Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga nie dopytywałam się o szczegóły bo na razie z deklaracji finansowych mamy:

Lavinia - jednorazowo 150zł:loveu::loveu:DZIĘKUJĘ:lol:
anett 50zł miesięcznie

więc gdzie z tym do hoteliku:shake:
Pytałam tylko czy pracują z psami bo Amik przede wszystkim potrzebuje kontaktu z człowiekiem!!

aa.. myślisz może o hoteliku w Wieliczce?

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Aga DZIĘKI!!!!:loveu::lol:

A przy okazji;) chyba Amikowi skończyło się już allegro; mogłabyś wystawić ponownie?:lol: (proszę zrób wyróżnione i prześlij mi nr konta)

Posted

[quote name='agamika']hmmm, mi pokazuje ze jest jeszcze 51 minut :lol::evil_lol::lol:[/quote]

:-D:-D:-D:-D
no więc za godzinkę:evil_lol: dzięki:lol:

Posted

Agamika....piękne allegro :-(

Jeśli tylko mogę prosić o jedno...to czy można zmienić telefony kontaktowe i podać tylko i wyłącznie do Luki : 502-156-186

Posted

[quote name='Ziutka']Agamika....piękne allegro :-(

Jeśli tylko mogę prosić o jedno...to czy można zmienić telefony kontaktowe i podać tylko i wyłącznie do Luki : 502-156-186[/quote]
oki, ja dałam takie jak mi kiedys podano :oops:

Posted

[quote name='agamika']oki, ja dałam takie jak mi kiedys podano :oops:[/quote]
Tak...bo to do pracowników telefony a z nimi czasami nie można się porozumieć :cool1: ;)

Posted

[quote name='agamika']

a meil był ok ?? bo na wszelki wypadek go wykasowałam :oops::evil_lol:
Tak :cool3: był ok :evil_lol:

Czarodziejko...dziękuje, że zajrzałaś do nas...i dziękuję za zmianę tytułu :lol:

Posted

no to ja w kwestii formalnej. Myslicie że gdyby to było takie proste to nie pomyślałybysmy o hoteliku?
W schronisku jest tak że wyjść ze schroniska pies może tylko z konkretną osobą - po podpisaniu umowy adopcyjnej.
Kto wyadoptuje Amika na siebie?
Teraz jak juz to mamy za sobą - pies jedzie do hotelu i kto za niego płaci?
Zakładam zawsze w takich sytuacjach najbardziej pesymistyczny scenariusz - deklaracje deklaracjami ale... I co wtedy - osoba która ma psa na siebie zaczyna mieć problem?
Nie jestem gołosłowna - już to przerabiałam, dlatego tak niemrawo sie biorę za szukanie jakichkolwiek hotelowych tymczasów. Nie jestem w stanie płacić za hotel, a nie mam moralnego poczucia wrobić kogoś w taką sytuację. Co będzie z psem gdy nie bedzie kasy aby za hotel zapłacić? Wróci do schroniska? - nie wróci bo go nie przyjmą, ma przeciez właściciela.
No kombinujcie, czy nie mam racji?

Posted

zaden z "moich" podopiecznych nie wrócił do schroniska

taka ewentualnośc nie wchodzi w ogóle w rachubę

nawet jak wyadoptowujemy psa schroniskowego to zawsze bierzemy pod uwage to ewentualnosc, ze on w najgorszym wypadku wraca do hotelu.
schronisko drugi raz = NIGDY

DT o Amika jak widać sie nie biją , w schronisku dziczeje , w koncu stanie sie zupełeni nieadopcyjny

z oggłoszen tez jak widac cisza - nieustannie

ja rozumiem obawy hotelowe, tymbardziej ze nie wiadomo ile czasy Amik spędzi w hotelu i wiem jak jest z deklaracjami .

Ale nie ma co z góry przekreslać takiej mozliwości .

reksio7. nru konta jeszcze nie ma, na razie anett zbiera informacje ile miesięcznie bedzie na utrzymanie Amika i czy podołamy hotelowi .

Posted

Czarodziejko BARDZO dziękuję za odzew, Twoja propozycja:loveu::loveu: ratuje Amikowi życie... czekam ze ściśniętym sercem!!

Aga dzięki za błyskawiczne wznowienie:lol::evil_lol: allegro jest piękne!!

Reksiu dziękuję bardzo:loveu: tak jak pisała Agamika nie ma nr konta, na razie zbieramy deklaracje.

Luka rozumiem Twoje obawy ale nikt nie podejmuje żadnych nieprzemyślanych działań na żywioł... Szukam wszelkich możliwości pomocy dla Amika.
Sama wiesz najlepiej, że Amik nie ma ŻADNYCH szans na "normalną" adopcję i długo w tej budzie już nie pożyje!!

Posted

[quote name='anett']Prosimy o pomoc dla AMIKA :-(:-(:-(
Ja także proszę:(
Na dzień dzisiejszy nie moge nic zadeklarować. Moje finanse będę znała dopiero po niedzieli i mam nadzieję, że "wyskrobię" choć drobną kwotę:oops: co miesiąc.

Posted

Czarodziejko czy mogłabyś napisać czy rozważyłaś już DT dla Amika, proszęęę:modla::modla:
Nie chciałabym być niecierpliwa... ale nie mogę przestać o nim myśleć:shake:
Gdyby Amik dostał taki cudny dar od losu po tylu latach bezdomności, samotności i ciemnego boksu...

Posted

Przepraszam ale nie zdołałam przeczytać całego watku:roll: prosze o informację na co teraz zbierane są pieniązki...??? myślłam żeby wystawić bazarek na psiaka...