Olena84 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Renata5 napisał(a):Dziewczyny,Luka jest poważną osobą i se jaj nie robi;) Tamten czerwony Wiśniewski nie ma nic a nic wspólnego z naszym Amikiem:cool3: A skąd wiesz:evil_lol:? Może byłaby wtedy lepsza reklama psiunia! Quote
mysza201 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Ja też mam problemyz wejściem na dogo, teraz mi się udało i szybko odpisuje, konto podała mi luka1. Quote
Lionees Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Olena84 napisał(a):A skąd wiesz:evil_lol:? Może byłaby wtedy lepsza reklama psiunia! E tam...czerwony tak jak szybko rozbłysł,tak i szybko przygasł;) Niech on lepiej nie będzie kojarzony z naszym Amisiem:p Quote
mysza201 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Mysza - jesteś szlachetna:loveu::loveu::loveu: Bez przesady, poprostu normalna baba zakręcona na punkcie psów a szczególnie ON-ków, szczęśliwa posiadaczka Kory-ONki. Działajcie dziewczyny bo czas ucieka, to ile jeszcze brakuje żeby Amik pojechał do domku ?? Quote
Lu_Gosiak Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Ze stałych deklaracji miesięcznych brakuje 110zł......ale na dzień dziesiejszy Amik ma na koncie 550zł + dochód z drugiego bazarku - to daje kwote na 2 miesiace w dt a w tym czasie bedziemy szukac dalszych deklaracji....wiec moze jechac w sumie juz...tylko teraz kwestie formalne tzn. kto wyadoptuje Amika na siebie i kto go zawiezie do dt?????????????? Quote
izabela29 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ja dziś przelałam amikowi 50pln, w następnym miesiącu też pomogę tylko prośba o przypomnienie na pw bo boję się że zaraz zgubie wątek Quote
natasza79 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ja nadal jestem chetna DO PLACENIA , nic nie piszze ale obserwuje i czekam na nr kontA, NIE ZAGLADLAM ZE 3 DNI ALE TERAZ SZYBKO ZERKNELAM CO BYLO TU PISANE PRZEZ WAS. KONTO MI MIGNELO ZE JEST JAKIES PODANE ROZUMIEM ZE NA TO SLAC KASE? Quote
Ziutka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 izabela29 napisał(a):ja dziś przelałam amikowi 50pln Właśnie zerknęłam na konto fundacji i już są Twoje pieniążki :lol: Bardzo dziękujemy w imieniu Amika :loveu: Quote
bico Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Właśnie przed chwilą wpłaciłam pieniążki dla Amika na konto Pana Michała Wiśniewskiego z Sochaczewa. dajcie znać kiedy dojdą;) Quote
Ziutka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 bico napisał(a):Właśnie przed chwilą wpłaciłam pieniążki dla Amika na konto Pana Michała Wiśniewskiego z Sochaczewa. dajcie znać kiedy dojdą;) Jeszcze nie doszły...właśnie zaglądałam na konto ;) ale jak tylko dojdą to napiszemy oczywiście :lol: i z góry bardzo dziękujemy :loveu: w imieniu Amika :loveu: Quote
natasza79 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 ja tez juz wplacilam dajcie znac jak bedzie kaska:) Quote
Lu_Gosiak Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 dziewczyny, które odwiedzacie Amika - czyli Ziutka i Luka - napiszcie jednoznacznie czy macie zamiar któraś adoptowac Amika na siebie??? Konto podałyście - super - pieniadze sa, tymczas u Czarodziejki na juz, więc nie ma na co czekac i trzeba wyciągnąć go już... pytałam juz wczesniej na watku kto go wyadotpuje na siebie i cisza......??? Wiec ponawiam pytanie - a to teraz najwazniejsze, skoro wszystko inne ustalone Quote
Lu_Gosiak Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 natasza79 napisał(a):ja tez juz wplacilam dajcie znac jak bedzie kaska:) Natasza bardzo dziekujemy za pomoc:Rose::Rose::Rose: Quote
