Jump to content
Dogomania

Pepsi - okruszek z Chrcynna - w BDT u Kejciu - dzikusek w trakcie oswajania

Recommended Posts

Posted

A my już powoli się szykujemy do soboty - bo coraz mniej dni zostało :)

Obroża i stress out już przyszły

czekamy na podkłady zamówione przez Ziutkę - jakby nie doszły do soboty to mam jeszcze 2 opakowania także damy radę :)

a7b49e484f8897acmed.jpg

38fc32eec2f64bdcmed.jpg

Największe obawy mam jeśli chodzi o koty - jak zareagują no i jak Pepsi będzie reagowała - czy Stefan mi się znowu nie zatka - bo ma problemy z pęcherzem - asekuracyjnie podam mu leki na PH moczu + Feliway do kontaktu

Posted

Sceneria na nadchodzącą sobotę bardziej mi się podoba :)

Stefek, jak widzę, na razie testuje psie wyrko. Mam nadzieję, że koty staną na wysokości zadania! A Pepsi będzie miała dość nowych wrażeń i nie sądzę, by tak na "dzień dobry" postanowiła wyeliminować koty z gry ;)

Posted

Pepsi już u mnie - w podróży bardzo niespokojna, popiskiwała, nawet kilka razy zawyła - był problem z wyciągnięciem jej ale to wiedziałyśmy że tak będzie - po kilkuminutowej walce udało się. Oczywiście sioo i koo ze strachu oddane jak wyciagnięta została ręka... Trzęsie się jak galareta - po przyjechaniu do domu postawiłam transporter, koty obwąchały, Stefan z wyprężonym ogonem nerwowo pomachał, Ewcia uciekła na blat - mam nadzieję tylko że SUK u Stefana się znowu nie uaktywni. Zostawiłyśmy otwarty transporter i pojechałyśmy zawieźć Fantę do DS - jak przyjechałyśmy Pepsi wyszła z transportera i skitrała się pod łóżkiem... i tak sobie leży - każde otwarcie drzwi i wejście do pokoju kończy się trzęsieniem łóżka - tak warczy.... Przed nami pierwsza noc zobaczymy jak będzie. Ziutka dopiero co pojechała bo siedziałyśmy i gadałyśmy aby słyszała nasze głosy.... Zostawiłam wodę i jedzenie w dwóch miskach - suche i mokre - w mokre skitrałam stress out - narazie nie ruszone... d22d402092bb8f5amed.jpg 582db2852612bb1cmed.jpg 9083b5dbe61d0b69med.jpg

Posted

W nocy od 2 wyła, szczekała, piszczała, jak wchodziłam do pokoju warczała i raz chyba nawet sunęła się pod łóżkiem w moją stronę - nic nie jadła i nie piła -  od rana wyła bo sąsiadka mi napisała sms - teraz od jakiejś 12 jest cisza...

Posted

A dzisiaj noc bardzo spokojnie - tfu tfu :-) do 2 w nocy " łamałam " Pepsika - najpierw głaskałam ją takim jamnikiem pod łóżkiem a na koniec ręką - nie dziabnęła i nie warczała pozatym zaczyna się rozkręcać - wychodzi z pokoju ale każde moje najmniejsze spojrzenie w jej stronę kończy się piskiem i ucieczką pod łóżko

Posted

Tak było wczoraj a dzisiaj wieczorem już jest tak

Wszystko pościągane, porozwalane, kilka rzeczy zgryzionych ale co tam ma prawo dziewczyna

https://www.youtube.com/watch?v=fscnP1ySRbc&feature=youtu.be

Posted

Zamówiłam dla Pepsi 28 gryzaków Pedigree + 8 szt Kaumix + 3kg karmy Eukanuba i 6 bucików do gryzienia coby się nie nudziła jak wychodzę z domu na cały dzień do pracy

zakupy zaznaczone na zdjęciu na czerwono - inne opakowanie karmy dla mojego psa

Ziutka dopisz proszę 70,60zł