Ziutka Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Kejt, zapomniałaś o najważniejszym - rękawice :D Quote
Kejciu Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 No wezmę wezmę - mam takie skórzane - i jakiś worek na obkręcenie ręki też się przyda heheh żeby poskromić bestię :D Teraz jak wkładałyśmy małą do transporterka przed wyjazdem do hoteliku - Ziutka trzymała transporter a ja diabła tasmańskiego - jak wysunęłam rękę to tak wpięła mi się w dłoń że prawie rękawiczkę przegryzła :D Ale udało się wsadziłyśmy małą i co zbieramy się do drogi a tu Ziutka mówi że coś wania...zaglądamy a maleństwo nie dość że zrobiła siooo i koooo na mnie jak ją wkładałam - dokończyła dzieła w transporterku - więc znowu akcja otwieranie wyjmowanie sprzątanie i chowanie :) ale za drugim razem jak ją trzymałam w górze była już grzeczna widziała że nic złego jej nie robię i nie próbowała dziabać :) hehe no zobaczymy jak sobie dwie behawiorystki tym razem poradzą :D Quote
Kejciu Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Się dzieje... To może w niedzielę się wybierzcie i przy okazji zajrzycie na Dyszobabską parapetówę ;) Chętnie byśmy podjechały - ale nasz czas ograniczony :( w piątek spróbujemy odwiedzić Hugo - a jak polecimy z sobotę na Ostrołękę to cały dzień nam się zejdzie :( więc chyba nie damy rady :( Quote
Nutusia Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Impreza w niedzielę, nie w sobotę ;) Mogę Was zabrać, kimniecie sobie w drodze ;) Quote
Kejciu Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Impreza w niedzielę, nie w sobotę ;) Mogę Was zabrać, kimniecie sobie w drodze ;) Wiem że w niedzielę a nie w sobotę - ale wolny czas przewidziany na psie wyprawy jest mały :( Quote
Nutusia Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Wolny czas jest generalnie za mały :( Quote
Kejciu Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 a doba za krótka... ja przez ostatnie dwa dni wchodze do domu po 20 i padam jak mucha....do 4 śpie jak trup Quote
Annaa4 Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Uwielbiam psy w szelkach ale po tym jak nasz zdejmował każdą parę szelek jaką miał na sobie po prostu się boje. Kiedyś zwiały mojej mamie, po Małym zostały tylko szelki a po Kamie "ubranko" bo akurat było zimno. Quote
malagos Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Trochę prywaty - udział w konkursie o "Wawrzyn dla najlepszego strażaka Mazowsza" bierze udział Tomek Płocharczyk. To pełen energii młody człowiek, ofiarny strażak i dobra dusza jednostki OSP z naszej wsi (to ten pan Tomek, który łapie bezdomniaki, opiekuje się nimi, przywozi ranne do lekarza...) Zagłosujcie - proszę na niego, wysyłając SMS-a o treści STRAZAK 4 na numer 72355 (koszt 2,46 zł). Pamiętajcie, by nie używać polskich znaków!!! Głosujemy do 18 września. Na razie NASZ Tomek jest trzeci! Quote
Kejciu Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Pepsi nadal na dystans, do zrobienia zdjęć skuszona mięskiem z puszki wyszła troszkę z budy - ale cały czas jest wycofana, mniej ale jednak. Myślimy co zrobić aby jej pomóc jeszcze bardziej - może coś wymyślimy :) Quote
Kejciu Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Tu jeszcze raz wklejam dla porównania - to jest tacka po mięsie - jaka ona jest malutka :) Quote
Kejciu Posted September 14, 2015 Author Posted September 14, 2015 Ona jest taka biedniutka....- jeszcze chwilka zanim zaczniemy ją ogłaszać - coś tam kombinujemy z Ziutką - ale abyśmy mogły zrealizować nasz tajny plan - musimy wyadoptować chociaż jedną sunię Quote
malagos Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 a ona jest solo w kojcu? może druga, energiczna sunia by ja nauczyła trochę pewności siebie? Quote
Kejciu Posted September 15, 2015 Author Posted September 15, 2015 a ona jest solo w kojcu? może druga, energiczna sunia by ja nauczyła trochę pewności siebie? Jest w kojcu razem z Fantą - od początku - razem były w Chrcynnie i razem je zabrałyśmy własnie z tego powodu Quote
Nutusia Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Myślcie, myślcie - myślenie ma kolosalną przyszłość :D Quote
Kejciu Posted September 16, 2015 Author Posted September 16, 2015 Zamówiłam dla Pepsi obrożę z feromonami + stress out - z wysyłką 85,30zł zaczniemy pod tego i myślimy co dalej... 1 Quote
Nadziejka Posted September 16, 2015 Posted September 16, 2015 Pepsuniu zagaladam malenka kochana cudna dzidziniatko sciskam pozdrawunkam :) :) Quote
malagos Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Myślę, że będzie dobrze, ale potrzeba czasu tej niuni Quote
Nutusia Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Cześć, Pepsiaku! Wystaw nosek z budy, bo jeszcze tak ślicznie na świecie jest :D Quote
Kejciu Posted September 17, 2015 Author Posted September 17, 2015 Nosek i ciałko jest wystawiane - ona nie siedzi non stop w budzie - zaczęła wychodzić nawet jak Ola jest w boksie i sprząta - więc jest lepiej a niedługo będzie lepiej jeszcze bardziej bo coś tam knujemy :) Quote
Recommended Posts