luka1 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']dziewczyny, które odwiedzacie Amika - czyli Ziutka i Luka - napiszcie jednoznacznie czy macie zamiar któraś adoptowac Amika na siebie??? Konto podałyście - super - pieniadze sa, tymczas u Czarodziejki na juz, więc nie ma na co czekac i trzeba wyciągnąć go już... pytałam juz wczesniej na watku kto go wyadotpuje na siebie i cisza......??? Wiec ponawiam pytanie - a to teraz najwazniejsze, skoro wszystko inne ustalone Zadałaś pytanie i jakiej odpowiedzi oczekujesz? Ze ja albo Ziutka wyadoptuje Amika na siebie? Odpowiadam za siebie - nie wyadoptuję już żadnego psa, dotąd dokond nie będę miała wolnego miejsca w domu. Aktualnie mam wyadoptowana sunię, która miała być u mnie tylko miesiąc dwa - została na stałe, niby jamniczkę - która miała po sterylce jechać do nowego domu = została na stałe, Kilera - jest jeszcze na DT ale nic nie wskazuje że znajdzie dom i prócz tego trzy swoje legalne psy - dwa z Azorka i jednego z Łodzi. Nie zaryzykuję kolejnego psa. Zresztą na skutek nieporozumień, które ostatnio miały miejsce w schronisku nie wiem czy dadzą mi adoptować kolejnego psa - chyba już dziesiątego. Wszystkie psy, które jechałt do domów za moim pośrednictwem wyadoptowywałam na siebie. Quote
Lu_Gosiak Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 luka1 napisał(a):Zadałaś pytanie i jakiej odpowiedzi oczekujesz? konkretnej, żeby wiedzieć na czym stoimy i co trzeba dalej robic... Quote
Ziutka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 luka1 napisał(a): Zresztą na skutek nieporozumień, które ostatnio miały miejsce w schronisku Ja na skutek tych nieporozumień niestety nie mam wejścia do schroniska i zapewne nie jestem tam mile widzianym gościem :cool3: Lu Gosiak...nie tylko jest problem z wyadoptowaniem Amika ale także jego transport :cool1: Quote
Lu_Gosiak Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 no dobra dziewczyny bo czegos nie rozumiem.......skoro nie zamierzacie wyciagnąć Amika ze schronu to czemu zbieracie na niego pieniądze:crazyeye::crazyeye: ??? Quote
luka1 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 pieniądze są wpłacane na konto naszej Fubdacji i co do grosz zostanę przekazane na Amika. Pierwszy problem był z kontem na które ma wpływać kasa. Jest konto. Teraz chcesz by wyadoptować Amika - nie ma problemu , możesz go wyadoptować na siebie. Wtstarczy numer dowodu osobistego , imie nazwisko adres. Transport jak są pieniądze tez nie jest problemem. Dlaczego piszesz że nie chcemy go wyciągnąć? Chcemy , tak jak ty chcesz. A więc kto bierze Amika na siebie? Quote
Lu_Gosiak Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 luka1 napisał(a): Teraz chcesz by wyadoptować Amika - nie ma problemu , możesz go wyadoptować na siebie. Wtstarczy numer dowodu osobistego , imie nazwisko adres. Transport jak są pieniądze tez nie jest problemem. No to super, trzeba było tak od razu...u nas nie ma takiej możliwości i trzeba osobiście, więc dlatego pytałam o osoby, które są na miejscu, bo dziwnym byłoby jechac do Was przez pół Polski tylko po żeby wyadoptowac psa gdy równie dobrze może to zrobic ktoś kto jest na miejscu... porozmawiam z anett bo to ona mnie ściagneła do Amika:evil_lol::evil_lol: i ustalimy to Quote
Ziutka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Lu...gdybyśmy mogły to byśmy wyadoptowały Amika na siebie..ale po tym artykule : 200 adopcji w AZORKU - Wiadomości e-Sochaczew.pl niestety pojawiło się pełno niedomówień i zakazów :angryy: Quote
Lu_Gosiak Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Ziutka']Lu...gdybyśmy mogły to byśmy wyadoptowały Amika na siebie..ale po tym artykule : 200 adopcji w AZORKU - Wiadomości e-Sochaczew.pl niestety pojawiło się pełno niedomówień i zakazów :angryy: przeczytałam :shake::shake::shake:..........dziwi mnie i chyba nigdy nie przestanie polityka niektórych schronisk...zamiast wpuszczać ludzi by pomagali w adopcjach to nie dość, że sami nic nie robią w tym kierunku to jeszcze utrudniają Quote
Ziutka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Olena84 napisał(a):Ale chodzi o jakis komentarz tam? Bo ja nie widze nic złego oprocz jednego komentarza, ale on nie mowi o zakazach i niedomowieniach:oops:. Ehh...długo by pisać...to zawiła historia :shake: a wolę nic nie pisać bo pewne osoby to czytają :cool1: a poza tym to już sama się w tym wszystkim pogubiłam powiem szczerze :roll: Quote
Recommended Posts