agusiazet Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 I jeszcze raz Puma na pierwszą!! CZY NAPRAWDĘ NIE MA NIKOGO KTO POKOCHA PUMĘ? [SIZE=2]Supergoga, zmień może tytuł na właśnie kto pokocha Pumę, bo już sama nie wiem, co robić:placz:!!!! Quote
supergoga Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Może spróbuję, też nie wiem co robić. Zmienie tytuł. Quote
agusiazet Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Puma - hebanowa piękność - na pierwszą!!! Quote
maggiejan Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Starajmy się, mimo wszystko nie myśleć negatywnie.... Jeśli uwierzymy, że sunia nie ma szansy na dom to ona naprawdę może domu nie znaleźć...:-( Szukanie domów dla bezdomnych psiaków to zajęcie bardzo stresujące, nawet jak jakiś znajdzie dom, to na jego miejsce znajduje się zaraz 10 innych, które tego domu nie mają, utrzymanie w tej sytuacji wiary i nadziei jest bardzo trudne, ale niezbędne... Quote
agusiazet Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Puma, śliczna Puma, dlaczego nikt jej nie chce pokochać i zabrać ze schroniska? Quote
agusiazet Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Zaglądam do Pumy z wieczora i co widzę, że niestety nikogo nie było!!! Biedna, Niekochana Puma i co z tego, ze taka ładna - nikt jej nie chce!!! Quote
agusiazet Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Gosiu, czy Puma mogłaby pojechać do DT do Niemiec? Z Czaco! Z Dogomanii! Quote
supergoga Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 A czy domek pilnowałby systematyczne zakraplania ocząt Pumy. I czy byłaby pewność, że nie trafi do schroniska, jeśli nie znajdzie się dom stały. Jesli tak - DT zawsze lepszy niż schron. Ale musimy mieć pewność co do tego. Quote
agusiazet Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Skontaktuj sie z Choco (Choko) to ona ofiarowywuje ten domek tymczasowy! Może a nuż coś wypali:) Quote
supergoga Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Nie mogę znaleźć żadnego takiegą wątku ani Choco - kurcze - jak się skontaktować. Albo ja dzisiaj gapa jestem. Może - od 3 dni potwornie boli mnie głowa. Na maksa. PoMOCY!!! Quote
agusiazet Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Pewnie te bóle głowy są migrenowe. Współczuję, sama tak mam czasami:( A ta osoba, która chce jakiemuś psu ofiarować tymczas to chacko, może przygarnęłaby Pumę i znalazła jej fajnych ludzi w Niemczech! Quote
supergoga Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 A masz jakis link, gdzie o tym jest napisane - bo nie moge odszukac nigdzie. Quote
agusiazet Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Zajrzyj na wątek Edzi (Egida) z mojego podpisu, tam pojawia się chacko! Quote
supergoga Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Dziękuję, zajrzałam i napisałam PM. Quote
chacko Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 witam was dziewczyny.... chetnie wam pomoge musicie ale troszke potrzekac...bo oprucz suni z katowic mecze sie narazie co z Atosem dalej. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109443&page=16 ja wyjezdzam w czerwcu na planowany urlop. ale siostrze przetstawie tez Puma. ja ja moge wziasc po urlopie na DT. ale niewiemy jak dlugo to potrwa z sunia z katowic, wiec moze moja siostra mogla by ja wczesniej wziasc. dam wam ale jeszcze znac. nawet nie wiem na 100% czy to z ta sunia z katowic sie uda! bede ale szukala domu stalego dla Pumy. sliczna psiunia wiec nie powinien byc az taki problem. Quote
chacko Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 dziewczyny jest mjejsce, moja przyjaciolka ja weznie! :multi:ma taka sama suczke tylko biala.mysle ze do suczek puma nic nie ma. Wiec DT sprawdzony, bo sie czesto wydzimy i tu w okolicy mieszka. naturalnie tylko jak sie zgadzacie!!!!!!!! DS bedzie szukany po sprawdzeniu charakteru, bedzie oddana na zasadach adopcyjnych.wiec jak z transportem??? musi byc ale wykastrowana....;) pssst: przyjaciolce sie tak podoby, ze jestem pewna jak suczka bedzie grzeczna to juz jej nie odda....ale pssst! Quote
supergoga Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 To ja się upewnię, czy ciachnięta. A czy suczka przyjaciółki jest łagodna i grzeczna. Nie zje Pumki? Napiszę po ustaleniu szczegółów. Jeśli nie była cięta, bo nie pamiętam czy się załapała - to ustalimy termin i ciachniemy. Quote
chacko Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 nie ona jest grzeczna, bardziej sie martwi o swoja!!!! ciachnieta by musiala byc. (jak nie da rady to by tez bylo oki) ale lepjej tak. Quote
supergoga Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Nasza Pumka chodzi z innymi suniami po wybiegu na spacerku i ma je hgeneralnie w nosie. Ale jeszcze sprawdzę i dopytam. Bo jeśli tak daleko pojedzie i się sobie nie spodobają - to co wtedy. Jak odbierzemy? Quote
chacko Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 to sie nie martw, bedzie u mnie a na czasu urlopu bedzie u mojej siostry!! my sie codziennie z psami widzimy...wiec suczka ja i jej mieszkanie bedzie znala! nie bedziecie musicie jej odbierac! w potrzebie znam pania z organizacji. nam kazdy pies co do nas jedzie lezy na sercu jak wlasny.... Quote
Recommended Posts