Jump to content
Dogomania

Pepsi - okruszek z Chrcynna - w BDT u Kejciu - dzikusek w trakcie oswajania

Recommended Posts

Posted

Szalone 

cudowne 

ciotki 

Wielkim Sercem brokatowe_serce_fioletowe.gifbrokatowe_serce_fioletowe.gif

zagladam z kciukami serdecznosciami 

ps 

wysylam stala deklaracje za wrzesien 5 zl

i pazdziernik 5zl 

plus 5 zl jednorazowej 

Posted

No... nieźle się agresor "okopał" :D

A ja od wczoraj mam przełagodną sunieczkę, którą z wielką nadzieją w piątek zawiozłam z lecznicy do DS, a wczoraj odebrałam, bo... ZDOMINOWAŁA dorosła kobietę i 9-letnią dziewczynkę!!!! Żebyście zobaczyły jaka z niej dominantka, to by Was brzuch ze śmiechu rozbolał jak mnie w sobotę z powodu niestrawności!!!!!

Posted

Całe szczęście, że nie ma zapędów na... nudystkę ;)

Za chwilę się da pogłaskać, potem wyląduje na kanapie, a potem to już w... łóżeczku deesowym :D

Napewno tak będzie - gdyby miała lat więcej o 10-11 zostałaby u mnie :)

Posted

Pierwsze dwa zdjęcia jakie zrobiłyśmy po przyjeździe i wypuszczeniu malutkich - są w takim boksie troszeczkę oddalonym - jakby kwarantannowym jak Lusia na początku - dopóki nie zrobimy szczepień nie będą miały kontaktu z innymi pieskami jakie w chwili obecnej u Oli przebywają. Wszystkie boksy są chyba takie same albo bardzo podobne do siebie - porządnie wykonane, zabezpieczone siatką dla mniejszych psów, dla tych większych nie widzialam tej przeciągniętej siateczki - tylko zastanawia mnie taka panelowa podłoga - jak pies ma rewolucje żołądkowe to chyba ciężko z takich paneli sprzątnąć to i tamto. Taki awaryjny kojec fajna rzecz - gdyby tylko mój Dziadek się zgodził to byśmy z Ziutką taki kupiły ale niestety ma 13 letnią owczarkę która nie " przepuści " żadnemu psu :( a że Dziadek swoje lata ma - boi się że mógłby nie dopilnować i np. idąc karmić psiaka w kojcu wyleciałby między nogami i nieszczęście gotowe :( u Oli boksów jest w sumie 6 i wszystkie zapsione po kokardki - ubłagałyśmy ją aby wzięła Fanciocha i Pepsiocha 73b9112361982991med.jpg f861939538d0bf95med.jpg