Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='luka1']dlatergo wazne jest by ktoś pisał na watku ile kasy mamy zapewnione - chce to wiedziec bo mam plan[/quote]

to moze podziel sie z nami tym planem, bo tu juz sa pewne ustalenia - załatwiony dt u Czarodziejki - a aktualnie zbieramy deklaracje co miesiac....

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

mam propozycje domu tymczasowego - bezterminowego i bezpłatnego. Ale wiadomo - wszystko trzeba sprawdzić. Pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne. Jutro - szczególy.

Posted

Przez cały dzień nie mogłam się zalogować!!
Luka bezterminowy i bezpłatny DT brzmi super; te 500 zł to transport + jakaś wyprawka dla Amika??
Jeżeli DT okazałby się odpowiedzialny i odpowiedni - kasę nazbieramy!!!

Posted

luka1 napisał(a):
mam propozycje domu tymczasowego - bezterminowego i bezpłatnego. Ale wiadomo - wszystko trzeba sprawdzić. Pierwsze wrażenia są bardzo pozytywne. Jutro - szczególy.

tak jak pisałam, oferują na transport 50 zł.

Taki dom bezpłatny i bezterminowy, to jaki unikat i cud i trzeba będzie go dobrze sprawdzić, a jak wszytsko okaże się w porządu, to walić tak jak w dym

czekam na jutrzejsze wieści o tym domku z niecerpliwością

a ja tymczasem "pomolestuję" znajomych i "znajomych znajomych" o deklarację wpłat stałych lub jednorazowych

pozdrawiam

Posted

Beatko dzięki za bazarek:lol::loveu:

Natasza, Bico dziękujemy za deklaracje:lol::loveu: Natasza nr konta i w jakiej formie - jednorazowo czy miesięcznie będzie wiadomo jak zapadnie ostateczna decyzja gdzie Amik jedzie.

Aga SUPER !!:multi: piękne allegro to i efekty:lol:

To czekamy niecierpliwie na wiadomości od Luki !!!!!!!!!!!!

Posted

Dzięki - pieniążki juz wysłane, mogę się zadeklarować że co miesiąc wpłace 100 zł na konto Amika, więcej nie dam rady, wysyłam na Tobie i na jeszcze inną biede, ale to odemnie macie na 100 %:multi:

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Bezterminowo i bezpłatnie to przecież adpocja :razz:

Bierzemy pod uwagę to, że Amik może nie znaleźć DS...Pani powiedziała, że jeżeli się nie uda znaleźć dla niego domu przez dłuższy czas to wtedy u niej zostanie, więc w tej chwili jest rozmowa o DT a nie DS. Trzeba było to wszystko ustalić i uświadomić Panią, że może być tak, że nie znajdzie domu :roll:

Posted

mysza201 napisał(a):
Dajcie szybciutko nr.konta to podeślę wam troche kasiorki, czy 300 zł wystarczy na początek na domek ??

Mysza-aniele!!!!:Rose::Rose::Rose:
Dziewczyny-:Rose::Rose::Rose:

Posted

Mysza:loveu::loveu: SUPER, WIELKIE DZIĘKI !!! nr konta podamy jak tylko ustalimy gdzie Amik jedzie !!

Czarodziejko czekamy aż Luka zdradzi szczegóły odnośnie tego DT/DS - jeżeli okaże się nieodpowiedni Amik już mógłby jechać do Ciebie :multi::multi:
Wprawdzie deklaracje miesięczne mamy mizerne:shake: ale mielibyśmy miesiąc - dwa, żeby je uzbierać...

Posted

Jestem swieżutko po rozmowie z panią. No chyba niestety nic z tego nie bedzie. Wczoraj była zdecydowana na 99,9% a dzis sie zastanawia. Mimo ze przedstawiam jej jaki Amik jest faktycznie coś wzbudza wątpliwości. Myslę że nic z tego nie będzie. Pani ma dzwonić do mnie w sobotę.

Posted

[quote name='luka1']Jestem swieżutko po rozmowie z panią. No chyba niestety nic z tego nie bedzie. Wczoraj była zdecydowana na 99,9% a dzis sie zastanawia. Mimo ze przedstawiam jej jaki Amik jest faktycznie coś wzbudza wątpliwości. Myslę że nic z tego nie będzie. Pani ma dzwonić do mnie w sobotę.

a co tej pani się jednak nie spodobało w Amiku?:sadCyber:
:cry::-(:-(
:grab: normalnie żyć mi się już odechciewa...

nie ma co debatować, trzeba kasę zbierać na DT u Czarodziejki

Kochani, podajcie wyraźnie, być może raz jeszcze:oops: ile jest deklaracji wpłat stałych, a ile deklaracji wpłat jednorazowych.

Proszę Was wyszczególnijcie numer konta, gdzie można wpłacać pieniążki, tak żeby go nie szukać po całym wątku, tylko kto tu wchodzi, od razu widzi co i jak.

