MonikaP Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 neverend napisał(a):karmę wysokoskładnikową z witaminami może jak najbardziej... rozmawiałam o tym z wetem... cały czas jeszcze rozważam Twoją propozycję... już na gg wejść możesz...? jestem na gg, napisz Quote
MonikaP Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 jejjj, ale zębiska!!!! strach się bać!!!:diabloti: Quote
MonikaP Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 neverend napisał(a):widać te łyse placki.... ciii, prosiłam Cię, żebyś się nie zamartwiała, wszystko będzie dobrze... Quote
neverend Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 MonikaP napisał(a):ciii, prosiłam Cię, żebyś się nie zamartwiała, wszystko będzie dobrze... jak tu się nie zamartwiać.... :placz::placz::placz: Quote
baffi2 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='neverend'] tak teraz malec wygląda... prześliczny jest! uwielbiam niebieskookie psiaki:loveu: A co do tej choroby to mam nadzieję że szybko wyzdrowieje;) Na początku października albo nawet wcześniej będą pieniądze z mojego bazarku:lol: neverend nie martw się wszystko bedzie dobrze...:cool3: Quote
Evas Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Będzie dobrze Marto. Zastanawiam się, co z rodzeństwem Guzika - czy żaden nie jest chory.? Quote
neverend Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Evas napisał(a):Będzie dobrze Marto. Zastanawiam się, co z rodzeństwem Guzika - czy żaden nie jest chory.? właśnie nie wiem... wiem tylko,że wszystkie malce są oddzielone od matki już, bo je gryzła... one kończą w piątek 8tyg... A Guzik ma glisticę...dziś dostał pratel... Quote
Evas Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Biedny mały, tyle na niego spadło chorób.Zdjęcia są świetne, taka mała kruszynka i jak się szczerzy :) to chyba uśmiech.. Quote
MonikaP Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Biedny Guziczek, uwzięły się na niego te robaki...:shake: Quote
lidka_park Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Never, jak widziałam dzis Guziczka to jest o niebo lepiej jesli chodzi o drapanie. U mnie dparał sie co chwilę,a u Ciebie praktycznie wogóle. Fakt faktem sa łyse placki, ale na pewno jest poprawa, teraz tylko zeby robaków sie pozbyć... Quote
pajunia Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Sluchajcie, prosze:modla::modla: Czy mozecie sprawdzic w schronisku, jak sie czuje rodzenstwo Guziczka? Quote
neverend Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Pajuniu, oczywiście, o ile mogę liczyć na Lidkę... Ja mam niestety zjazd na uczelni i mały ma niańki na zmianę u mnie w domu... Od porannej mamy, przez Przed i popołudniową Lidkę, wieczorną siostrę i mamę... Lidka chyba będzie w schronisku w sobotę... Pajuniu...jak ja bym chciała żeby mały znalazł dom... teraz jeszcze trwa kuracja, ale w przyszłym tyg. się skończy i zobaczymy jak badanka... ale domek bardzo by się przydał... Quote
lidka_park Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 byłam u szczeniaków, wygladają dobrze, tylko maja opuchniete brzuszki, co zapewne jest skutkiem obecnosci robali, a wiec trzeba odrobaczyc... psiaczki sa teraz w pomieszczeniu, gdzie ma byc szpitalik.... Quote
neverend Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 lidka_park napisał(a):byłam u szczeniaków, wygladają dobrze, tylko maja opuchniete brzuszki, co zapewne jest skutkiem obecnosci robali, a wiec trzeba odrobaczyc... psiaczki sa teraz w pomieszczeniu, gdzie ma byc szpitalik.... no to pratel w dłoń... wszystkie maluszki,czy jakiś ubytek?? było ich pierwotnie bez Guzika 7.. Quote
neverend Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 [quote name='lidka_park']nie policzyłam :oops: no cóż...ważne że żyją... a tu allegro Guzika... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=248001737 proszę o ogłoszenia!!! Quote
sisia0 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 CZili z amluchami tez jest w tym pomieszczeniu gdzie ma byc szpitalik ? Quote
neverend Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 Guzik,kiedy ty znajdziesz dom...???:-(:-( Quote
gwiazda0 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 słodki psiak........... i jaki biedny :-( Quote
lidka_park Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 potrzebna pomoc i domek dla Guziczka !!!! Quote
neverend Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 lidka_park napisał(a):potrzebna pomoc i domek dla Guziczka !!!! i to bardzo... on już nie może dłużej u mnie przebywać... moi rodzice się niepokoją... potrzebny chociaż DT!!! Quote
Recommended Posts