Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

berni, jesli to co piszesz jest prawda to powtorzyloby sie dokladnie to co przezylam tydzien temu

nagla poprawa i potem tragedia, to sa straszne przezycia dla osoby opiekujacej sie, bo ta nadzieja ktora pojawia sie przy poprawie...

Aska, musisz byc bardzo silna

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:-(....Malinko ...nie pomogły nasze kciukasy i myśli ...:placz::placz::placz:
[/B][/I][/FONT][/COLOR] [CENTER][IMG]http://img150.imageshack.us/img150/4006/6820fe302127f93dxh9.jpg[/IMG]
[/CENTER]
[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]

Asiu ....:glaszcze:...trzymaj się ...
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='MonikaP']Tak mi przykro...:-(
Wczoraj nie chciałam psuć dobrego nastroju w wątku...często przed odejściem jest nagła poprawa...:-([/quote]

:placz::placz::placz: właśnie tego sie obawiałam.... ta nagła poprawa....czasem to wcale nie dobry znak :placz::placz::placz: qrde... dlaczego :placz::placz::placz:

dlaczego ................

[CENTER][B][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Red]Malinko[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] :-( [SIZE=5][B][[SIZE=6][COLOR=DarkOrange]*[/COLOR][/SIZE]][/B][/SIZE]
[/CENTER]
...bądź szczęśliwa za TM.... nasze ukachane zwierzaki zaopiekują sie Tobą :-(

Asiu... jestem z Tobą :calus: ................

Posted

NIE MOGĘ UWIERZYĆ!!!
Asiu, tak strasznie mi przykro. Ty zrobiłaś co mogłaś - widać ta cudowna kruszynka potrzebna jest za TM. Tylu ludzi jej kibicowało, tyle wysiłku włożyłaś w jej ratowanie, widocznie tak było zapisane W GóRZE. Trzymaj się, jesteś wspaniała!

Posted

w nocy dostłam smsa od Asi
ostra niewydolnosc oddechowa
asia nie zdązyła małej donieść do lecznicy :-( :-(

nie wiem nic o stanie rodzenstwa, weci mi nie odpisują...wczoraj szczeniaki z tego co wiem nie mogly zostac w lecznicy ze wzgledu na dobro innych pacjentów, baba miala je zabrac......

Asiu - Malinka miala najwspanialszą opieką, dałaś jej tyle milosci...zrobiłas dla niej wszytsko. Trzymaj się
dziekuje Ci za wszytsko

ps. mam w domu nieszczepionego kociaka i w jednym mieszkaniu kotkę z tygodniowymi kociakami...wirus parwo jest bardzo podobny do kociego...moze sie przenieść......

Posted

[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=royalblue]Witaj tęczowa kraino, nastał nowy dzień, już bez bólu. Bądź szczęśliwa Malinko...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images24.fotosik.pl/47/f102b67decf4bf38.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Malinko, bądź szczęśliwa za TM. Moje pieski (Nitka i Tofik) na pewno się tobą zaopiekują.

Asiu, trzymaj się. Dałaś Malince więcej, niż ktokolwiek na świecie. Dziękujemy! :loveu:

Dobrze, że umarła kochana!

Posted

rodzeństwo Malinki od wczoraj w lecznicy...zostały tam rownież na noc...za co bardzo wetom dziękuje.

Dostaly wczoraj surowice

moze chociaż im się uda

Posted

Malenka Malinko - nasze psiali zza TM sie pewno juz Toba, Kruszynko, zaopiekowaly! Tak mi przykro, ze nie doroslas, nie cieszylas sie w pelni zyciem...
Asiu - dziekuje za opieke ...

Posted

[quote name='berni']rodzeństwo Malinki od wczoraj w lecznicy...zostały tam rownież na noc...za co bardzo wetom dziękuje.

Dostaly wczoraj surowice

moze chociaż im się uda[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]....może chociaż one....... :kciuki:

skoro Malince
[*] się nie udało...:-(:-(:-(
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Asiu, sprobuj odespac, wyplakac sie, bo tylko to ratuje w chwilach bezsilnosci

i prosze pamietaj to co Ci wczoraj mowilam, masz teraz w domu polroczna kwarantanne, zadnych nieszczepionych psow do domu (szczegolnie szczeniat), zrob kilkakrotnie pranie mozliwie wszystkiego z czym miala kontakt malutka, podlogi potraktuj domestosem (on zabija tego wrednego wirusa)

strasznie mi przykro, ze sie nie udalo, ale czasem jestesmy z gory przegrani (tak jak ja z tymi kociakami tydzien temu)

