blue.berry Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 doddy bo ja do niej nie dzwonie, dlatego mnie zaprasza. Beata to ja dzis wpadne - albo ze zdjeciem albo z zielenina. wszystkich zebranych przepraszam za offtopic w temacie Sevenka Quote
doddy Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ciotka off topiki to chyba są normą na naszych tematach :p Dobrze, że nie banują za off topiki bo byśmy mieli bany dożywotnio. Ina, jak będziesz z pączkami u Beaty to daj znać. Pyyycha były!!! Dobra moi mili, to ja też spadam do Sulejówka. Daria daj znać czy bullterrier Cię nie zjadł :cool3: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Poprosze z zielenina ;) A ja nie przepraszam bo dzięki temu watkowi i offtopicowi kolejny szczesciarz znalazł domek. Mozna spokojnie napisac - Fikus ma nowy kochający dom. Żadnych pączków !!!!!!!!!! Jestem na diecie , Grzesiek wraca w kwietni a ja nie dosc , ze sie nie nauczyłam strzelac to jeszcze wygladam jak bałwanek. Quote
doddy Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 I ksiażę na nie będzie Cię chciał? Ja tam lubię bałwanki... Np. ciągać je za noski albo wsadzać węgielki w oczka Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Doddy ja tez Cie lubie ale sypiac z Toba nie bede !!! A lubie sypiać z kims oprocz psa . A wogole to miałam posprzatac zanim przyjdzie Pani Bardzo Porządna i nic z tego. Jakby mało było klopotów to brama mi sie popsuła i własnie udaje sie ja naprawiać !!! Pilnie poszukuje TZ , nie wazny wyglad, nie wazna kasa, ma miec dwie prawe rece , no moze miec normalnie w razie czego powiem mu jak sie to naprawia . Dlaczego ja zawsze musze coś naprawiac ??? ps. Ksiaże nie ma nic wspolnego z czolgami, nie zmiesciłby sie . Quote
blue.berry Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Pani Bardzo Porządna przyjdzie po 20.00 wiec masz jeszcze godzine na przygotowanie sie. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Dopiero wrocilam z nierownej walki z brama i nie mam zamiaru sprzatac. Mozesz nie zdejmowac kaloszy a do stołu sie jeszcze nie przykleisz bo moje materialy do nauki sa porozwalane.. ps. z dwojga złego wole naprawic brame, zawsze czegos sie naucze. Aha, brama naprawiona juz sie otwiera ale na wszelki wypadek wejdz furtka. Quote
JarekOpole Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 [quote=Beata_Dorobczyńska;9396334 Aha, brama naprawiona juz sie otwiera ale na wszelki wypadek wejdz furtka. Bo się nie zamyka:evil_lol: Quote
dariaopole Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 i jak tam adopcja Fikusa ? Happy end czy nadal szuka domu ??? :evil_lol: Beatko - bałwanki przecież są takie słodkie i urocze :diabloti: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 A się mylisz , własnie byl problem z zamykaniem . Ale sie zamyka i otwiera , bałam się, ze fikus sie zaklinuje . Niestety dzis adopcji nie było bo to wielka roslina i jestesmy umówione w weekend na przewiezienie na taczce. ps. Jarus, Ty sobie grabisz ;) ps. Daria , bałwanki są okropne , zapewniam Cię , Tobie ten problem jest nieznany i obcy ale uwierz tak jest. Quote
dariaopole Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Beatka - wątpię żebyś musiała sie odchudzac ale jesli Ci na tym zależy to wypożyczę Ci moją Chilli ( to nie astka tylko zwykły kundel wiec nie powinnas miec nic przeciwko;) ) wystarczy ,że zobaczy dziurke w płocie lub niedomkniętą furtkę a od razu zasponsoruje Ci niezły bieg przełajowy. Ja dzis schudłam chyba 2 kilo . Jest tylko jeden minus mozna przy tym dostać zawału lub osiwieć z nerwów :diabloti: doznania są jeszcze ciekawsze gdy wkoło jest ciemno jak w d...... jarek jeźdzłl Guciem po polach i świecił a ja zasuwałam ile sił w nogach. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Dzieki ale ta metoda nie poskutkuje, ja swojego psa nie szukam wychodzac z zalozenia ze ma obroze z adresówka i chipa . Jej problem , jak woli gonic za zajacem albo kotem to jej wybor , ja wracam do domu :) To jej micha sie skonczy nie mnie. ps. Niestety jestem balwankiem i nikt mnie nie zechce ( bo jeszcze sie ludze , ze moze taki sie napatoczy ;) ) Quote
