Jump to content
Dogomania

Pepsi - okruszek z Chrcynna - w BDT u Kejciu - dzikusek w trakcie oswajania

Recommended Posts

Posted

Przywedrowalam od Kseni. Nowe dogo jest takie malo przyjacielskie i trudno znalezc watki. 

I nie wiem jak potem wrocic na watek, udalo mi sie Henia i Ksenie wsadzic tak, ze moge do nich wrocic, ale nie pamietam jak to zrobilam ....

Posted

Przywedrowalam od Kseni. Nowe dogo jest takie malo przyjacielskie i trudno znalezc watki. 

I nie wiem jak potem wrocic na watek, udalo mi sie Henia i Ksenie wsadzic tak, ze moge do nich wrocic, ale nie pamietam jak to zrobilam ....

W prawym górnym rogu (nie tak całkiem na górze tylko na tej samej wysokości co tytuł wątku) jest taki przycisk "śledź ten temat". Kiedy tam klikniesz wątek powinien Ci się zapisać w lubianej zawartości (wchodzisz w nią klikając na taką małą strzałeczkę obok swojego niku w prawym, teraz już naprawdę górnym rogu) i w ten sposób będziesz mogła bez problemu do niego wrócić :)

Nie wiem czy zrozumiale to wyjaśniłam, jeśli nie to powiedz, spróbuję jeszcze raz ;) :)

• Upvote 1
Posted

Z Pepsi codziennie ćwiczymy - w momencie jak zorientuje się że pokój w którym ma azyl jest zamknięty - sztywnieje i totalny paraliż - zakładam jej petle ze smyczy - już mniej się rzuca - wczoraj wskoczyła na łóżko ( filmiki za chwilę) i trwała tak ponad 4h!!! Obroży feromonowej założyć sobie nie dała - kłapała zębami - jak podstawiałam rękę wysmarowaną pasztecikiem - zlizuje - aby nakłonić ją do zejścia z łóżka musiałam zrobić trasę z pasztetowej na podłodze - jak uciekłam do łazienki - zeszła i po kawałkach jedzenia powędrowała do swojego pokoiku - w ciągu tych 4h trwania na łóżku zdarzyło jej się przysnąć z głową na mojej dłoni ale takie krótkie przyśnięcia :) 3ed7047338b0510fmed.jpg 6ce5b6650d1e6460med.jpg 4b6d556e9d8bb996med.jpg 3699c4e62c2331d7med.jpg bd72850c45a19a2bmed.jpg