Posted

Malinko dzielna Malinko straszna choroba nie dała Ci poznać prawdziwego smaku życia. Szczęście choć w tym, ze byli przy tobie kochajacy ludzie, którzy pragneli twego szczęścia. Zawsze warto walczyć nawet, gdy szanse są niewielkie. Serce dla Was dziewczyny za pomoc tej małej istotce.
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Wilejkaros']['] ['] [']
A ja ryczę jak głupia przed kompem...
Asiu, jesteśmy z Tobą![/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja rano pierwsze co zrobiłam to odpaliłam kompka i strone Malinki.... jakieś złe przeczucie miałam w nocy... przeraziła mnie informacja o takiej nagłej poprawie... przeczytałam i ... pękłam.... niczym po swoim własnym zwierzu....
mam pustke w serduchu, ciągle łzy cisną mi sie do oczu... a w pracy to ani dobrze wypłakać sie nie moge :placz::placz::placz: ehhhhhhhhh[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]w takich sytuacjach zawsze pociesza mnie fakt że KONIEC CIERPIEŃ, niepewnej przyszłości, walki z brutalnością wokół...[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:-([/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] i że odeszła kochana nie w rowie przy ulicy czy w schronie zapomniana przez wszystkich
[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:-([/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Malineczko
[*]
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Tak bardzo mi przykro...
Żegnaj Malinko
[*]
Moja Auriczka zaopiekuje sie Tobą ...

Aska K, wspanialszej opieki ta maleńka sunia mieć nie mogła... Zrobiłaś wszystko co było w Twojej mocy...
Tulę Ciebie do serduszka

Posted

[CENTER]Światełko zgasło.
[*]:-( Żegnaj Malinko.
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img501.imageshack.us/img501/7905/kopiadsc01712py4.jpg[/IMG][/URL][/CENTER]

Dziękuję wam za tyle wpisów, za wsparcie, za pomoc.
Niewiele teraz mogę napisać... Maleńka nasza kruszynka nie dała rady.:-(
To bez sensu...! Tyle cierpiała, tak walczyła, przez ostatnie dni miała całe ciałko obolałe... I to wszystko na darmo!:cry: :cry: :cry: Wyję strasznie, kochany TZ z chorą nogą zabrał psiaki i wyszedł, żebym się wypłakała w spokoju. Ale nie wypłaczę się za nią nigdy, za Malinką moją kochaną.:-(

Noc była straszna. Po powrocie z Gagarina zasnęła przy kroplówce, wszystko było jeszcze ok. Ok.1-ej zaczęła cichutko stękać, pomyślałam że brzuszek znowu ją boli. Po 4-ej zauważyłam że ciężko oddycha, a stękanie jest miarowe w rytm każdego oddechu. Podłączyłam kroplówkę, masowałam jej ciałko, łapki, zaczęłam się bardzo niepokoić. Co kilka oddechów podrywała główkę z krzykiem, nie mogła złapać oddechu. Wzięłam za telefon i zaczęłam się ubierać, gdy miałam zadzwonić do lecznicy Malinka zaczęła się dusić... Wybiegłam z nią z mieszkania, odeszła na moich rękach jeszcze w domu.:-( :-( :-( Pędziłam do lecznicy i wiedziałam już, że Malinki z nami nie ma. Całowałam i tuliłam jej małą główkę. Wetka osłuchała serduszko i powiedziała że nie żyje. Zabrałam ją jeszcze do parku, była 5 rano, cicho i spokojnie, zieleń wokoło. Pożegnałam tam Malinkę i odniosłam ciałko w kocyku do kremacji.

Chciałabym się nie budzić, nim otworzę oczy mam w nich łzy. Niesprawiedliwość tego świata jest straszna.

Eurydyko, myślałam cały czas o Tobie jak Malince się poprawiło, nie chciałam się przedwcześnie cieszyć... Ale nadzieja jednak robi swoje, już widziałam Malinkę wstającą dziś rano na łapki, zdrowiejącą.

[quote name='eurydyka']berni, jesli to co piszesz jest prawda to powtorzyloby sie dokladnie to co przezylam tydzien temu

nagla poprawa i potem tragedia, to sa straszne przezycia dla osoby opiekujacej sie, bo ta nadzieja ktora pojawia sie przy poprawie...
[/quote]
Stało się tak właśnie, okrutny jest wirus, żegnaj Malinko.:placz: :placz: :placz:

Posted

[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkgreen]Asiu teraz maleńki aniołek czuwa nad Tobą... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]
[I][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkgreen]Malinka już zawsze będzie blisko Ciebie.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I]