Usiata Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 No fakt, "wariatki" 100%; dajcie namiary na konto to grosik prześlę Quote
Nadziejka Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Szalone cudowne ciotki Wielkim Sercem zagladam z kciukami serdecznosciami ps wysylam stala deklaracje za wrzesien 5 zl i pazdziernik 5zl plus 5 zl jednorazowej Quote
konfirm31 Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Wspaniałe jesteście. Podziwiam. Niestety, z powodów kłopotów finansowych, tylko emocjonalnie mogę wspierać :( Quote
Nutusia Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 No... nieźle się agresor "okopał" :D A ja od wczoraj mam przełagodną sunieczkę, którą z wielką nadzieją w piątek zawiozłam z lecznicy do DS, a wczoraj odebrałam, bo... ZDOMINOWAŁA dorosła kobietę i 9-letnią dziewczynkę!!!! Żebyście zobaczyły jaka z niej dominantka, to by Was brzuch ze śmiechu rozbolał jak mnie w sobotę z powodu niestrawności!!!!! Quote
Ziutka Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Pepsi ma się dobrze, sukieneczka nie zdjęta, macha ogonkiem jak Ola podchodzi, więc musi być dobrze :) Quote
Nutusia Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Całe szczęście, że nie ma zapędów na... nudystkę ;) Za chwilę się da pogłaskać, potem wyląduje na kanapie, a potem to już w... łóżeczku deesowym :D Quote
Kejciu Posted September 1, 2015 Author Posted September 1, 2015 Całe szczęście, że nie ma zapędów na... nudystkę ;) Za chwilę się da pogłaskać, potem wyląduje na kanapie, a potem to już w... łóżeczku deesowym :D Napewno tak będzie - gdyby miała lat więcej o 10-11 zostałaby u mnie :) Quote
Nutusia Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Jeszcze i na Twoje zapsienie przyjdzie pora ;) Nie znasz dnia i godziny!!! :D Quote
milagros19853201 Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Rzeczywiście jesteście szalone ! Ale ja kocham takie szaleństwo :) ja tez kocham ten typ szalenstwa :-) Quote
milagros19853201 Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 I większy mikrus, tym większy agresor :D he he prawa cos w tym jest :-) Quote
Gusiaczek Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Do Pepsi też zostałam zaproszona, więc jestem ;) Rzeczywiście to jakiś kosmos jest :D Powodzenia życzę 1 Quote
AMIGA Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Dzięki za zaproszenie. Słodki agresorek :) A dopiero będzie słodki jak pokona strach ! :) Quote
Figunia Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Maleńki agresor...skąd ja to znam. Pozdrawiam serdecznie, trzymam kciuki za zdrowie dziewuszek i najlepsze domki dla nich w expressowym tempie :) Quote
Kejciu Posted September 1, 2015 Author Posted September 1, 2015 Puszki i karma dotarły - dostałam sms od Oli właśnie Quote
Ziutka Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Puszki i karma dotarły - dostałam sms od Oli właśnie Quote
Kejciu Posted September 1, 2015 Author Posted September 1, 2015 Bardzo dziękujemy cioci Usiata za wpłatę 50zł dla Pepsi i Ewuni Gonzales za wpłatę 15zł dla Pepsi :************** Quote
Ziutka Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Bardzo dziękujemy cioci Usiata za wpłatę 50zł dla Pepsi i Ewuni Gonzales za wpłatę 15zł dla Pepsi :************** Dziękujemy :) :) :) Quote
Xibalba Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Piękna sunia, zapisuję sobie, na razie nie za bardzo mam jak pomóc ale mocno trzymam kciuki za Pepsi Quote
Nadziejka Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Serdecznie ogromnie kciukam za malenka cudna :) :) Quote
Kejciu Posted September 1, 2015 Author Posted September 1, 2015 Pierwsze dwa zdjęcia jakie zrobiłyśmy po przyjeździe i wypuszczeniu malutkich - są w takim boksie troszeczkę oddalonym - jakby kwarantannowym jak Lusia na początku - dopóki nie zrobimy szczepień nie będą miały kontaktu z innymi pieskami jakie w chwili obecnej u Oli przebywają. Wszystkie boksy są chyba takie same albo bardzo podobne do siebie - porządnie wykonane, zabezpieczone siatką dla mniejszych psów, dla tych większych nie widzialam tej przeciągniętej siateczki - tylko zastanawia mnie taka panelowa podłoga - jak pies ma rewolucje żołądkowe to chyba ciężko z takich paneli sprzątnąć to i tamto. Taki awaryjny kojec fajna rzecz - gdyby tylko mój Dziadek się zgodził to byśmy z Ziutką taki kupiły ale niestety ma 13 letnią owczarkę która nie " przepuści " żadnemu psu :( a że Dziadek swoje lata ma - boi się że mógłby nie dopilnować i np. idąc karmić psiaka w kojcu wyleciałby między nogami i nieszczęście gotowe :( u Oli boksów jest w sumie 6 i wszystkie zapsione po kokardki - ubłagałyśmy ją aby wzięła Fanciocha i Pepsiocha Quote
Recommended Posts