Posted

[quote name='bico'] Kochani, podajcie wyraźnie, być może raz jeszcze:oops: ile jest deklaracji wpłat stałych, a ile deklaracji wpłat jednorazowych.

Proszę Was wyszczególnijcie numer konta, gdzie można wpłacać pieniążki, tak żeby go nie szukać po całym wątku, tylko kto tu wchodzi, od razu widzi co i jak.

Deklaracje stałe:

Mysza201 - 100 zł
Agamika - 15 zł
Natasza - 20-25 zł
Anett - 50 zł

Wpłaty jednorazowe:

Lavinia - 150 zł
Bico - 50 zł
Mysza - 300 zł
Osoba z allegro od Agamiki - ??
Reksio7 - 10 zł (Reksio nie wiem czy dobrze zrozumiałam, że jednorazowo czy miesięcznie?)

bazarki: Beata, Lu_Gosiak

to chyba wszystko, od wczoraj mam problemy z kompem

WSZYSTKIM GORĄCO DZIĘKUJĘ:loveu::loveu::loveu:

i również mam prośbę do osoby, która podjęła się zbierania pieniążków dla Amika i podała Myszy nr konta o udostępnienie go na forum lub przesłanie wszystkim deklarującym wpłaty na PM !!

Posted

luka1 napisał(a):
Jestem swieżutko po rozmowie z panią. No chyba niestety nic z tego nie bedzie. Wczoraj była zdecydowana na 99,9% a dzis sie zastanawia. Mimo ze przedstawiam jej jaki Amik jest faktycznie coś wzbudza wątpliwości. Myslę że nic z tego nie będzie. Pani ma dzwonić do mnie w sobotę.

a jaki jest faktycznie?

Posted

[quote name='luka1']Jestem swieżutko po rozmowie z panią. No chyba niestety nic z tego nie bedzie. Wczoraj była zdecydowana na 99,9% a dzis sie zastanawia. Mimo ze przedstawiam jej jaki Amik jest faktycznie coś wzbudza wątpliwości. Myslę że nic z tego nie będzie. Pani ma dzwonić do mnie w sobotę.

Taa...ciekawe w którą?:roll::shake:

Posted

luka1 napisał(a):

luka ta pani nie zadzwoni,a jak wezmie to go odda spowrotem,tak ja mysle,mam złe przeczucie,kobieta boi sie odpowiedzialnosci.

Posted

[quote name='anett']Deklaracje stałe:

Mysza201 - 100 zł
Agamika - 15 zł
Natasza - 20-25 zł
Anett - 50 zł

Wpłaty jednorazowe:

Lavinia - 150 zł
Bico - 50 zł
Mysza - 300 zł
Osoba z allegro od Agamiki - ??
Reksio7 - 10 zł (Reksio nie wiem czy dobrze zrozumiałam, że jednorazowo czy miesięcznie?)

bazarki: Beata, Lu_Gosiak

to chyba wszystko, od wczoraj mam problemy z kompem

WSZYSTKIM GORĄCO DZIĘKUJĘ

i również mam prośbę do osoby, która podjęła się zbierania pieniążków dla Amika i podała Myszy nr konta o udostępnienie go na forum lub przesłanie wszystkim deklarującym wpłaty na PM !!

czyli tak...teraz ja coś popracuje mózgownicą, choć boję się, że jakąś głupotę palnę:oops::oops:

jak podsumowałam deklaracje wpłat miesięcznych, to mi wyszło ok. 190 zł.
na chwilę obecną...

wpłaty jednorazowe dają ok. 510 zł.

Policzyłam wpłatę Reksio7 jako tą jednorazową(wolę wybrać gorszy scenariusz;))

Nie liczyłam natomiast nie podanej jeszcze kwoty z allegro od Agamiki, no i jeszcze nie skończyły się bazarki Beaty i Lu Gosiak.

Dlatego używam tu przy podanych kwotach słowa "około".

No i zakładam, że większa część przeliczonych wcześniej pieniędzy jeszcze nie wpłynęła, bo czekamy na pewny numer konta.

Ale jeśli zsumujemy, same te, zakładam pewne, choć jeszcze nie przelane kwoty, 190 zł + 510 zł = 700 zł

DT u Czarodziejki, to 300 zł miesięcznie, to jesli wspomniane pieniądze wpłynął, to Amik, mialby tam zabezpieczony pobyt na 2 miesiące i 100 zł poszło by np. na transport, choć przyznam się szczerze, że z tym transportem i tą kwota, to trochę "strzelam", bo niedoczytałam dokładnie skąd dokąd miałby Amik być przewożony i nie wiem ile to km
mam nadzieję, że mi wybaczycie:oops::oops:

i co Wy na to?

Przede wszystkim potrzebny pewny numer konta.

Czekamy na wypowiedź osoby prowadzącej watek Amika i Czarodziejki:lol:

PS-tej babce, co nie mogła się zdecydować i ma dzwonić w sobotę, to ja też już jakoś nie ufam:shake::-(