiam jej jaki Amik jest faktycznie coś wzbudza wątpliwości. Myslę że nic z tego nie będzie. Pani ma dzwonić do mnie w sobotę. a co tej pani się jednak nie spodobało w Amiku?:sadCyber: :cry::-(:-( :grab: normalnie żyć mi się już odechciewa... nie ma co debatować, trzeba kasę zbierać na DT u Czarodziejki Kochani, podajcie wyraźnie, być może raz jeszcze:oops: ile jest deklaracji wpłat stałych, a ile deklaracji wpłat jednorazowych. Proszę Was wyszczególnijcie numer konta, gdzie można wpłacać pieniążki, tak żeby go nie szukać po całym wątku, tylko kto tu wchodzi, od razu widzi co i jak. Quote
anett Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='bico'] Kochani, podajcie wyraźnie, być może raz jeszcze:oops: ile jest deklaracji wpłat stałych, a ile deklaracji wpłat jednorazowych. Proszę Was wyszczególnijcie numer konta, gdzie można wpłacać pieniążki, tak żeby go nie szukać po całym wątku, tylko kto tu wchodzi, od razu widzi co i jak. Deklaracje stałe: Mysza201 - 100 zł Agamika - 15 zł Natasza - 20-25 zł Anett - 50 zł Wpłaty jednorazowe: Lavinia - 150 zł Bico - 50 zł Mysza - 300 zł Osoba z allegro od Agamiki - ?? Reksio7 - 10 zł (Reksio nie wiem czy dobrze zrozumiałam, że jednorazowo czy miesięcznie?) bazarki: Beata, Lu_Gosiak to chyba wszystko, od wczoraj mam problemy z kompem WSZYSTKIM GORĄCO DZIĘKUJĘ:loveu::loveu::loveu: i również mam prośbę do osoby, która podjęła się zbierania pieniążków dla Amika i podała Myszy nr konta o udostępnienie go na forum lub przesłanie wszystkim deklarującym wpłaty na PM !! Quote
majku33krakow Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 luka1 napisał(a):Jestem swieżutko po rozmowie z panią. No chyba niestety nic z tego nie bedzie. Wczoraj była zdecydowana na 99,9% a dzis sie zastanawia. Mimo ze przedstawiam jej jaki Amik jest faktycznie coś wzbudza wątpliwości. Myslę że nic z tego nie będzie. Pani ma dzwonić do mnie w sobotę. a jaki jest faktycznie? Quote
Lionees Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='luka1']Jestem swieżutko po rozmowie z panią. No chyba niestety nic z tego nie bedzie. Wczoraj była zdecydowana na 99,9% a dzis sie zastanawia. Mimo ze przedstawiam jej jaki Amik jest faktycznie coś wzbudza wątpliwości. Myslę że nic z tego nie będzie. Pani ma dzwonić do mnie w sobotę. Taa...ciekawe w którą?:roll::shake: Quote
majku33krakow Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 przepraszam ze sie wtrace ale nie ufam cos tej pani Quote
majku33krakow Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 luka1 napisał(a):Jestem swieżutko po rozmowie z panią. No chyba niestety nic z tego nie bedzie. Wczoraj była zdecydowana na 99,9% a dzis sie zastanawia. Mimo ze przedstawiam jej jaki Amik jest faktycznie coś wzbudza wątpliwości. Myslę że nic z tego nie będzie. Pani ma dzwonić do mnie w sobotę. luka ta pani nie zadzwoni,a jak wezmie to go odda spowrotem,tak ja mysle,mam złe przeczucie,kobieta boi sie odpowiedzialnosci. Quote
bico Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='anett']Deklaracje stałe: Mysza201 - 100 zł Agamika - 15 zł Natasza - 20-25 zł Anett - 50 zł Wpłaty jednorazowe: Lavinia - 150 zł Bico - 50 zł Mysza - 300 zł Osoba z allegro od Agamiki - ?? Reksio7 - 10 zł (Reksio nie wiem czy dobrze zrozumiałam, że jednorazowo czy miesięcznie?) bazarki: Beata, Lu_Gosiak to chyba wszystko, od wczoraj mam problemy z kompem WSZYSTKIM GORĄCO DZIĘKUJĘ i również mam prośbę do osoby, która podjęła się zbierania pieniążków dla Amika i podała Myszy nr konta o udostępnienie go na forum lub przesłanie wszystkim deklarującym wpłaty na PM !! czyli tak...teraz ja coś popracuje mózgownicą, choć boję się, że jakąś głupotę palnę:oops::oops: jak podsumowałam deklaracje wpłat miesięcznych, to mi wyszło ok. 190 zł. na chwilę obecną... wpłaty jednorazowe dają ok. 510 zł. Policzyłam wpłatę Reksio7 jako tą jednorazową(wolę wybrać gorszy scenariusz;)) Nie liczyłam natomiast nie podanej jeszcze kwoty z allegro od Agamiki, no i jeszcze nie skończyły się bazarki Beaty i Lu Gosiak. Dlatego używam tu przy podanych kwotach słowa "około". No i zakładam, że większa część przeliczonych wcześniej pieniędzy jeszcze nie wpłynęła, bo czekamy na pewny numer konta. Ale jeśli zsumujemy, same te, zakładam pewne, choć jeszcze nie przelane kwoty, 190 zł + 510 zł = 700 zł DT u Czarodziejki, to 300 zł miesięcznie, to jesli wspomniane pieniądze wpłynął, to Amik, mialby tam zabezpieczony pobyt na 2 miesiące i 100 zł poszło by np. na transport, choć przyznam się szczerze, że z tym transportem i tą kwota, to trochę "strzelam", bo niedoczytałam dokładnie skąd dokąd miałby Amik być przewożony i nie wiem ile to km mam nadzieję, że mi wybaczycie:oops::oops: i co Wy na to? Przede wszystkim potrzebny pewny numer konta. Czekamy na wypowiedź osoby prowadzącej watek Amika i Czarodziejki:lol: PS-tej babce, co nie mogła się zdecydować i ma dzwonić w sobotę, to ja też już jakoś nie ufam:shake::-( Quote
Ziutka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Czarodziejka napisał(a):W którym schronie siedzi Amik? W Sochaczewie woj. mazowieckie Quote
Czarodziejka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Jeżeli Amik miałby trafić jednak do mnie, to mieszkam kilka km od trasy nr 8 - Warszawa - Wrocław. Między Bełchatowem a Wieluniem - tak w przybliżeniu. Quote
Ziutka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Doszła wpłata od mysza201 - 300zł Bardzo dziękujemy w imieniu Amika :loveu: Quote
Recommended Posts