t_kasiek Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 hopkamy......dzis w Krakowie zimno, pada i wogole jest niemilo, wiec ludziska pewnie beda siedziec w domach !!!!! i moze szukac psiakow na dogo...... :( Quote
supergoga Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Pumcia szuka domu, a my wsparcia na jej leczenie. Naprawdę warto pomóc Pumie. Quote
PaulinaT Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 supergoga napisał(a):Pumcia szuka domu, a my wsparcia na jej leczenie. Naprawdę warto pomóc Pumie. Kto pomoże wyjątkowej suni??? Quote
supergoga Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Oj Paulina, chyba pomożemy sobie z Pumką same. Ona mnie a ja jej. Bieda nasza - nic, ciiotka zabiera sie za bazarki i allegro dla Ciebie ślicznotko! Quote
Margolka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Goguś, jeśli chcesz, podrzucę Ci coś na bazarek i podzielisz sobie wedle uznania na poszczególne psinyy. Pozdrawiam Quote
supergoga Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Dzięki kochana jesteś. Bardzo chętnie. Stake cosik robię, na razie powstawiałam na allegro. Gdyby ktos chciał zobaczyć: konto Fundacji: animalia8 Quote
maggiejan Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Puma - czarna piękność potrzebuje wsparcia na leczenie. Dorzuć parę złoty. A może chciałbyś mieć tą wspaniałą suczkę w domu? Twoja miłość i troska będą dla niej najlepszym lekarstwem. Quote
czarna_zaba Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Jest przepiękna i uderzająco podobna do mojej Luny. Gdybym mogła mieć dwa psy nie zastanawiałabym sie ani chwili. :shake: Quote
supergoga Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Kto wspomoże Pumkę. Sa dla niej bazarki, są towary na allegro (animalia8). Potrzebujemy Waszej pomocy! Quote
basiaap Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Kupujcie ludziska bazarkowe fanty, pieniążki dla psiny potrzebne. Quote
supergoga Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Masz racje, wstawię zaraz. Dzięki, że czuwasz, bo ja nie ogarniam wszystkiego. Quote
supergoga Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Podnoszę Pume - nikt do niej nie zagląda od dawna. Piękna jest Puma, przemiła suka - czy nikt nie da jej domu? Quote
supergoga Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Puma dostała dzisiaj wpłatę 50 zł - ofiarodawcy serdecznie dziękujemy!!! Quote
*Gajowa* Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Zaglądam do Pumy w nadziei, że znalazła swojego człowieka ale :placz:... Quote
maggiejan Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Śliczna suczka czeka na człowieka, który pokocha ją nietylko za jej urodę, ale też wspaniały charakter. Quote
supergoga Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Niestety nie ma człowieka, który chciałby dac Pumie dom na zawsze. Szkoda. Czyżby czekał ją los Benia???:-( Quote
maggiejan Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Gosiu, nie myśl tak...Czasami czeka się dłużej, ale domek się znajduje... Tak jak z Alexem. Czekał 7 lat, ale teraz wreszcie jest szczęśliwy. Quote
Recommended Posts