Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny jesteście świetne! Tak mi przykro, że przez ten samochód nie mogę go odebrać i zamiast w hotelu, siedzi w schronisku :shake: Dzisiaj nawet mechanik mnie olał. Pasek klinowy do wymiany.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tylko pamiętajcie, że cegiełka nie może być wirtualna, bo takie aukcje allegro usuwa (gdy ktoś życzliwy doniesie o łamaniu regulaminu). Trzeba wystawić cokolwiek - choćby znaczek pocztowy.

Posted

Jak Ivan miałaby już lepsze zdjęcia (swoją drogą Ivan nie pasuje do pitbulla - przydałoby się coś śmiesznego i fajnego) to mogę je wydrukować na papierze fotograficznym i wysyłać w zamian za cegiełkę z allegro.

Posted

Ja nie przepadam za śmiesznymi imionami ;) Trudno zrobić lepsze zdjęcie, bo nie pozwolą go wyprowadzić, ale jak już będzie w hotelu, to obiecuję, że coś ładnego pstryknę.

Posted

Ivan właśnie został zabrany ze schroniska.
Pojedzie dziś do hotelu w Darszycach.
Zawiezie go tam Greven. Właśnie siedzi z nim w samochodzie i mówi, ze jest SUPER!!!

Przed wycieczką zostanie pokazany behawioryście Grzesiowi (http://www.dobrypies.eu ) oraz znajomemu szkoleniowcowi Sandry.

Przypominam o zbiórce funduszy, bo niestety jak nie będzie na hotel to będzie tragedia.

Posted

Z ciekawostek, Ivan został przyjęty do schroniska 7.07.2007r. i miał nr w schronisku 777.

Chyba go przezwiemy na Seven :evil_lol:

No to szczęście się do niego uśmiechnęło! W schronisku już nie siedzi.

Teraz tylko super domek potrzebny!

W schronisku w Szczecinie jest 7 amstaffów :roll: Zastrzelić się idzie...

Posted

No, jesteśmy po wizycie u dwóch psychologów - behawiorystów i zaraz ruszamy w drogę do Darszyc. Seven reaguje na imię... Chudy :evil_lol: Pewnie tak na niego wołali pracownicy w schronisku, bo faktycznie chudziak z niego.

Później napiszę o szczegółach.

P.S. Ilość astów i pitów w schronisku - przerażająca..............................