Timonek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 ja tesz jestem :cool3: i zawsze pomoge :loveu:takiej slotkej suni ,ile idzie chacko. Quote
chacko Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 wiem...bedzie wesolo nam!!! timonek i leoni, emma z puma, chacko z elestren Quote
chacko Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 dziewczyny nakupcie pare buteleczek kropelek, w polsce sa tansze...ja wam te pieniadze na nie posle! rozumi sie tez z kotami???? Quote
chacko Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 dziewczyny napisala mi wlasnie organizacja ze mam im 2-3 psy przedstawic na DT. maja byc zdrowe i kochane, jest to mala organizacja gdzie psy mieszkaja w domu... jak chcecie mozeci mi cos przedstawic... pozdrawia justyna Quote
supergoga Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Wszystko jutro opiszę. Co do Pumki i innych. Co do relacji Puma i koty - niestety nie wiem, bo nie mamy kotów. A te pozostałe psiaki mają być duże, małe czy średnie. Młode czy starsze? Coś konkretnie. Quote
chacko Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 napisalam im wlasnie te pytania... dobze to daj mi jutro znac! Quote
chacko Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 napisali mi ze najchetniej by mieli psy mniejsze do 5 lat. maja byc otwarte do ludzi, zdrowe, nie agresywne i nie maja caly czas szczekac. wykastrowane. wiec jak cos macie to przedstawcie. schron jest oki. mieli jechac po psy z krzyczek ale tam chca wiekrzy ilosc wyciagnac a na razie nie maja tej mozliwosci. dlatego do mnie napisali o 2-3 psy. poslijcie pare ja im posle, moze wezma wiecej;) Quote
agusiazet Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 No, no coś się zaczyna u pięknej Pumy dziać!!! Quote
Timonek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Co z Puma teraz ? Nic nowego . Czy jedzie na domek , dziewczyna czeka ,zakochala sie :lol: Quote
supergoga Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Cały dzień miałam urwanie głowy a i w schronie też zamieszanie, bo szukamy Baki. Puma nie jest wysterylizowana. Musimy to załatwić. Zamówić leki do oczu na zapas. Myśle, że po kolei wszystko załatwimy. A jaka to jest organizacja, która chce psiaki. Ciekawe czy któraś, która już nami współdziałała. Co do małych psiaków - niestety u nas kanał - same duże zostały. Ale zaraz się wywiem o mniejsze. Jutro napisze. Quote
agusiazet Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 chacko napisał(a):Puma jedzie na dom! A co to znaczy? ktoś jej chce dać dom stały? Spodobała się komuś? Quote
Timonek Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Tak ,:multi: tak dziewczyna zakochana w Pume ze nie umi sie doczekac narazie bendzie u njej na DT, naj pierw .Jest mila i kocha psy ,ma bialom mix-wilczura ,wyglanda jak Puma tylko biala :p Jesc daje tylko swiesze mieso z jarzynami wymieszuje nie raz sucha karme , jak wraju .......:loveu: Znam ja i dla tego wiem co pisze .:p Bendzie musiala Puma sie niemieckiego uczyc :lol: Quote
Timonek Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Pytania do Chako , ona wie naj lepiej !!!!!! Quote
agusiazet Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Mam zatem cichutką nadzieję, że słoneczko uśmiechnęło się do Pumy i już będzie tylko lepiej!!! Quote
supergoga Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 A będzie szansa na foteczki z domku i wieści bieżące. Quote
chacko Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 bedzie bedzie, fotek pelno.... widzimy sie czysto bo spotykamy sie z psami w lesiena spacer....z domku tez beda!!!!:lol::lol::lol: Quote
agusiazet Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Chacko, jeśli wszystko będzie tak cudownie, to z pewnością nazwiemy Cię czarodziejką!!! Quote
chacko Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 bez przesady dziewczyny...ja w tym jestem najmiejszym pinokiem.... to wy co na mjejscu jestescie macie ta prawdziwa prace....bardzo was podziwaim!!!!!! Quote
agusiazet Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 I co słychać z tą zagraniczną adopcją? jakieś nowe wieści? Co, gdzie, jak i kiedy? Quote
chacko Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 leoni jedzie na DT do mojej siostry z katowic, pod koniec miesiaca wilczek jedzie na dom staly sprawdzony w dortmundzie w sobote z nami bo jade po psa do lodzi po mojego! atos na 3 lapkach jedzie do organizacji (sprawdzona), jest w przygotowaniu a Puma jedzie pierw na DT ktory jak wrzystko bedzie dobze zostanie DS do przyjaciolki (dom sprawdzony) tu jeszcze nie wiem, ale moze sie z kims zabieze bedzie tanjej. z atosem lub leoni Quote
chacko Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 to niewiem...nie wiem na kiedy bedzie gotowa nikt sie u mnie nie melduje... jak najszybciej!! wtedy moze da rady jechac z suczka bo w jedna strone....pod koniec miesiaca albo poczatek maja, dnia jeszcze nie znamy, lovefigaro da nam jeszcze znac. niech ktos napisze do lovefigaro i sie ja spyta czy by mogla wziasc tez pume! Quote
supergoga Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Już melduję, niestety nie zawsze jestem przy kompie. Rozmawiałam z Iwoną - jeśli musi mieć sterylkę teraz, to musimy ją umówić i załatwić. Szczepienia ma, chip i paszport nie problem. W zasadzie jest gotowa. Jest dobrze zsocjalizowana, teraz psiaki biegają na wybiegu w zasadzie wszystkie - suki i psiaki - Puma nie dominuje i nie jest agresywna. Ma raczej w nosie. Jesli rezydentka sunia jej nie zaatakuje - będzie dobrze. Najlepiej chyba takie spotkanie na neutralnym gruncie zrobić. I musimy nad terminem i transportem myśleć. Quote
chacko Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 sterylka byla by dobze, tu sa drogie...do przewozu napisz to lovefigaro i sie ja spytaj, przywozi nam na poczatku maja suczke z katowic bo tu po towar gdzies jedzie. moze by ja wziela z soba. musiala by byc ale w klatce. bylo by tanjej!!! Quote
Recommended Posts