dariaopole Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 ja nie potrafiłabym zasnąć nie wiedząc gdzie ta głupka się znajduje :roll: a przy okazji nie muszę karnetu na aerobik kupować :evil_lol: no popatrz Beatko jaki on słodki : http://pl.youtube.com/watch?v=E8QtD811e3g Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 No ten to słodki, bo malutki, w sam raz i jeszcze ładnie skacze .. aha i ma sliczny marchewkowy nosek. Quote
dariaopole Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Beata wsadź sobie marcheweczkę w nosek i poskacz jak ten bałwanek a z pewnością będziesz wyglądać równie uroczo ...wtedy nikt Ci się nie oprze :cool3: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Wiesz co , ma dzis srednio fajny humor , bo dzis jest kolejny dzien jak ktoś probuje zrobic mi koło piora. Niestety , tak jest , ze do pewniego momentu siedze cicho ale sa pewne granice , ktorych nie należy przekraczac. I własnie chyba dzis ta granica została przekroczona, Quote
doddy Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Uuuu Daria, se żeś nagrabiła :diabloti: Ja jakom żem jasnowidz - dziś do Beaty się nie odzywam :p Quote
dariaopole Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 przepraszam Cię mocno ale myślałam , że poprawię Ci humor a nie pogorszę :shake: chcesz to wyślę do Ciebie Jarka , przyjedzie swoim Guciem i tam wszystkich :2gunfire: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Daria ani nie polepszyłaś ani nie pogorszyłaś. Spoko. Napiszcie mi dziewczyny co to jest mobbing w pracy bo zaczynam sie zastanawiać czy to nie podchodzi pod jakis paragraf. ps. do Doddy - jak bardzo sie zle czuje mozesz ocenic sama , napisalam do wykladowcy prosbe o mozliwosc poprawy oceny. Quote
dariaopole Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Instytucja mobbingu zdefiniowana, w art. 943 Kodeksu pracy jako działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika, jest szczególnie potrzebna w obecnej sytuacji zatrudnieniowej , kiedy to z racji dużego bezrobocia pracodawcy osiągnęli nadmiernie dominującą pozycję na rynku pracy. Quote
dariaopole Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 MOBBING - Długotrwałe, systematyczne prześladowanie psychiczne jednostki przez jedną lub kilka osób, przy milczącej zgodzie lub obojętności pozostałych członków grupy bywa nazywane mobbingiem lub psychoterrorem. Jest to zjawisko społeczne mogące pojawić się w każdej grupie ludzi, a często ofiara mobbingu pełni rolę kozła ofiarnego. Prześladowca (nazywany także mobberem) ma wyższy status w grupie niż ofiara lub równorzędny jej. W warunkach zakładu pracy jest to zazwyczaj przełożony lub współpracownik ofiary. Mobbing zazwyczaj nie ma charakteru otwartej, jawnej agresji, atak na ofiarę przeprowadzany jest środkami manipulacji psychicznej, przy zachowaniu pozorów poprawności relacji, często bez przekraczania formalnych zasad funkcjonowania społecznego w firmie. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 O , dziekuje, to chyba własnie to - uporczywe i długotrwałe nękania i przyczepianie sie o rzeczy, na które ja nie mam wpływu . Tu zdecydowanie nastepuje przekraczanie zasad. Dzieki , od razu mi lepiej. Quote
doddy Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Beatko D. żeby dostać stypendium nie musisz musisz poprawiać tych 4 na 5. ;) Daria - KIARA!!! Pamiętaj, bo dziewczyny zaraz z Wawy wyjeżdżają. Quote
andzia69 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 o jak wesolutko!!!:loveu: Beatka - molestują cię w pracy????:crazyeye: feeee, nieładnie!!!! Może Zgredzia ci pożyczyc - zaraz przestaną:eviltong: Doddy - czy ty zrobisz fundację OPP????? bardzo chetnie przekazałabym 1% i nie mogę.... Quote
doddy Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 U niej same "twarde sztuki" - Zgredek to za mało. :diabloti: Quote
Recommended Posts