Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Renata5 napisał(a):
Dziewczyny,Luka jest poważną osobą i se jaj nie robi;)
Tamten czerwony Wiśniewski nie ma nic a nic wspólnego z naszym Amikiem:cool3:

A skąd wiesz:evil_lol:? Może byłaby wtedy lepsza reklama psiunia!

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Olena84 napisał(a):
A skąd wiesz:evil_lol:? Może byłaby wtedy lepsza reklama psiunia!

E tam...czerwony tak jak szybko rozbłysł,tak i szybko przygasł;)
Niech on lepiej nie będzie kojarzony z naszym Amisiem:p

Posted

Mysza - jesteś szlachetna:loveu::loveu::loveu:

Bez przesady, poprostu normalna baba zakręcona na punkcie psów a szczególnie ON-ków, szczęśliwa posiadaczka Kory-ONki.
Działajcie dziewczyny bo czas ucieka, to ile jeszcze brakuje żeby Amik pojechał do domku ??

Posted

Ze stałych deklaracji miesięcznych brakuje 110zł......ale na dzień dziesiejszy Amik ma na koncie 550zł + dochód z drugiego bazarku - to daje kwote na 2 miesiace w dt a w tym czasie bedziemy szukac dalszych deklaracji....wiec moze jechac w sumie juz...tylko teraz kwestie formalne tzn. kto wyadoptuje Amika na siebie i kto go zawiezie do dt??????????????

Posted

ja nadal jestem chetna DO PLACENIA , nic nie piszze ale obserwuje i czekam na nr kontA, NIE ZAGLADLAM ZE 3 DNI ALE TERAZ SZYBKO ZERKNELAM CO BYLO TU PISANE PRZEZ WAS. KONTO MI MIGNELO ZE JEST JAKIES PODANE ROZUMIEM ZE NA TO SLAC KASE?

Posted

izabela29 napisał(a):
ja dziś przelałam amikowi 50pln

Właśnie zerknęłam na konto fundacji i już są Twoje pieniążki :lol:
Bardzo dziękujemy w imieniu Amika :loveu:

Posted

bico napisał(a):
Właśnie przed chwilą wpłaciłam pieniążki dla Amika na konto Pana Michała Wiśniewskiego z Sochaczewa.
dajcie znać kiedy dojdą;)

Jeszcze nie doszły...właśnie zaglądałam na konto ;) ale jak tylko dojdą to napiszemy oczywiście :lol: i z góry bardzo dziękujemy :loveu: w imieniu Amika :loveu:

Posted

dziewczyny, które odwiedzacie Amika - czyli Ziutka i Luka - napiszcie jednoznacznie czy macie zamiar któraś adoptowac Amika na siebie??? Konto podałyście - super - pieniadze sa, tymczas u Czarodziejki na juz, więc nie ma na co czekac i trzeba wyciągnąć go już... pytałam juz wczesniej na watku kto go wyadotpuje na siebie i cisza......??? Wiec ponawiam pytanie - a to teraz najwazniejsze, skoro wszystko inne ustalone

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']dziewczyny, które odwiedzacie Amika - czyli Ziutka i Luka - napiszcie jednoznacznie czy macie zamiar któraś adoptowac Amika na siebie??? Konto podałyście - super - pieniadze sa, tymczas u Czarodziejki na juz, więc nie ma na co czekac i trzeba wyciągnąć go już... pytałam juz wczesniej na watku kto go wyadotpuje na siebie i cisza......??? Wiec ponawiam pytanie - a to teraz najwazniejsze, skoro wszystko inne ustalone

Zadałaś pytanie i jakiej odpowiedzi oczekujesz? Ze ja albo Ziutka wyadoptuje Amika na siebie? Odpowiadam za siebie - nie wyadoptuję już żadnego psa, dotąd dokond nie będę miała wolnego miejsca w domu. Aktualnie mam wyadoptowana sunię, która miała być u mnie tylko miesiąc dwa - została na stałe, niby jamniczkę - która miała po sterylce jechać do nowego domu = została na stałe, Kilera - jest jeszcze na DT ale nic nie wskazuje że znajdzie dom i prócz tego trzy swoje legalne psy - dwa z Azorka i jednego z Łodzi.
Nie zaryzykuję kolejnego psa. Zresztą na skutek nieporozumień, które ostatnio miały miejsce w schronisku nie wiem czy dadzą mi adoptować kolejnego psa - chyba już dziesiątego. Wszystkie psy, które jechałt do domów za moim pośrednictwem wyadoptowywałam na siebie.

Posted

luka1 napisał(a):
Zresztą na skutek nieporozumień, które ostatnio miały miejsce w schronisku

Ja na skutek tych nieporozumień niestety nie mam wejścia do schroniska i zapewne nie jestem tam mile widzianym gościem :cool3:

Lu Gosiak...nie tylko jest problem z wyadoptowaniem Amika ale także jego transport :cool1:

Posted

pieniądze są wpłacane na konto naszej Fubdacji i co do grosz zostanę przekazane na Amika.
Pierwszy problem był z kontem na które ma wpływać kasa. Jest konto.
Teraz chcesz by wyadoptować Amika - nie ma problemu , możesz go wyadoptować na siebie. Wtstarczy numer dowodu osobistego , imie nazwisko adres. Transport jak są pieniądze tez nie jest problemem.
Dlaczego piszesz że nie chcemy go wyciągnąć? Chcemy , tak jak ty chcesz. A więc kto bierze Amika na siebie?

Posted

luka1 napisał(a):

Teraz chcesz by wyadoptować Amika - nie ma problemu , możesz go wyadoptować na siebie. Wtstarczy numer dowodu osobistego , imie nazwisko adres. Transport jak są pieniądze tez nie jest problemem.

No to super, trzeba było tak od razu...u nas nie ma takiej możliwości i trzeba osobiście, więc dlatego pytałam o osoby, które są na miejscu, bo dziwnym byłoby jechac do Was przez pół Polski tylko po żeby wyadoptowac psa gdy równie dobrze może to zrobic ktoś kto jest na miejscu...

porozmawiam z anett bo to ona mnie ściagneła do Amika:evil_lol::evil_lol: i ustalimy to

Posted

[quote name='Ziutka']Lu...gdybyśmy mogły to byśmy wyadoptowały Amika na siebie..ale po tym artykule :

200 adopcji w AZORKU - Wiadomości e-Sochaczew.pl

niestety pojawiło się pełno niedomówień i zakazów :angryy:

przeczytałam :shake::shake::shake:..........dziwi mnie i chyba nigdy nie przestanie polityka niektórych schronisk...zamiast wpuszczać ludzi by pomagali w adopcjach to nie dość, że sami nic nie robią w tym kierunku to jeszcze utrudniają

Posted

Olena84 napisał(a):
Ale chodzi o jakis komentarz tam? Bo ja nie widze nic złego oprocz jednego komentarza, ale on nie mowi o zakazach i niedomowieniach:oops:.

Ehh...długo by pisać...to zawiła historia :shake: a wolę nic nie pisać bo pewne osoby to czytają :cool1: a poza tym to już sama się w tym wszystkim pogubiłam powiem szczerze :roll: